1 NOK
Ostatnio zauważam takie poruszenie a Wy ?? Jeszcze troche i zrobi się druga UK choć z drugiej strony może odstraszą ceny i kompetencja służb, jak myślicie ??
Hei,ma ktos z was moze namiary na fryzjera z okolic Kristiansand???
Szukam pokoju /lub miejsca w pokoju/ dla 1 osoby w Oslo od 25 pazdziernika. szadurskiadam@gmail.com
Witam, Wracam wkrótce do Polski i chciałem się dowiedzieć gdzie można kupić jakiś niedrogi prosty złoty łańcuszek na szyje albo sygnet na prezent? Najlepiej najlepiej z tax free. Będę wdzięczny za ...
STO lat jasiu i wszystkiego najlepszego! Piekny wiek, oj piekny....... Gratulacje Jasiu/Stasiu i kolejnej pięcdziesiątki zyczymy!
Witam, 17 pazdziernika jade do Polski Mam dwa wolne miejsca, jesli ktos jest zainteresowany odzywac sie Pozdrawiam
Welcome to vindictus Gold website vindictusgoldsale.com We supply you a professional purchasing website of vindictus Gold. Our main services are supplying ideal money for each game and providing ...
Do you want to buy cheap Dragon Nest Gold ? I recommend you buy cheap Dragon Nest Goldin this site:http://www.dragonnestsales.com.You will get Dragon Nest gold discount coupon.
The latest Online game Rusty Hearts are ready to rock your world!We all need Rusty Hearts Gold in this Game. Where we can buy the cheap and secureRusty Hearts Goldonline? Absoluteli ...
We are the professional website that provide cheap and safe Rift Platinum online! Will you by Rift Platinum ? You must be enter into our site enjoy the different experience.
www.freewebs.com/akselvoll/index.htm
kryss d
12-10-2011 20:24
Witam Jak w tytule, poszukuje sosyć pilnie pokoju bądź nawet kącika w mieszkaniu żeby tylko mieć jakikolwiek punkt zaczepienia.... Konkretnie chodzi mi o Oslo ale przyjmę wszystkie propozycje.... ...
Witam Państwa serdecznie, Zbieram zamowienia na zywnosc z Polski. W Norwegi bede w weekend 15-16 października. Wszystkie wyroby z miesa sa robione przez prywatna masarnie czyli swojskie wyroby. ...
ale tu chociaż się przyznają do błędu Norweska służba bezpieczeństwa po zamachu przyznała też, że marcu 2011 roku Norwegowie w ramach międzynarodowej kontroli dewizowej otrzymali listę ...
witam,mam problem i nie wiem co zrobic.w ubieglym roku pracowalem 3 miesiące w norwegii.nie zakladalem konta,bo nie bylo sensu na jeden wyjazd.komuna mnie rozliczyla z podatku i mam zwrot.ale ...
witam w pięknym kraju. jestem tu z 2 letnią córeczką i jestem kosmetyczką,ponad 15 lat pracy w kraju. gdyby któraś mama potrzebowała upiększenia zapraszamy do siebie,dzieci chętnie się pobawią. ...
Witam. Potrzebuję przetransportować samochód osobowy (Renault Megane) z Oslo do Polski (małopolska lub Podkarpacie). Będę wdzięczny za namiary do kierowców ciężarówek lub osób dysponujących ...
Zbyszek B
11-10-2011 23:58
czy ktos moze jedzie jako osoba prywatna dosc duzym busem do wrocławia albo przez wrocław ok 17-24 pazdziernika?? Ile kosztuje przewóz mebli (łozko jakas szafa ew komoda) do polski jesli ktos wie ...
Zbyszek B
11-10-2011 23:49
no tak...Jarek nie dostal sie do wladzy i elektorat szaleje
mam pytanie czy mając 4 godziny czasu miedzy lotami jest możliwym dostac sie z oslo gardermoen do oslo torp, jesli tak to jakim srodkiem transportu, bede bardzo wdzięczny za konkretne ...
Grzegorz K
11-10-2011 22:39
Witam!Proszę o informacje na temat pracy w Lillestrom.Może ktos się znajdzie kto chciałby mi pomóc,nie wiem nawet ilu polaków tu mieszka.Sprawdzam ogłoszenia w inernecie,ale ciężko coś znalezć.Może ...
czy ktos orientuje sie jak i czym dojechac z llotniska oslo gardemoen do ambasady rp?
Witam! Mój znajomy poprosił mnie o napisanie tego postu ponieważ jak w tytulewyjeżdża do Polski 15 listopada i ma wolne miejsce Jeżeli jest ktos zainteresowany to prosze o kontakt pod numer telefonu ...
Hej! niedługo zamierzam przeprowadzić sie do Oslo i chciałabym sie dowiedzieć jak wygląda sprawa z NAV bo jestem na zasiłku.Czy musze iść do swojego NAV i zgłosić zmianę adresu, czy wystarczy iść do ...
witam wszystkich jak w tytule szukam kolezanek i znajomosci w kvelde mieszkam tu juz miesiac i nikogo tu nie znam mam 2 dzieci moze jakas mama by chciala sie zaprzyaznic znami
Witam, nie wiedzialem na jakim dziale to umiescic, ale pisze tutaj. Mam nadzieje, ze nie zostanie post wyrzucony a wiec, Jaki bank najlepiej wybrac ? Chce zmienic bank na inny i nie wiem jaki ...
witam.mam pytanie co moge zrobic zeby odzyskac pieniadze ze zwrotu podatku?w roku 2010 pracowalem 3 miesiace w norwegii.dostalem rozliczenie i giro utbetalin,ale na norweski adres firmy w ktorej ...
witam,mam problem i nie wiem co zrobic.w ubieglym roku pracowalem 3 miesiące w norwegii.nie zakladalem konta,bo nie bylo sensu na jeden wyjazd.komuna mnie rozliczyla z podatku i mam zwrot.ale ...
Pilnie poszukuje wspołlokatorki, mieszkam na niewielkim mieszkaniu na Ekeberg. Jest blisko przystanek autobusowy i równie niedaleko przystanek tryk. Jeśli jest zainteresowana jakaś pani to prosze o ...
witam.mam pytanie co moge zrobic zeby odzyskac pieniadze ze zwrotu podatku?w roku 2010 pracowalem 3 miesiace w norwegii.dostalem rozliczenie i giro utbetalin,ale na norweski adres firmy w ktorej ...
Witajcie, Jeżeli bliski jest Wam program Platformy Obywatelskiej, a chcielibyście wesprzeć kandydata któremu na co dzień bliskie są problemy Polonii, będę wdzięczny za Wasz głos. Duża część mojej ...
jak dojechać do serpentyna drammen z Bekkestua (Oslo). Proszę o pomoc
Jeden z najbardziej wplywowych ludzi na swiecie , IT legenda , zalozyciel Apple zmarl dzisiaj w nocy ( Zrobiles kawal dobrej roboty chlopie...
Witam! )
szczecin.gazeta.pl/szczecin/1,34959,1004...ecko_z_Norwegii.html
Wczorajszy dzień przyniósł nam mrożące krew w żyłach doniesienia o pojawieniu się w przestrzeni medialnej zdania ,które będzie miało niebagatelny wpływ na losy całego świata. Zdanie to ,które ...
Oto instrukcja co i jak trzeba zrobić travel.state.gov/pdf/2013_DV_instructions_14SEP_Polish.pdf
wittam jak w tytule od nie dawna mieszkam na kvelde i nie znam tu nikogo a wiem od ludzi z jest tu troszke polakow moze wspolne spacery bo mamy 2 dzieci pozdrawiam
BARDZO PILNIE poszukuję pokoju w Oslo. Bardzo proszę o jakiekolwiek informacje. kontakt: e-mail: karolina.oko@o2.pl tel. 46226788 Karolina
Witam Pilnie poszukuję pokoju w Oslo w przystępnej cenie. Jestem osobą pracującą, spokojną i bezkonfliktową. Będę wdzięczny za jakiekolwiek informacje. Proszę o kontakt e-maila: ...
Nie aktualne Pozdrawiam, Kasia
Mam do sprzedania 5 szczeniaków. Jest to mieszanka pinczera miniaturowego (mama) oraz yorka (tata). Maluszki teraz mają skończone 3 tygodnie, zaczynają pewnie chodzić, szczekać i bawić się z nami i ...
Marzena Jankowiak
03-10-2011 15:56
Czy w Norwegii jest cos takiego jak masa krowkowa lub chociaz mleko skondensowane?
27 pażdziernika jadę do polski z lofotów mam wolne miejsca.pozdrawiam
Witam Mam pyt... dzis szef powiedział żebym jutro przyszedł do pracy na 11. Normalnie pracuje 7-15 i troszkę mnie to zdziwiło, może ktoś wie jak sie to przedstawia i jest jakas ustawa która reguluje ...
Witam,mam rozumiec ze jest to twoja autobiografia? w jakim wieku jest bochaterka ? i dlaczego na forum Mojanorwega myslisz ze te ksiazke tu kupimy? pozdrawiam
Witam wszystkich , jestem emigrantką jak obecnie wiele milionów Polaków na całym świecie .Żyje w Szwajcarii i borykam się z problemami jak każdy obcy w innym kraju Zachęcam do przeczytania mojej ...
[spoiler][/spoiler] Witam Mam takie male pytanko;;p wylondowalem na delegacji w okolicach Molde, Macie jakis namiar na spozywke w tych rejonach z polska banderola ;p/ ?
Pani Urszula przeżyła szok! Sprawdź co ją spotkało i oceń sam sites.google.com/site/news048 Ślepy traf czy wynik zastosowania unikalnej metodyki?
Zwracam sie z prośbą do Wszystkich, poszukuję mieszkania do wynajęcia na 2 osoby w Trondheim lub okolicach. Przeszukiwałem ogłoszenia na finn.no, bez rezultatu jedyne co usłyszałem to że nikt niechce ...
Witam. Macie jakies namiary na sklep lub warsztat z oponami nowe lub uywane. Chce kupic opony zimowe 195/65 R15 z kolcami w rozsadnej cenie . Interesuja mnie okolice Sravanger. Na finn.no nic nie ma. ...
Witam! Przyjechałem ze znajomymi na tydzień do Norwegii promem - z Kiel do Oslo. Zaparkowałem samochód na dworcu PKP - i zapłaciliśmy parking na 10 minut ( brak więcej koron w kieszenie). Udałem ...
Witam Moze mi ktos podac namiary na jakas firme ktora przwozi paczki Polska - Norwegia, Norwegia - Polska?? Wiekszosc firm ktore znalazlam juz nie funkcjonuja. Bylabym wdzieczna za ...
Mam do sprzedania BMW 320 Touring, rok produkcji: listopad 1996 , srebrny metalic. EU kontroll ważne do października 2012 roku. Przebieg 250 tyś. km. Stan bardzo dobry, nie zniszczony, użytkowany ...
HEY MAM NA IMIE KAMIL MAM MALE PYTANIE NA TEMAT PRACY W NORWEGI ITP OBECNIE NIE MIESZKAM W NORWEGI JESTEM W ANGLI PRAWIE 5 LAT I CHCIAL BYM TEZ SPROBOWAC POPPACOWAC W NORWEGI TYLKO NIE WIEM OD ...
TRANSPORT TOWARÓW PACZKI-PRZEPROWADZKI +48 790711000 +47 94206667
w sobote 1.10.11 jade do Warszawy prom unityline ystad 22.30 wracam wtorek 04.10.11 swinoujscie 23.00 podroz na promie z kabina moge zabrac 1 osobe lub wiekszy bagaz jade renault kangoo kontakt ...
Witam Chciałbym się dowiedzieć czy trudno jest znaleźć pewną pracę w Norwegii? pracowałem już w norwegii prawie rok. nie znam norweskiego lecz mój angielski jest komunikatywny. mam bardzo krótkie ...