Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

kr

Kredyt got贸wkowy w Norwegii

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
Martyna Duraj Pawel x Magda lena (3717 niezalogowanych)
34 Posty

(Ibanez)
Nowicjusz
SpikeMc2 napisa艂:
JA nie rozumiem konfidenctwa za to powinno si臋 jaja lub bobra przypali膰.
Niemniej jednak norki i tak si臋 nie zmieni膮. Ale co to za polityka 偶eby donosi膰 na s膮siada za to 偶e np. pracuje w niedziele albo krzaki wyros艂y o 30 centymetr贸w dalej ni偶 na jego dzia艂ce. Niekt贸rzy s膮 niewinni a i tak dostaj膮 po dupie. Mnie s膮siad podp........ do mojego szefa od chaty 偶e w zakr臋t na drifcie wchodzi艂臋m przed chat膮 i to w dodatku na 偶u偶l贸wce gdzie bardzo nikt nie chodzi. Za to 偶e ucz膮 dzieci czego艣 takiego to powinna si臋 im jaja urwa膰. Polak by czego艣 takiego nie uczy艂 tylko jak dziecko by co艣 donios艂o to by mu kratke na du... zrobi艂 i by si臋 oduczy艂o. Te norki ze sw膮 polityk膮 to w por贸wnaniu do polak贸w s膮 100 lat za murzynami mo偶e i kase maj膮 ale za to nie maj膮 m贸zgu bo kasa im go zast臋puje.
Podsumuj膮c lepiej niech norki oddadz膮 nam troch臋 kasy to nauczymy ich my艣le膰.

Zwlaszcza tobie bo jestes przykladnym obywatelem..
Swoje wiejsko-przystankowe komentarze zachowaj dla siebie elokwencie..
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
85 Post贸w
Krzysztof Wo藕niak
(SpikeMc2)
Pocz膮tkuj膮cy
M贸wi臋 tylk jaka jest szara i przera偶aj膮ca rzeczywisto艣膰 tu w norwegii a dwa to nie cierpie konfident贸w
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
64 Posty
Mariusz 艢cis艂y
(Marniusz)
Pocz膮tkuj膮cy
Czy brak donosicielstwa nie prowadzi z czasem do znieczulicy spo艂ecznej? Le偶y kto艣 na chodniku - pewnie pijak, bij膮 kogo艣 - pewnie zas艂u偶y艂, awantury u s膮siad贸w - nie moja sprawa itd.
Takie warto艣ci pr贸bujecie importowa膰 do tego "zacofanego" kraju, gratuluj臋 inwencji.

@balum - je艣li pytasz o donosicielstwo i chcesz pozna膰 opinie to nie zaczynaj od pokazania tylko ciemnej strony tego zjawiska, wyrazi艂e艣 sw贸j pogl膮d na ten temat wi臋c nie wiem po co pytasz w pierwszym po艣cie.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Post贸w
kryss d
(kryss)
Maniak
we wszystkim powinien byc sens i logika,zwykle oddzielenie spraw w ktorych nalezy powiedzmy "doniesc"a w ktorych nie powinno sie tego robic,ale do tego potrzebna jest umiejetnosc rozrozniania i myslenia.........,a tutaj sie tego nie uczy,bo za obywatela mysli rzad,a obywatel ma tylko robic to co rzad wymysli.........
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksi艅ski igrek
(retier1)
Maniak
Naprawd臋 .........przesta艅 pi膰 balum,bo na prawde bredzisz.
P贸ki co ....sam jeste艣 malkontentem.Je艣li ci nie pasuje ten system,dlaczego nie pr贸bujesz co艣 robi膰 偶eby to zmienia膰.....zamiast narzeka膰?Dr贸g jest wiele......wyb贸r nale偶y do ciebie.
Z w艂asnego kraju wyjechali艣cie i chcecie zmienia膰 miejsce swego "czasowego" pobytu na to samo co 偶e艣cie zostawili ? To wko艅cu jak to jest w tej Polsce.....zajebi艣cie dobrze,czy te偶 zajebi艣cie hujowo? Wi臋kszo艣膰 z was pieprzy non stop , jak to jest 偶le w kraju,偶e pa艅stwo ma w dupie obywatela i trzeba w艂贸czy膰 si臋 po 艣wiecie za chlebem !!! A jak tylko dupie troch臋 l偶ej to chcecie wprowadza膰 swoje warto艣ci i kryteria wsp贸艂偶ycia spo艂ecznego ? Jestem tutaj ju偶 jaki艣 czas i jako艣 nikt na mnie nigdzie nie doni贸s艂. P贸ki co..... pasuja mi tutejsze warunki wsp贸艂偶ycia,i nie chcia艂bym drugiej Polski w Norwegi.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
183 Posty
Gamel Fazi Fazi
(GamelFazi)
Sta艂y Bywalec
Hmm ostatnio w gazecie czytalem cala ta antynikotynowa nagonke o zakazie palenia rowniez w ogrodkach przy knajpach itd. Co wyczytalem jeszcze a no to ze w moim wlasnym domu np moje dziecko poskarzy sie w jakiejs instytucji ze pale w jego(np kuchnia albo lazienka bo te miejsca preferuje poniewaz nie zolkna fieranki ) obecnosci panstwo bedzie mialo prawo interweniowac przy pomocy odpowiednich sluzb!!!! projekt ustawy .
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj
78 Post贸w
Hubert Hubert
(hooba007)
Pocz膮tkuj膮cy
Nie da si臋 ukry膰, 偶e Norwegia jest po trosze pa艅stwem policyjnym... Wielokrotnie czyta艂em w gazecie og艂oszenia policji z pro艣b膮 o info o pomoc w takiej czy innej sytuacji lub artyku艂 o tym, 偶e po info od przypadkowego "widza" policja trafi艂a na 艣lad... Swoj膮 drog膮, bezpieczniej si臋 czuj臋 tu ni偶 w Polsce, a je艣li nie masz nic za pazurkami - nie masz si臋 czego ba膰. Wszystko ma swoje dobre i z艂e strony...
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Post贸w
Sta艂y Bywalec
Jest r贸偶nica mi臋dzy donosem na pianego kierowce,a donosem na 艂owienie ryb w zakazanym miejscu? Czy ucz膮 tych r贸偶nic?
Tak przedstawi艂em swoj膮 ocene na r贸偶ne rodzaje donosicielstwa ale Marniusz niestety nie zrozumia艂 Czy brak donosicielstwa nie prowadzi z czasem do znieczulicy spo艂ecznej? Le偶y kto艣 na chodniku - pewnie pijak, bij膮 kogo艣 - pewnie zas艂u偶y艂, awantury u s膮siad贸w - nie moja sprawa itd.
Takie warto艣ci pr贸bujecie importowa膰 do tego "zacofanego" kraju, gratuluj臋 inwencji.
Pewnie widzisz wszystko albo na bia艂o albo na czarno-smutne.
Nast臋pny, retierP贸ki co ....sam jeste艣 malkontentem.Je艣li ci nie pasuje ten system,dlaczego nie pr贸bujesz co艣 robi膰 偶eby to zmienia膰.....zamiast narzeka膰?Dr贸g jest wiele......wyb贸r nale偶y do ciebie. narzekanie-panie inteligent,jest pierwszym krokiem do zrobienia czego艣,to po pierwsze ,a po wt贸re-co z tym zrobi膰? a nic,przecie偶 to nie m贸j kraj,niech sobie donosz膮 dniami i nocami,ale moim prawem,prawem wolnego cz艂owieka jest zwr贸cenie uwagi szerszego grona na t膮 odmienno艣膰 spo艂eczn膮.Po co? po to a偶eby nie przej艣膰 nad tym do porz膮dku codziennego,偶eby nie bra膰 czasem wzorc贸w z tego bezwolnego donosicielstwa.S膮 donosy w s艂usznych jak i w g贸wnianych sprawach.Oni nie rozr贸偶niaj膮,wpojono im nakaz informowania o wszystkim,ale my?
Do czego pije? Obserwuje coraz wi臋ksz膮 ilo艣膰 Polak贸w,kt贸rzy upatruj膮 jakich艣 dywident z podlizywania si臋 norkom.Co niekt贸rzy ju偶 prawie oficjalnie m贸wi膮 偶e chc膮c tu by膰-powinno si臋 dostosowa膰 i donosi膰-WSTYD I HA艃BA,I NA POHYBEL LEWUSOM.
Nie wiem ju偶 kto gorszy,tresowane norki,czy lewusowska wazelina via Polen.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1660 Post贸w
kryss d
(kryss)
Maniak
hitlerowi -tez caly narod przytakiwal.....,bo bylo mu dobrze,przez chwile przynajmniej......
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2842 Posty
iksi艅ski igrek
(retier1)
Maniak
Wyt艂umacz mi tylko balum..... co takiego daje u艣wiadamianie polak贸w?
My艣lisz 偶e je艣li kto艣 w kraju tego nie robi艂....bo sie ba艂 konsekwencji, to tutaj b臋dzie to robi膰 ...... bo jest na to przyzwolenie w艂adzy? Nie b膮d藕 艣mieszny ! To co ty jeszcze tutaj robisz?
Ja i tak zadzwoni臋 gdy b臋dziesz jecha艂 pijany drog膮,czy b臋dziesz 艂owi艂 w zakazanym miejscu.........wi臋c ju偶 wiesz na 100%偶e jestem kapusiem
Zg艂o艣 wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok