Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

separacja - Norwegia

Czytali temat:
chris ... Jan Polak Marcin912 Dominik St (930 niezalogowanych)
9 Postów
Wiking
witam wszystkich

potrzebuje informacjii na temat separacji tutaj w norwegii od 3 lat jestem zona norwega razem juz jestesmy 7 lat jak dla mnie dlugi czas roznie miedzy nami bywalo no ale milosc nie wybiera teraz po powrocie z polski okazalo sie ze moj maz sie wyprowadzil doswojej matki i chce separacji podejrzewam ze ma kogos ale raczej do tego sie nie przyzna ja mam duzy problem poniewaz nie wiem co robic nie pracuje ale oczywiscie szukam pracy i mam takie pytanie czy w zwiazku z taka sytuacja ze zostalam sama bez srodkow do zycia czy przysluguje mi jakas pomoc z navu tzw socjal?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
KAYA28 napisał:... tutaj w norwegii od 3 lat jestem zona norwega razem juz jestesmy 7 lat ...
I Osobiście nie dziwię się temu , że ...W KOŃCU CIEBIE ZOSTAWIŁ ...

Być tyle lat z Norgiem i zarazem mieszkać tu ... , a nie wiedzieć podstawowych spraw związanych z prawami i obowiązkami między małżonkami / partnerami...
SZOK...!!!.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Wiking
wiesz co bedac z kims w zwiazku i byc happy nie intersowala mnie separacja ani rozwod wiec datego pytam i nie sadze ze ty tak wszystko wiesz na temat norwegii i calej reszty a moze jestes taki zlosliwy z regoly.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok