1 NOK
Witam,mam pytanie do mam,których dzieci uczęszczaja do przedszkola w Bergen. Interesuje mnie koszt miesięczny,ile godzin dziennie i w jakich godzinach jest otwarte a także od którego roku życia ...
jestem w delegacji w miejscowosci sandane poszukalby ktos na necie jakies silowni w mojej okolicy nie moge nic znalezc
Hubert $
03-09-2011 13:04
lecz się czlowieku,nie pracuje na czarno,tylko boje sie takich psycholi jak ty
witam szukam pracy moge zaopiekowac sie dziecmi sprzatac mieszkania jestem z larvik o to muj numer tel46223380
Na wstepie Witam wszystkim. Mam dylemat ,od 4 lat mieszkam,pracuje oraz studiuje w UK. zyje mi sie normalnie,bez luksusow,ale bieda tez nie piszczy . Jednak nie chce osiedlac sie tutaj na ...
witam wszystkich szukam ludzi z larvik
witam wszystkich szukam znajomosci mam dwujke dzieci moze wspolne spacerki i zakupy
Antoni Perez
02-09-2011 09:19
witam mam problem z pracodawcą który nie chce mi zapłacić za moją prace gdzie mam się udać aby odzyskać pieniądze
www2.blocket.se/news?id=258854,258893&ca=7&cg= Tekst jest po szwedzku ale da sie zrozumiec. Miłej lektury
Antoni Perez
01-09-2011 23:24
Tanio to chyba w Polsce. Za przyczepke do 6000 koron nie placisz oplat celnych. Sama rejestracja to formalnosc.
Wyprowadzamy się z mieszkania w domu jednorodzinnym w Oslo, bydel Ullern, 2 sypialnie, salon z kuchnią, łazienka, duży balkon z widokiem na fiord. Cena 8000nok + prąd. Piękna, spokojna okolica. ...
Witam.. Jesli ktoś byłby łaskaw mi pomóc to bede bardzo wdzięczny...chodzi o to,ze pracuje w norge kilka miesięcy a moja żona mieszka w Polsce i jest osoba bezrobotna bez prawa do zasiłku,czy wie ...
jan wilk
31-08-2011 17:38
Witam serdecznie poszukuje pokoju do wynajecia w Bærum i okolice prosze o info mail: beatmaker_t123@o2.pl lub gg 8333676
jak w temacie, mieszkanie w Lonevåg ok 40km od Centrum Bergen www.finn.no/finn/realestate/homes/object?finnkode=30271161 Wszystkie potrzebne info na finn. Mieszkanie zadbane, przyjazne sasiedztwo, ...
Pawel K.
30-08-2011 16:39
Witam. Czy ktos wie gdzie moge wynajac hytte na weekend , taka dla 2-3 osob w rejonie Stavanger lub okolice. Jakis kontakt , moze strona www. dzieki.
Cześć. Mam na imię Kasia. Mieszkam w Polsce. Przyjeżdżam do Sandefjord trochę pozwiedziać, ale niestety nie mam gdzie przenocować (ja i mój chłopak). Dzwoniłam po wszystkich domach gościnnych i ...
Witam, Chcialbym sie dowiedziec co ciekawego mozna zwiedzic jeszcze w oslo i okolicach. Czesc juz widzialem(Muzeum techniki, galerie narodowa, parki, bydgoy i oczywiscie skocznie). Slyszalem tez ...
FRYZJERSTWEM ALTERNATYWNYM ZAJMUJE SIĘ PONAD 5 LAT. ZAPRASZAM WSZYSTKIE PANIE. PRZEDŁUŻANIE WŁOSÓW WŁOSY INDYJSKIE- 1600 NOK WLOSY SŁOWIAŃSKIE- 2500 NOK BEZ OGRANICZEŃ PASM, DOCZEPIAM ...
Witam, Mam do odsprzedania TANIO dwa bilety lotnicze lini WIZZ AIR: wylot 03.09 z Bergen do Gdańska, oraz powrotny na 17.09 Lot Gdańsk- Bergen. Jesteś zainteresowany dzwoń 45784298
Witam wlasnie przeprowadzam sie w okolice Oslo i poszukuje kogos kto ma papierosy na sprzedaz informacje prosze na pv
Jedno pytanko...czy ktoś zakładał w Polsce gaz do auta na norweskich tablicach?...jesli tak to jak to póżniej załatwić w Norwegii?...z góry dziekuję....Sławek.
Witam, poszukuję książki + 2 ćwiczenia Ny i Norge w Sandnes, Sola, Stavanger - najlepiej tanio
anna js
27-08-2011 13:04
Witam wszystkich, tydzien temu przyjechałam do Norwegii, mieszkam niedaleko Bergen.prosze o jakiekolwiek informacje na temat pracy i mozliwosci znalezienia pracy w Bergen, badz ...
...czy ma ktos informacje jaki net pre pay jest najlepiej oplacany.. poniewaz ja mam netcom i 150kr starcza przy minimalnym serwowaniu na 1,5 dnia
Wiatm. Mam prośbe do was. Czy jesteście wstanie sprawdzić mi bilet na pociąg na 29.09.od godz 13.30 Oslo-Stavanger oraz powrotny na 10.10 od godz. 3lub 4. Interesuje mnie cena bo u mnie wychodzi ...
co wiecie na ten temat, który dziś znalazłam, bo ja nie wiem nic oprócz tego rafzen.wordpress.com/2011/08/24/a-51-qua...-with-depth-charges/
Witam. od dłuższego czasu miewałem problemy z kręgosłupem,podczas pobytu w Polsce na urlopie miałem drobny wypadek i po wykonaniu badań lekarz zabronił mi pracy na budowie ponieważ okazało się, że ...
tak jak w temacie ,ktos wie cos na ten temat ??? tzn chodzi mi o komunie w tym roku , w Tønsberg ,Larvik. czy juz sa jakies spotkania ? przygotowywania ? pozdr.
witam. chcialbym sie poradzic. wynajmuje mieszkanie razem z kolega.kontrakt na cale mieszkanie dostal on.Ja nie mam zadnej umowy a co za tym idzie nie moge sobie tego odliczyc? Na jaka kwote moglbym ...
Gct Kowalska
23-08-2011 23:36
Proszę o pomoc w przetłumaczeniu tych 10 zdań. Trochę się starałam tłumaczyć ale nie wiem o z tego wyszło. 1.Hvorfor søkte du deg til skole? ??? 2.Hva gleder du deg mest til? ??? 3.Hvilke ...
Nie wiem jak to ocenić www.nrk.no/nyheter/distrikt/ostlandssendingen/1.7756045
witam szukam mieszkania do wynajęcia w svelviku lub okolicach!!! Proszę o info!
pozdrawiam wszystkich. Mam pytanko jakie są najlepsze norweskie strony internetowe z ogłoszeniami wynajmu mieszkań - konkretnie chodzi mi o Hordeland. O stronie finn.no już wiem ale czy są jeszcze ...
Witam Szukam dobrej kosmetyczki z okolic Algard, Sandnes, Stavanger,Kleppe. Będę wdzięczna za pomoc
witam odsprzedam 3 opakowania tabl Novynette 0,02mg + 0,15mg. Mieszkam w Bærum , ale moge tez wyslac poczta.
czy to te Novynette co sa w Polsce?jaka byłaby cena?
witam czy ktoras z was miala wypalanke w norwegii? co powinnam ze soba zabrac do szpitala tz koszule kapcie recznik? bede miala zabieg pod narkoza i po kilku godz mam wyjsc.
Witam!Mam pytanko odnosnie D-nummeru.Czy musze go posiadać i czy jest wskazane posiadanie tego numeru podczas szukania pracy?Wiem, że przebywając w Norwegii powyżej 3 miesięcy muszę go mieć.Gdzie ...
Witam mam pytanie do was ... Czy ma ktos wezwanie do NAV na 31 sierpnia w srode na godzine 11;00. Zgóry dzieki za odp. Pozdrawiam
Noc z czwartku na piątek. Spać mi się nie chce, w telewizji nic ciekawego... Rok szkolny się zaczął i chyba bardziej jestem pojarany nowym plecakiem i wyprawką niż oja pociecha. Już po pierwszym dniu ...
zastanawialam sie czemu od jakiegos czasu pale i odloze papierosa i znowu musze przypalic az bylam zakoczona a teraz juz wie Tez tak ...
Co zrobic jeśli pracodawca nie uwzględni mojego zwolnienia lekarskiego z polski przy wypłacie ? Jest jeszcze jakaś opcja żebym dostał jakieś pieniądze za ten okres chorobowy?
www.gadu-gadu.pl/dzieci-okradly-hurtowni...amp;utm_medium=hover
Witam serdecznie. Posiadam na wymianę polską walutę i bardzo mi zależy aby wymienić ją na euro bądź korony norweskie. Byłam dziś w trzech bankach niestety odmówiono mi. Dodam że mieszkam w Gol.
Szukam pracy w Norwegi jako informatyk. Jest tu ktoś z tej branży? Gdzie mogę szukać ofert bo standardowe wyszukiwanie w Googlach nie maja takich ofert. ? pozdrawiam Piotr
PRZEPRASZAM ZA MAŁY SPAM www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/motoryzac...savgift_7000nok.html PRZEPRASZAM ZA MAŁY SPAM
Witam i polecam nowa grupe hip-hopowa z TORUNIA www.reverbnation.com/artist/artist_songs/1732111 jest to 1 plyta Torunskiej grupy hip-hopowej pod nazwa Pierwsze Pietro P1 polecam do odsluchania i ...
piotr wojcieszak
17-08-2011 22:23
Pan o nazwisku Piotrowicz Materk istnieje nadal na forum i jest oszustem jego dayta urodzenia nie jest prawdziwa jest to stary zuzyty arkoholik 50 letni!!!! oszust i poszukiwany przez polcje w ...
kryss d
17-08-2011 19:53
wygrys i wlasnie dlatego nie opodatkuja kosciola w najjasniejszej
podaje link dla kumatych po norwesku: www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10097163 mowi ten artykul o norwegach robiacych zakupy w Szwecji.. konkluzja : mlody niewyksztalcony ...
witam czy wybiera się ktoś na mecz Śląska w Rumunii 25.08.2011?
Witam. Mam pytanie, dwa tygodnie temu urodziłam w Stavanger dziecko. Jak wygląda rejestracja, jak załatwić coś podobnego jak "polski akt urodzenia"? Pozdrawiam.
Mam pytanie chodzi o skuter, chciała bym się dowiedzieć jak to jest z jazda skuterem w Norwegi. Bo w Polsce wiem że trzeba testy zdawać. A jak jest w Norwegi. ??? Czekam na odp.
Rzeczywiście ważne jest wczesne wykrycie choroby, ale czasem zaawansowane stadium też daje szanse na wyleczenie. Znana mi osoba była bliska śmierci, teraz jest już dobrze, ale dużo wtedy myślałem na ...
Czy ktos wie czy w norwegi moge jezdzic skuterem w wieku 15 lat z polska kartom motorowerowa . Prosze o szybka odpowiedz. A i sory za blendy
Witam wszystkich!!! Mam mały problem. Albo i dość duży. Pracuje w Norwegii około 3 lat. Rok temu brałem ślub. Już niedługo będę tata... Przez ostatni okres mieszkałem ok 3 miesiące w PL a reszta ...
Moze zna ktos jakas Polska fryzjerke w Drammen
Tomasz Slawinski
13-08-2011 10:51