Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Lubelszczyzna - najbiedniejszy region UE - Norwegia

Czytali temat:
(592 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Minimalnie "bogatsze" od Lubelszczyzny jest województwo podkarpackie (także 33,2 proc. unijnej średniej), podlaskie (35,7 proc.), świętokrzyskie (36,7 proc.), warmińsko-mazurskie (37 proc.) i opolskie (37,3 proc.).

wyborcza.pl/1,76842,3354942.html

to tylko tak po to aby, nie było kłótni, gdzie jest największa bieda w Polsce, a i co się z tym wiąże, kto w Norge ma najwięcej ziomali
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
no zgadzam się lubekszczyzna jest najładniejsza w Polsce wiem bo sam jestem z lubelskiego.
A ty jasta też z lubelskiego?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
237 Postów
iwona .
(ivka111)
Stały Bywalec
zgadza sie zgadza. na lubelszczyznie bieda, wiem bo tez jestem z tamtych terenow wiec widzialo sie co nie co. generalnie ladnie tam i fajnie ale Lublin to najbrzydsze miasto jakie moze byc w moich oczach. syf, brud, drogi to pozal sie boze brak slow, szczegolnie wjazd do miast chociaz i reszta niczego sobie, bieda,patologia na ulicach. cos okropnego, nie polecam na zwiedzanie ale pewnie niektorzy maja inne zdanie ..
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
jasta102 i ivka 111 --- to wy jeszcze nowych suszarek i kontenerów na tytoń nie budujecie ??? hahahahahhahah

w lubelskim na każdego obywatela przypada średnio 1 ha tytoniu

tam dzieci zaraz po urodzeniu są przyuczane do zrywu tytoniu , a jak ktoś kończy 1 rok życia to sadzi mu się 2 ha na łeb żeby nie po///jebało się w bani
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
teraz powiatowy sadzi się 2 ha marihuany ...............czasy się zmieniły
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
widzę że nie wiesz Andre ved mark co to lubelskie

ale masz rację pan Palikot też pochodzi z tych regionów także jak zagłębie tytoniowe padnie to być może pojawi się zagłębie marihuany

zresztą pewnie całe lubelskie głosowało na Palikota

jak ściągnie wszystkie krzyże to na miejscu nich pojawią się portrety Palikota jak kiedyś Gomułki i Cyrankiewicza

o ile mi wiadomo jak do tej pory to lubelskie jest krainą tytoniem płynącą

jak nigdy nie byłeś Andre ved mark to powiem ci tylko że gdybyś zapoznał jakąś dziewczynę z lubelskiego to na prezent ślubny masz pewne 10ha tytoniu i piękną suszarkę

pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
słyszałem że dziewczyny z lubelskiego są niesamowicie skąpe to chyba dlatego ta rekompensata od teścia
a lubelskie niestety głasowało na pisiorów zamiast na januszka ......a już mogli by rozglądać się za nasionami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
nie nie !!!

właśnie dużo głosowało na Januszka

już pisałem wcześniej że gdyby tytoń nie wypalił zawsze można by było na legalu zasiać sobie maryszkę
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
powiatowy ......już ci pisałem że chyba specjalnie wprowadzasz ludzi w bląd

6. Okręg lubelski

PiS 39,63 proc.
PO 28,62 proc.
PSL 11,77 proc.
RP 8,45 proc.
SLD 6,26 proc.
PJN 2,46 proc.

Szacunkowy podział mandatów w okręgu 6. wg sondażu TNS OBOP (na podstawie Kalkulatorpolityczny.pl):

PiS 6
PO 5
PSL 2
RP 1
SLD 1
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
powiatowy (kierowniku), tobie sie chyba tyton z chmielem pomylił......
nie zgadzam sie z wami,ze lubelszczyzna biedą stoi!
Miasto jak miasto, według mnie calkiem miłe, z fajna starówką i niezle rozwiazana komunikacja.....
ludzie bardzo mili i uczynni!
Nie da sie tam zauwazyc wyscigu szczurów, choc pewnie gdzie niegdzie.......
Ja bardzo miło wspominam wycieczki do Lublina i całego regionu
aaaaaaa dziewczyny wcale nie są skape, uwazam wrecz,ze bardzo goscinne....
Uwazam,ze wieksza bieda jest na scianie wschodniej > Białystok,wschodnia czesc mazur, Suwałki, Przemysl.....
Pozdrawiam wszytskie lublinianki, oraz wszystkie panie z regionu!

Heia Janek Palikot
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok