Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
John Boro Wioletta Urbańska Anna Kotlarz Tomixu Ewelina642 (3337 niezalogowanych)
1416 Postów

(Zuzu)
Maniak
krzysiek198.25 napisał:
Ja trochę gadam po Norwesku i mam atest z piekarni z polski przetłumaczony na angielski. A dzisiaj byłem u nich i za 2 godziny zadzwonili do mnie z propozycją pracy. mam spotkanie w piątek i nie wiem czy z nimi zaczynać. ale obecnie jestem bezrobotny i tonący brzytwy się chwyta

jakaś prowokacja, jesteś W NO i nie spotkałeś nikogo kto pracował/pracuje w Adecco?

tonący to idzie tyrać na czarno i nie wie czy mu zapłaci PAN pracodawca, albo wystaje wieczorami na skrzyżowaniu w mini

Nie masz sie czego bać, umowę dostaniesz, ale musisz sie pilnować bo walą w uja jak tylko mogą, bądź są zajebani mułem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
512 Posty
ania s
(ania_s)
Wyjadacz
a co masz do stracenia? chyba po to poszedles do adecco zeby pracowac nie?
wydaje mi sie ze teraz firma sie bardziej pilnuje po tej aferze w oslo, podniesli nawet stawke za godzine o 14kr szok.
po miesiacu bedziesz wiedzial czy dalej pracowac dla adecco czy szukac innej pracy
nie narzekaj tylko do roboty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
167 Postów

(miodopłynny)
Stały Bywalec
krzysiek198.25 napisał:
nie wiem ile oni pobierają tej swojej prowizji i przez jaki okres?

Biorą 500 nok od każdej godziny - tak słyszałem...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
A jakie ma to znaczenie... ile biorą prowizji i jaki okres..
Przecież prowizja za przygotowanie pracownika , pobierana jest od Pracodawcy a nie od Pracobiorcy ... .
Nie ważne również Ile bierze Adecco ... Ważne natomiast jest , byś Sam pilnował Swojej Dupy i godzin jakie wypracujesz .
Znam parę Osób które zaczynało z tą firmą i dzisiaj mają się dobrze ,już na własnym kontrakcie bezpośrednim bez Adecco . A i jest dwóch przygłupów którym wszystko przeszkadzało i do wszystkiego się przyczepiali i teraz mają .. duże gówno , w kraju gdzie okrada Ich nie Adecco ...tylko Polski Rodzimy Pracodawca .
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Ja pracuję dla adecoo.Nie pobierają mi żadnej prowizji, nie narzekam.
Dla tych co dobrze pracują są spoko. Jak na razie zero komplikacji.
Myślę, że adecco zmieniło się nieco na korzyść pracowników.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Krzysztof Paszkowski
(krzysiek19825)
Wiking
a możesz mi napisać czy pracujesz w jednym miejscu czy w kilku i w jakiej branży
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Ja też pracowałam dla adecco.
Firmowe auto, pieniązki zawsze na czas, nigdy z nimi nie mialam zadnych problemow.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Krzysztof Paszkowski
(krzysiek19825)
Wiking
a na jaki czas podpisuje sie z nimi jakąś umowe? i czy dają jakis okres próbny? Dziękuje za odpowiedź
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Zależy na jak długo będą mieli dla Ciebie pracę.
Ja miałam okresu próbnego 2 tygodnie nie wiem jak jest w innych oddziałach adecco.
Pójść na rozmowę i zobaczyć jakie warunki Ci przedstawią, nie podpisuj odrazu umowy, zawsze lepiej poczytać w domu na spokojnie.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
26 Postów
Krzysztof Paszkowski
(krzysiek19825)
Wiking
Pewnie że poczytam w domu bo nie jestem aż tak dobry w norweskim. Jutro się okaże jak tam bedzie. DZIEKUJE WSZYSTKIM ZA ODPOWIEDZI.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok