Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(591 niezalogowanych)
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
januszek palikot też tak myślał i co ???? klapa . a polmos im postawił na nogi , pracę dał a oni na przekór pisiorów wybrali wg powiedzenia czemuś głupi ......boś biedny , a czemuś biedny ...boś głupi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
A Januszekk to z Bilgoraja jest wlasnie z mojej miejscowosci wiec wiecie ma sie te znajomosci

Tyton nawlekalam a i owszem jak bylam malenka i na wsi u babci wakacje byly.. to byly czasy.... ale rodzice jakos suszarek nie maja... szkoda bo ten zapach suszonego tytoniu jest przepiekny....

Juz nasz Bilgoraj malutki jest ladniejszy niz Lublin, nie mowie o ludziach (pomijajac patologie) bo wszedzie sie rozni ludzie paletaja ale Marianku co ci sie tam podobalo w tym Lublinie? No i najwazniejsze, kiedy tam byles??? starowka okej ale wiecej? widziales "drogi"? syf w centrum? strach w bialy dzien isc bo cie nie wiadomo kto napadnie! " strzezone przez dzieciaki parkingi" w centrum miasta, gdzie jak nie zaplacisz im do reki to samochod w jednym kawalku nie bedzie??? po za tym tam nic sie nie dzieje od wiekow! kompletnie nic. galerie handlowe co najwyzej wyrastaja jedna po drugiej. zadnych mozliwosci rozwoju, szans na ciekawa prace, zadnej gospodarki, przemyslu, bieda az piszczy..
Przejedz sie ulica Kunickiego (wjazd od Bilgoraja Przemysla do Lublina) przeciez tam to sie plakac chce.. marne bazarki przy ulicy, menele pijacy niewiadomo co w bialy dzien.... studiowalam tam pare lat temu i jestem tam dosc czesto ( z racji spraw do zalatwiania nie jest to moj wybor na wycieczke krajoznawcza ) i zawsze mnie to miasto zalamuje i doluje... przykre to...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
nie chodzi mi o Januszka -Andre ved mark --

otóż powiedzmy sobie szczerze że tak naprawdę przy ostatnich wyborach nie było kogo wybierać

także czy Januszek czy Pis czy PO -- wszystko to prowadzi donikąd
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Postów
kryss d
(kryss)
Maniak
na kogo glosowac to my od wojny nie mamy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
jeszcze trochę i ja zacznę kandydować

ostatnio media bardzo lubią wariatów i wywrotowców -- dlatego wystarczy zrobić coś po///je/banego i już się jest na pierwszej stronie w gazecie czy tv

Januszek całkowicie dobrze to wykorzystał

u nas w kraju nie szanuje się ludzi uczciwych , pracowitych , normalnych tylko takich którzy wszystko robią odwrotnie i na przekór wszystkiemu

ja jak zacznę kandydować to do tej marihuany dorzucę jeszcze każdemu narkomanowi darmowy kompocik cały rok , darmowe strzykawki , zezwolenie na uprawy maku , dzieciom w szkołach zezwolę na dobrowolne wagary cały rok , albo całkowicie zlikwiduję szkoły i każę poprzerabiać na dyskoteki

i co nie będę miał dużo głosów ?? hahahahaha
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ivka111 napisał:...Juz nasz Bilgoraj malutki jest ladniejszy niz .
Ech...
........Tam Biłgoraj ...
TARNOGRÓD...KSIĘŻPOL...Biszcza...Płusy... Marianka...Chmielek...Kamionka...
---
Że wymienię Te ...które jeszcze Pamiętam... To Były Piękne okolice i...
I ... było... minęło ...
---
Teraz rozumiem dlaczego lubię zapach tytoniu ... pomimo iż nie palę ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1371 Postów
Barbara H
(barbara67)
Maniak
Lubelszczyzna biedna - bo glupia, a konkretnie ma glupich politykow. NIESTETY

Najglupsze i najbardziej hamujace rozwoj regionu jest brak lotniska - bo jakiz to inwestor bedzie sie tluk samochdem po tych beznadziejnych pl. drogach.

Bardzo to przykre, ale mam wiare w to, ze jest szansa na zmiane wizerunku regionow wschodnich :

www.facebook.com/video/video.php?v=162595057131299

Ja pomimo wszystko z przyjemnoscia co roku odwiedzam Lublin i dostrzegam zmiany - takze na lepsze

Pozdrowienia dla zwolennikow wschodu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
gabriel napisał:
ivka111 napisał:...Juz nasz Bilgoraj malutki jest ladniejszy niz .
Ech...
........Tam Biłgoraj ...
TARNOGRÓD...KSIĘŻPOL...Biszcza...Płusy... Marianka...Chmielek...Kamionka...
---
Że wymienię Te ...które jeszcze Pamiętam... To Były Piękne okolice i...
I ... było... minęło ...
---
Teraz rozumiem dlaczego lubię zapach tytoniu ... pomimo iż nie palę ...

widze Gabriel zna co nieco moja okolice.. milo milo....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
ivka111 napisał:...widze Gabriel zna co nieco moja okolice.. milo milo....
To są w połowie -/-po kądzieli-/- i Moje strony ...
---
Jako dzieciak Jeździłem tam na wakacje do Dziadka .
Jednak Nigdy tam nie mieszkałem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
powiatowy myśliciel napisał:
jeszcze trochę i ja zacznę kandydować

ostatnio media bardzo lubią wariatów i wywrotowców -- dlatego wystarczy zrobić coś po///je/banego i już się jest na pierwszej stronie w gazecie czy tv

Januszek całkowicie dobrze to wykorzystał

u nas w kraju nie szanuje się ludzi uczciwych , pracowitych , normalnych tylko takich którzy wszystko robią odwrotnie i na przekór wszystkiemu

ja jak zacznę kandydować to do tej marihuany dorzucę jeszcze każdemu narkomanowi darmowy kompocik cały rok , darmowe strzykawki , zezwolenie na uprawy maku , dzieciom w szkołach zezwolę na dobrowolne wagary cały rok , albo całkowicie zlikwiduję szkoły i każę poprzerabiać na dyskoteki

i co nie będę miał dużo głosów ?? hahahahaha

juz był taki jeden >NIE bedzie niczego..... : ))))

Kurwa on jest the best!
szkoda IVKA ze lublin takiego typa nie ma : )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok