Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

zabieg ginekologiczny w norwegoo - Norwegia

Czytali temat:
(306 niezalogowanych)
11 Postów
sandra bun
(dajana28)
Wiking
witam czy ktoras z was miala wypalanke w norwegii? co powinnam ze soba zabrac do szpitala tz koszule kapcie recznik? bede miala zabieg pod narkoza i po kilku godz mam wyjsc.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
dajana28 napisał:
... co powinnam ze soba zabrac do szpitala tz koszule kapcie recznik? bede miala zabieg pod narkoza i po kilku godz mam wyjsc.
NIC NIE MUSISZ ZABIERAĆ...
Możesz przyjść na zabieg tak jak stoisz...
I tak dostaniesz wszystko jednorazowe , na czas samego zabiegu .
Wszystko zależy , od indywidualnego psychicznego podejścia , do indywidualnej własności ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
477 Postów
Kalba Kalba
(Królowa_Korba)
Wyjadacz
Mi sie wydaje ze nic nie musisz brac, ale nie jestem pewna, wypalanke mialam w PL i trwala bardzo krotko, nie bylam pod narkoza. Ot zwykla wizyta u ginekologa
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
58 Postów

(pozazycie)
Nowicjusz
jesli na miejscu ,to napewno nic ale skoro pod narkoza to napewno powinna byc osoba towarzyszaca ,zas kazda kobieta ma ten rodzaj zaleczania indywidualny w zaleznosci od stopnia wyniku,jedne jak kolezanka napisala-jak bad.ginek.,zas inne nieco dluzej,ale nie ma potrzeby jechania z tzw tobolami...pozdrawiam i bedzie napewno ok
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
sandra bun
(dajana28)
Wiking
dziekuje dziewczyny za odpowiedz jutro jade rane mam pietra jak nic brzuch mnie boli od rana juz nerwow najgorsza ta narkoza
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok