1 NOK
Witam Wraz z chłopakiem szukamy taniego mieszkanie do wynajęcia w Stavanger od początku stycznia. Bardzo proszę o pomoc i poważne oferty. Pozdrawiam Marta
Osoby zainteresowane mające jakiekolwiek pytania prosze o kontakt na moją poczte emiwro5@wp.pl
Witam, Mam 25 lat, szukam pracy w Oslo i okolicach . W Norwegii pracowałem juz jako kamieniarz , malarz i przy pracach domowych i remontowych ale byłbym zainteresowany kazdą ofertą. Posiadam prawo ...
Fajna historia.. www.dagbladet.no/2011/12/07/nyheter/uten...annia/krim/19316078/
Witam serdecznie , aktualnie poszukuje pracy w Oslo. W kwietniu ukończę 21 lat. Pracowałem głównie jako magazynier w 3 różnych firmach w Polsce. Mam spore doświadczenie w jeździe samochodami ...
SAD ODDALIL W CALOSCI WNIOSEK BV ZADANIA WYDANIA DZIECKA DO NORWEGII. /w Konwencjii Haskiej/ I ZOSTAJE W POLSCE Chcemy WSZYSTKIM co byli z nami ,podziekowac z calego ...
Witam wszystkich Pilnie poszukuje mieszkania do wynajęcia w okolicach Porsgrunn,Brevik,Skien
.
Wszystkich kochajacych polskie Morze, proszę o wysłanie emaila , protestu, przeciwko budowie elektrowni jądrowej w Gąskach, na adres gaski@swiadomieoatomie.pl
www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/uslugi/po...stronomia/page1.html Zapraszam do składania zamówień
Michał K
06-12-2011 21:33
Zamówienia przyjmuję już tylko do jutra do 17 więc zapraszam
Podobna sytuacja jest z dziwnymi fakturami na maila.Jezeli prowadzi sie firme , to naturalna rzecza otrzymujemy tez mnostwo faktur online, i wystarczy omylkowo kliknac na Bestille i mamy ...
Witam Lece 24 grudnia w wigile z oslo sandefjord do wroclawa i laduje o 23. Jestem normalnym mlodym chlopakiem ktory nie do konca wie jak sie dostac w tym dniu do badz w strone krakowa. Jest ktos ...
WITAM MAM PROBLEM,posiadam 16letnie autko ktoremu miesiac temy 30listopada skonczylo sie eu kontrol,samochod nie jest juz ubezpieczony ani uzywany od kilku miesiecy,nie zamierzam juz raczej go uzywac ...
zx zx
05-12-2011 17:41
a co to za autko? moze ja go wezme skoro nie chcesz klopotu?
Witam wszystkich którzy się pofatygowali i są w stanie pomóc Mam pytanie dotyczące Adobe flash a dokładniej animacji tworzonych w tym programie. Czy ktokolwiek z Was orientuje się ile kosztuje ...
Rafał Siarka
05-12-2011 01:09
Witam wszystkich serdecznie mam pytanie odnośnie urlopu ojcowskiego a wiec,czy przysługuje mi urlop ojcowski w Norwegii jeżeli żona nie pracuje i wychowuje dziecko?Będę wdzięczny za odpowiedz.
Oddam TV JVC model AV 29TS2E nie jest nowy ale w dobrym stanie z pilotem, wyprowadzam sie i niemam co z nim zrobic. Jak ktoś zainteresowany to dać znać.
Witam siedzę przed kompem i się nudzę, więc zakładam wątek o wszystkim i o niczym Czekam na odzew, wszystkich którym również się nudzi...
od jakiegos czasu nurtuje mnie jedna rzecz; dosc czesto spotykam rodzicow z bliznietami w wozku,jakis czas temu uswiiadomilem sobie ze nie widzialem tutaj pary blizniat w wieku szkolnym. czy zna ...
czytaliscie jaka mamy grupe? Grupa A: Polska, Grecja, Rosja, Czechy grupa marzen - Zdzislaw Krecina potrafi wszystko zalatwic!!!
Witam! Dzisiaj odbyło się losowanie grup na finały EURO 2012 Polska trafiła do grupy z (w kolejności rozgrywanych meczów) Grecja Rosja Czechy Moi Drodzy, wyjdziemy z grupy! ja mam ...
polonia.wp.pl/kat,,title,Dzieki-Polakom-...46689,wiadomosc.html
Witam. Mam wielką prośbę. Jestem w kraju już od 7 miesięcy ,dostałem listem powiadomienie ,ze moje rozliczenie roczne znajduje się na moim koncie w Norwegii. {karta juz w kraju nieaktywna} Także ...
bardzo pilnie poszukuje pana Roberta Grzegorza Cichockiego urodzonego w 1970 roku mam bardzo ważne dokumenty dla tego pana związane z samochodem i z firmą AG BYGG POLSK SERVICE ANS mój kontakt ...
Witam , Z Polski do Norwegii <szczególnie Oslo i okrąg miasta> przywiozę złożone przez Państwa zamówienie ;art spożywcze , wedliny i kielbasę różnego rodzaju , nabiał , art przemyslowe ,Srodki ...
Michał K
01-12-2011 23:23
Witajcie, Pomyslalam , ze byloby milo gdyby kazdy kto posiada ciekawe informacje ktore moglyby pomoc wszystkim zyjacym Polakom w Norwegii w codziennym zyciu umiescilby pare slow od siebie. ...
Zapraszamy na STUDENCKI RAP SYLWESTER !! 2011/2012 Nie wiecie jeszcze jak spędzić noc sylwestrową ? A może jedna noc to dla Was za mało ? Weźcie udział w najbardziej Hip-hop'owym i ...
brzy dal
30-11-2011 21:23
Cześć. Od jakiegoś czasu układam sobie plan 3-letni, którego finał będzie właśnie w Norwegii. Jestem kompletnie zielona i prosiłabym o jakieś wskazówki. Przez 3 lata zamierzam nauczyć się języka i ...
Jak wyzej prosze kompetetne osoby o informacje na temat zycia i pracy w Kristiansand w styczniu planuje przeprowadzke bede naprawde bardzo wzieczny za jakiekolwiek informacje odnosnie planow mam ...
Witam. mam kilka dni sykemeldingu. Zadzwonilem do pracodawcy mu powiedziec, za bede w poniedzialek w pracy. Czy wystarczy jak mu dam zwolnienie jak wroce, czy musze to dac wczesniej ?
Witam, jak w tytule,czy ciężko o pracę w okolicach Lillestrøm?Może jakies porady? Wybieram sie tam w poszukiwaniu pracy i chciałabym się coś niecoś dowiedzieć. Z góry wielkie dzięki!!!! ...
Z mojej perspektywy wyglada to tak: W historii moich postow doswiadczylem wielu komentarzy, Ogromna wiekszos byla pozamerytoryczna, zawierajaca wiele bledow logiczno-jezykowych, na ktorych ...
kupię opony do busa 15-calowe (oslo-drammen).mogą być używane. czy ktoś wie gdzie można kupić niedrogie?
Witam Pracowałem miesiac czasu w norwegi zostalem zwolniony i mam pytanko czy cos mi sie nalezy chodzi mi o jakis zasilek itd kilka dni temu zlozylem papiery do nav o zasilkli na dziecko i co dalej ...
Witam Mam takie pytanie czy Norwedzy obchodzą imieniny ? jeśli tak to jak się nazywa po Norwesku ten dzień i jakie mają zwyczaje
sprawa jest następująca w środę zakończyłem prace skończył mi się kontrakt wiec się zarejestrowałem jako bezrobo0tny , aczkolwiek pracuje dla agencji która nas wynajmuje do innych firm i okazało się ...
Hej Czy jedzie ktoś z Was w najbliższym czasie z okolic Stavanger lub przez Stavanger do Krakowa? Mam kilka rzeczy do przewiezienia, oczywiście zapłacę za tą przysługę. Pozdrawiam.
markus d
26-11-2011 19:10
Mam pytanie, czy ktoś wie ile wynosi dieta dzienna dla pracowników w Norwegii pracujących na delegacji w 2011r Rozmawiałem z kolegami i z tego co mówili to w tym roku jest ok 220kr dziennie. Mi ...
Witam wszystkich W Polsce od 7 lat zajmuję się w swoim doradztwie udzielaniem kredytów hipotecznych. Ostatnimi czasy coraz więcej osób mieszkających w Norwegii trafia do naszej firmy chcąc ...
Witam.Mam do sprzedania bilet na prom 06.12.2011 na godzinę 9.00 z Karlskrony do Gdyni w bilecie 1 osoba,samochód,łóżko w kabinie i śniadanie.Cena 600 nok.Telefon 96693647.
Witam , czy jest ktos kto leci do stavanger z berlina 13 go grudnia lotem o 11:15 ? szukam kogoś kto mi pomoze odnaleźć się na tym lotnisku gdzie co i jak bo nie mam pojęcia.
Sprzedam chłodziarkę AEG w dobrym stanie.Wysokość 180 cm.Okolice Lillestrøm. Cena 1000 NOK Telefon 96719002
Okazja. Ostatnie cztery działki budowlane każda o pow. 3100 m2 , w miejscowości Drogusza Gm. Bielawy Pow. Łowicki Woj. Łódzkie, bezpośrednio przy trasie wojewódzkiej nr 703 Łowicz - Łęczyca. Działki ...
Mam pytanie odnosnie Telenor...zamowilam u nich telefon stacjonarny...analogowy..wczesniej mialam z Telio tylko ze rachunki opiewaly na 350 koron, gdzie w umowie bylo napisane 149 koron i bez ...
Jakie konto najlepiej założych tak aby przelewy na konto polskie były jak najtańsze? Jakie macie stawki w swoich bankach?
Witam. Może jakaś dobra dusza coś doradzi. Przeprowadzam się do Moss od 1 grudnia 2011. Znalazłem mieszkanko do wynajęcia które mnie bardzo interesuje. Problemem jest że jest dostępne od 20 ...
Witam Wszystkich, chodzi mi o to w tym watku zeby kazdy z Was ktory wie, zauwazyl roznice miezy jezykiem norweskim a polskim. Bardzo bede wdzieczny za odpowiedzi Pytacie sie pewnie dlaczego ...
Witam poszukuje krawcowej w okolicach oslo a najlepiej klofta czy ktos zna moze taka osobe z gory dziekuje za informacje
Czy mogę używać samochodu na polkich blachach do pracy. Dopiero podpisalem kontrakt, praca polega na rozwożeniu towaru po ludziach. Jak tak to na jakich warunkach moge z niego kozystac? Czy musze ...
Mam do sprzedania 4 drewniane krzesla z IKEA. www.ikea.com/no/no/catalog/products/50211104/ Krzesla maja 1,5 roku, sa w stanie bdb-. Cena za 4 szt 200 NOK. Poduszki na krzesla gratis Odbior ...
Witam serdecznie, Sprzedam bilety lotnicze linii Norwegian na 9 grudnia 2011 Stavanger-Warszawa. Lot bezposredni. 2 osoby dorosle + 1 dziecko (mogą tez tylko 2 osoby dorosłe) Więcej ...
Mam do sprzedania około 25L oleju silnikowego do motorow typu BMW itp. cena 1500NOK zainteresowanych prosze o kontakt na meila- don-eduardo@wp.pl
Witam. Jakiś czas temu ojciec wysłał mi przesyłkę z Polski, w której było radio plus moduł nawigacji. Wysłane było to priorytetem, jako podarunek i zaznaczyli na poczcie iz w przesyłce znajduje się ...
Witam,mam kilka pytań o odnośnie życia i pracy w Norwegii, na chwile obecną jestem jeszcze w Polsce ale być może od marca 2012 zacznę pracę organizowaną przez ADECCO jako malarz/tapeciarz ewentualnie ...
- polskie tablice - rocznik 99 - 1,2 silnik benzyna - stan ogólny dobry - kolor żółty - przegląd zrobiony do listopada 2012 - lekkie wgniecenia w okolicach błotnika przedniego - cena 8000 NOK ...
Witam jak w temacie poszukuje w rozsądnej cenie lub kto wie gdzie znajdują sie norweskie składy sprzętu AGD. Oslo lub okolice. Pozdrawiam