Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Przedszkole :/ - Norwegia

Czytali temat:
joanna sykulska (544 niezalogowanych)
65 Postów

(Lukass)
Początkujący
Witam wszystkich Mam takie pytanie kiedy przychodzi informacja albo do kiedy musi przyjść że przyjeli dziecko do przedszkola od 1 sierpnia ???? Ja składałem podanie w kwietniu i w dacie napisałem od zaraz i narazie cisza czy jest szansa ze jak nie od teraz czy od sierpnia przyjmą moje dziecko???? dodam że córeczka ma rocznikowo 5 lat .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
20 Postów
K. Myggen
(myggen)
Wiking
Wszystko zalezy od komuny na to ile sie czeka i czy dostanie sie teraz miejsce.
Ja skladalam dla mojego dziecka w zeszlym roku podczas wakacji i miala zaczac pod koniec sierpnia, ale w marcu tego roku dostalam odpowiedz ze nie ma miejsca.
Musicie uzbroic sie w cierpliwosc i czekac , czasem dzieciaczki dostaja od zaraz a czasem sie czeka rok albo dluzej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Wiking
A ja mam pytanie jaka jest różnica między przedszkolem prywatnym a państwowym czy przyjmują dzieci od razu. I jak wygląda ta różnica cenowo.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:10  
Odpowiedz   Cytuj
1483 Posty
am glad
(amglad)
Maniak
Gosia85 nie ma roznicy miedzy przedszkolami, jedynie nazwa prywatne-panstwowe... moje corki chodza do prywatnego, bo akurat wolne miejsce bylo... roznica cenowa moze byc jedynie za posilki..bo kazde przedszkole ustala to indywidualnie... ogolnie za pobyt w przedszkolu sa takie same ceny...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów
Wiking
Dziękuje bardzo za informację.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów

(Aggies)
Wiking
Trenger du hjelp så kontakt barnehagekonsulenten ,czyli jak zalezy tobie na czasie to w kazdej komunie jest konsultant ds. edukacji przedszkolnej który powinien odpowiedzieć tobie na wszystkie pytania.
Pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok