Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Hybelhus Moss - Norwegia

Czytali temat:
Wojciech Magryś Radetzky (1566 niezalogowanych)
112 Posty
Początkujący
Witam. W grudniu czeka mnie przeprowadzka do Moss. Muszę wynająć jakieś lokum. Znalazłem na finie hybla http://www.finn.no/finn/realestate/lettings/object?finnkode=29992778. W związku z tym mam pytanko. Czy ktoś z forumowiczów mieszka tam może? Jeśli tak to jakie są warunki mieszkaniowe? A może jest ktoś z Moss kto ma wolny pokój do wynajęcia?

Pozdrawiam.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(ziolek)
Wiking
Ten budynek jest na terenie jakiejs fabryki chyba jachtow bo stoi tam tego pelno i jak lapiesz ryby to masz do wody ok 100 m nie wiem jakie tam sa warunki mieszkaniowe ale nawet zdjecia w srodku nie zrobili to pewnie luksusow nie ma
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
Początkujący
Luksusów za te pieniądze to ja się wcale nie spodziewam. Mam tylko nadzieję że będzie tam normalna jakaś łazienka i kuchnia. Zależy mi też bardzo na internecie. Niby pisze że jest możliwość podłączenia ale różnie to z tym bywa. Wygodnie jest że do pracy będę miał tylko 4 km. Nie mam samochodu a na rowerze ta odległość jest spokojnie do przełknięcia.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(ziolek)
Wiking
No 4 to nie wiele ale napewno w jedna strone pod gorke bo nie ma inne opcji
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
Początkujący
Wrrrr. Nie cierpię pod górkę. Stromo tam jest ?? Dojechać muszę na Peer Gynts vei do fabryki Contiga.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(ziolek)
Wiking
Blisko bedziesz mial do sklepu nawet bez roweru tak samo na plaze ,do centrum ,ogolnie miejsce wygodne jesli nie masz samochodu
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(ziolek)
Wiking
No akurat do tej fabryki to w sumie nie ma az tak zle jedna dosyc stromy ale nie dlugi podjazd no i pozniej troszke plasciej ale dluzej w sumie do pracy pod gorke ale za to z pracy caly czas z gory
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
Początkujący
To fajnie że do pracy pod górkę a nie odwrotnie. Bo to i obudzić się łatwiej a i człowiek nie zmęczony Dzięki za informacje.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Ten budynek to zwykły Hotel robotniczy ... Wspólna kuchnia... łazienka itp.
Te 3500Nok/m... to kwota wyjściowa ... jeżeli chcesz mieć lepszy standard ...to oferują również studio ... oczywiście kwota pewnie jest dużo ...dużo większa .
---
Niemniej jak nie masz za dużych wymagań , to na początek ten standard jest do wytrzymania ...
---
Jak w typowym Robotniczym Hotelu ... jak sobie pozwolisz , tak sobie i będziesz miał .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
112 Posty
Początkujący
oj tam, oj tam. Nie szkodzi że Robotniczy. W końcu ja też robotnik. Gorzej jak by był Chłopski
A standard pokoju jest bez znaczenia. Byle by na sąsiadów fajnych trafić i źle nie będzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok