Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
ula butowska (1421 niezalogowanych)
85 Postów
Krzysztof Woźniak
(SpikeMc2)
Początkujący
Gabrielu co ty się tak bulwersujesz? Zapal sobie pierdzielnij setke i dopiero zobaczysz świat w innych barwach. A powiedz mi czy znasz jakiś polaków którzy by nie kombinowali np. jak tu na lewo zarobić trochę grosza? bo ja nie znam więc po co te nerwy ja sam dużo kombinuje jak by tu zarobić troche grosza na lewo (zaznaczam że nie chodzi o żadne kradzieże) ty pewnie też o czymś takim myślisz połowa polaków o tym muśli więc nie obrażaj innych bo to tak jakbyś obrażał nas wszystkich. A że dziewczyna chciała se kartke zeskanować to znaczy że kombinuje tak samo jak my. Bo powiedz czy kupiłbys książkę kucharską tylko po to że był ci potrzebny przepis np. jajka na bekonie bo sądze że chyba nie. Dziewczynie może też nie potrzeba całej książki tylko kartkę to tak jak z tą książką kucharska pomyśl o tym. Pamiętaj że z oszczędzania Rzym zbudowano
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
11 Postów
Magdalena Drozek
(madziorek763)
Wiking
SpikeMc2 nie dziwie się że nie możesz sobie nikogo znaleść ;P
masakra jak przeczytałam Twojego posta... to jednym słowem żal... przez takich jak Ty w Polsce jest tak a nie inaczej i przez to Wasze kombinowanie na lewo całe życie masakra skąd się tacy ludzie biorą. My z Mężem nigdy nie kombinowaliśmy i nigdy Nam to na złe nie wyszło a powiem więcej jak najbardziej pozytywnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Agata Poręba
(doktorantka)
Wiking
nie wiem dlaczego ta dyskusja zboczyła na tor "kombinowania". Nie kombinuję, tylko szukam pomocnych ludzi - artykuł napisałam sama, brakuje mi tylko kolorowych skanów ze skandynawskich podręczników. Pomoże ktoś?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
doktorantka napisał:
nie wiem dlaczego ta dyskusja zboczyła na tor "kombinowania". Nie kombinuję, tylko szukam pomocnych ludzi - artykuł napisałam sama, brakuje mi tylko kolorowych skanów ze skandynawskich podręczników. Pomoże ktoś?Czy Ty KOBIETO NIE UMIESZ CZYTAĆ POSTÓW I ODNOŚNIKÓW DO STRON INTERNETOWYCH...
---Przecież podałem Tobie na dłoni książkę o którą żebrzesz ...
dla przypomnienia ...
---
tema.samlaget.no/
---
wystarczy wejść w odpowiednie zakładki i masz książkę na monitorze ...Sama sobie możesz zeskanować co chcesz .
---
A może Ty nie potrafisz obsługiwać prostego programu...!?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Agata Poręba
(doktorantka)
Wiking
Nie rozumiem dlaczego jest Pan taki agresywny. Nie żebrzę o pomoc, jeno o nią proszę - to nic złego, choć myślę, że Pan ze słowami "dziękuję, przepraszam i proszę" może mieć pewien problem...
Tak czy siak - dziękuję za link. Dzięki Pańskiej pomocy (choć podanej w niespecjalnie pomocny sposób) dokonam odpowiednich zrzutów i udoskonalę swój artykuł.

Pozdrawiam serdecznie!
d
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok