Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

czasami mozna pomyslec to az tak nie boli - Norwegia

Czytali temat:
(231 niezalogowanych)
6 Postów

(nowypiotr)
Wiking
M A S A K R A !!!!!!!!! co za ludzie wstyd!!!!!! wiadome ze wystepek tej panny jest godny potepienia ale nie wy na szczescie jestescie sedziami i ta osoba za to odpowie ale nie przed wami!! co zrobila to zrobila za to odpowie a wy piszecie jakbyscie cale zycie byli bez bledu , proponuje przypomniec sobie przypowiesc z bibli "kto jest bez winny niech pierwszy rzuci kamien" gosc rozpoczynajac ten post liczyl na informacje dotyczace konsekwencji i pomocy prawnej a nie na krytyke itp zastanowcie sie czy jest sens zebyscie zawierali glos na dany temat jesli nie umiecie pomoc!!!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
napisałeś wy a właśnie się zalogowałem i wziąłem to jako do siebie czym tobie albo komuś się naraziłem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Piotrze, a o co tobie chodzi???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
nowypiotr napisał:
[b]M A S A K R A !!!!!!!!! co za ludzie wstyd!!!!!! wiadome ze wystepek tej panny jest godny potepienia ale nie wy na szczescie jestescie sedziami i ta osoba za to odpowie ale nie przed wami!! co zrobila to zrobila za to odpowie a wy piszecie jakbyscie cale zycie byli bez bledu , proponuje przypomniec sobie przypowiesc z bibli "kto jest bez winny niech pierwszy rzuci kamien" gosc rozpoczynajac ten post liczyl na informacje dotyczace konsekwencji i pomocy prawnej a nie na krytyke itp zastanowcie sie czy jest sens zebyscie zawierali glos na dany temat jesli nie umiecie pomoc!!!!
MASAKRA...
............................CO ZA TĘPA OSOBA... NAPISAŁA TEN POST...!!! .
---
E...
.....TY...
............OBUDŹ SIĘ...!!!

---
Jaki występek ...jaka panna... ?
---
A skąd Tobie to wiedzieć , że tenże... jest godny potępienia ... Przecież też nie jesteś Sędzią ...
---
...Ć P A SZ....
....................................TO NIE PISZ ... !!!
to taka dobra i grzeczna porada .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok