Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

wynajem mieszkań - Norwegia

Czytali temat:
Teresa Fularczyk (731 niezalogowanych)
2 Posty
Damian Stępniak
(crashgd)
Wiking
pozdrawiam wszystkich. Mam pytanko jakie są najlepsze norweskie strony internetowe z ogłoszeniami wynajmu mieszkań - konkretnie chodzi mi o Hordeland. O stronie finn.no już wiem ale czy są jeszcze jakieś?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
crashgd napisał:
.. . jakie są najlepsze norweskie strony internetowe z ogłoszeniami wynajmu mieszkań - konkretnie chodzi mi o Hordeland. O stronie finn.no już wiem ale czy są jeszcze jakieś?
Ogólnie , nie ma Tutaj czegoś takiego , jak lepsze...gorsze ...strony ogłoszeniowe .
Tak na finie ...hyblu... zet... ogłoszenia są powielane , to są ogólnokrajowe strony , z podstronami regionalnymi .
Nie każdy Tam się ogłasza , z różnych nieraz prozaicznych przyczyn.../jak chociażby brak komputera i internetu /.
Dużo ludzi daje ogłoszenia bezpośrednio do lokalnych , regionalnych gazet .I tam właśnie trzeba również szukać .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2 Posty

(karolina1403)
Wiking
hej, czy moze ktos z Was moze potwierdzic wiarygodnosc strony www.mieszkania.no, planuje z moim chlopakiem wyjechac do Oslo i potrzebujemy na poczatek mieszkania, jakiegokolwiek, byle nie placic kaucji i jakos pierwszy miesiac przemieszkac, teoretycznie na tej stronie wyglada to calkiem sensownie, ale jak jest w rzeczywistosci...?? nie mam jak sprawdzic, a wolalabym nie trafic na "mine" ze tak napisze. Bede wdzeczna za wszelkie info. Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
251 Postów

(broom feie)
Stały Bywalec
karolina1403 napisał:
hej, czy moze ktos z Was moze potwierdzic wiarygodnosc strony www.mieszkania.no, planuje z moim chlopakiem wyjechac do Oslo i potrzebujemy na poczatek mieszkania, jakiegokolwiek, byle nie placic kaucji i jakos pierwszy miesiac przemieszkac, teoretycznie na tej stronie wyglada to calkiem sensownie, ale jak jest w rzeczywistosci...?? nie mam jak sprawdzic, a wolalabym nie trafic na "mine" ze tak napisze. Bede wdzeczna za wszelkie info. PozdrawiamNIE , NIE JEST TO ŻADNA PRZEWAŁKA ...
Niemniej ceny są z księżyca i wcale dużo nie odbiegają od cen w Norge Hotelach ... A wręcz dużo przewyższają ...
Kiedyś starałem się do nich dodzwonić , bo potrzebowałem pokój na trzy miesiące / naiwnie myślałem , że cena będzie porównywalna jak w Norweskim Hotelu Robotniczym /.
Niestety jak wyłuszczyłem sprawę , to usłyszałem iż wszystkie pokoje są zajęte na dwa miesiące z góry . dałem sobie spokój , bo i tak nie powiedziano Mi ile zaplacił bym za cały miesiąc z góry .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok