Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1512 niezalogowanych)
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Dlaczego ta dziewczyna w ciazy odrazu nie wezwala policji, ze jest przemoc w rodzinie???? Preciez zabraliby jej meza w momencie na dolek i mialby sprawe, dostalby zakaz zbizania sie do niej i niemoglby wrocic na mieszkanie, gdzie ona jest z dziecmi, dostalaby rozwod o reki. A co do tego zasilku, co nie wplynal....to wplyna tylko na konto meza .
Zeby dostac bostøtte nie mona przekrozyc 265 tys. rocznie, skoro zarabia miesiecznie 16 tys. to dostanie. Poza tym, jezli pan murzyn nie bedzie placil alimentow, to nav jej zaplaci bidragforskud, przy jej dochodzie to bedzie po 1350 koron na dziecko. A z zasilku mu alimenty zabierze nav innkreving. Niech ona sobie to wszystko ogarnie, da rade. I pamietajcie, najwazniejsze w Nirwegii to mowic zawsze, ze chodzi O DZIECI, zawsze wymieniac je na pierwszym miejscu. Nie mowic, ze " nie mam na jedzenie", tylko " nie mam czym nakarmic dzieci".
Trzymam kciuki.
Acha, z jej zarobkami to dostanie adwokata gratis, gdziekolwek sie zwroci i nie musi czekac na separacje w przypadku przemocy w rodzinie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
nie chcizlem prosic hilton o pomoc,ale ciesze sie,ze sama zaeragowala na ten problem.dzieki hilton.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Wiking
Dzisiaj była kolejna awantura, moja koleżanka ubrała dziecko i właśnie idzie na policje powiedzieć że się go boi że nie wie jak go usunąć. Umowa na wynajem mieszkania jest na nią on jest wpisany jako lokator, murzyn powiedział dzisiaj że jeżeli dostanie pieniądze za depozyt to wyprowadza się z miejsca. Ja złożyłam doniesienie na policje o zaatakowanie mnie z nożem i uderzenie. W piątek mam iść podpisać zeznania.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Zle zrobila. Miala zadzwonic na gliny o interwencje, zeby go zabrali, ona ma byc w domu z dzieckiem a nie lazic po policjach. Tp jego maja zabrac.
Jakie te baby glupie i "dobre" zarazem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
232 Posty
ayot adot
(123456a)
Stały Bywalec
w takim razie on jest tylko lokatorem i niema praw do zwrotu depozytu. I rzeczywiscie latwiej bylo by jej gdyby zadzwonila na policje w trakcie zdarzenia. Dzwon rowniez do krisesenter ( bedzie potrzebowac innych dowodow na to ze on jest agresywny , i zagloszenie do krisesenter jest takim) udziela pomocy z adwokatem bezplatnie , bez wzgl na wysokosc dochodow. Koniecznie powinna to zglosic do barnevernet.
Niezazdroszcze, i niestety poznalam to na wlasnej skorze Tyle ze mnie nikt niebil - sprobowalby
Swoja droga to dziwne ze wlasciciele mieszkania niereaguja. To nietypowe dla norwegow
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Wiking
Właścicielem mieszkania jest szwed, dzwonił pytał się co się stało i że ma się nie martwić że zmienią umowę i wykreślą go. Murzyn teraz odpuścił zwrot depozytu nie chce go, teraz wymyślił ze chce 3500 NOK za czynsz i wyprowadza się z miejsca.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
maua89 napisał:
Właścicielem mieszkania jest szwed, dzwonił pytał się co się stało i że ma się nie martwić że zmienią umowę i wykreślą go. Murzyn teraz odpuścił zwrot depozytu nie chce go, teraz wymyślił ze chce 3500 NOK za czynsz i wyprowadza się z miejsca.
POSTRASZCIE ten asfalt , Polskimi Dresami z dyskoteki .... !!!
I Uświadomcie Tego Szympansa iż Polacy to genetyczni Rasiści poza... GŁUPIMI BABAMI...
---
Z drugiej strony DOBRZE JEJ ...MA CO CHCIAŁA ...
---
KTO TO WIDZIAŁ MIESZAĆ KULTURY ... RELIGIJNE ... I TO TAK SKRAJNE JAK ISLAM I KATOLICYZM ...
---
Pewnie uwierzyła , że Islam to religia miłości ...!!! .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
14 Posty
Wiking
Nie wiem jakiego wyznania jest naprawdę niby też katolikiem. Nie widziałam żeby siedział na na podłodze i wył do księżyca. Nie ważne popełniła błąd teraz za to płaci.Gdybyśmy byli w polsce to znalazłabym paru kiboli ale tutaj jak narazie nie poznałam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
232 Posty
ayot adot
(123456a)
Stały Bywalec
niebadzmy az tak skrajni To prawda ze polacy nikogo nielubia a jak obcego niema to i sasiad tez dobry przedmiot nienawisci, bo moze kupil nowy dywan?
Prawda ze kultur nienalerzy mieszac, religia naogol niestanowi problemu , tylko wychowanie i obyczaje.
nawet w bibli jest napisane ze wszelkie mutacje sa nieczyste Ale polak madry po szkodzie Ja sie o tym dowiedzialam tez po fakcie
Chociaz i polacy sa czasmi gorsi niz najczerniejsi arabopwie
Poprostu tan przypadek , tak ma. A ona taka durna jak i ja Uwierzyla w milosc- a to wynalezli mezczyzni zeby miec gratis seks.
szkoda ze musimy obie nauczyc sie na wlasnym grzbiecie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Paweł Gryka
(Gawlak)
Wiking
no to pieknie sie porobilo,troche szkoda mi Waszej sytuacji ale z kolei niech to bedzie przestroga dla kolejnej polki,ktora bedzie miala ochote zasmakowac murzynskiego bata pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok