Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
na pocieszenie zapomniał o boczku i żółci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
jasta napisał :"ciekawe kiedy to mi wróci wiara w Polacków?"

a kim Ty jesteś???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
78 Postów
Hubert Hubert
(hooba007)
Początkujący
A ja do tych kolców dodałbym jeszcze to, że: jeśli samochód jest na polskich blachach, mogą być problemy, jeśli na norweskich to nie powinieneś ich mieć. W Norwegii kolce są ok i masz prawo je załozyć na norweski samochód, bezsensem było by kupowanie kolejnego zestawu opon bez kolców... To tak jak by Policja karała kierowców z Anglii za to, że mają kierownicę z prawej strony...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
przytoczę wam matołki swoją wcześniejszą wypowiedź, jaką zapodałem na samym początku:

nic ci nie grozi jak zabierzesz ze sobą obcęgi
jak złapią to szybko wyskocz z samochodu i powyciągaj kolce
nic ci wtedy nie mogą zrobić

no i co Polacki, czyż nie jest to najprostsze i w sumie najtańsze rozwiązanie???
jak złapią i się przyczepią to się matołki mówi:
Panie oficerze, nie wiedziałem, że w Polsce jest taki obowiązek. już usuwam to świństwo
bierze się obcęgi i się wyciąga, a one wychodzą, wcale nie tak ciężko
Paniatna Polacki???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
43 Posty

(Mielony)
Nowicjusz
Hooba007 niestety nie masz racji. W kodeksie jest napisane jasno za jazdę na kolcach grozi mandat itd itd. a nie ma w Kodeksie zakazu poruszania się pojazdami z kierownicą po prawej stronie. W Polsce obowiązują polskie przepisy a nie norweskie. Mniej więcej tak samo jakbyś na Litwę czy do Niemiec chciał jechać bez zimówek bo w Polsce nie ma obowiązku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
skąd ten huba się urwał może na norweskich blachach można śmigać ponad dwie setki bo bezsensem jest wolniej w pl jak do chałupy niedaleko
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok