Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Przewóz dzieci przez granice - Norwegia

Czytali temat:
(423 niezalogowanych)
7 Postów
Wiking
Mam pytanie ! Chcialabym aby moj brat przywiózł do polski moja corke ja jade szybciej a corka zostaje z tata do zakonczenia roku szkolnego czy jest potrzebny jakis dodatkowy dokument żeby bez problemow mogła przekroczyc granice bez prawnych opiekunów paszport to normalne .
Prosze o rade
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1209 Postów
Makaryna kowalska
(Makaryna)
Maniak
cziken napisał:
Mam pytanie ! Chcialabym aby moj brat przywiózł do polski moja corke ja jade szybciej a corka zostaje z tata do zakonczenia roku szkolnego czy jest potrzebny jakis dodatkowy dokument żeby bez problemow mogła przekroczyc granice bez prawnych opiekunów paszport to normalne .
Prosze o rade

Gdybys jechala wolniej, to brat nie musialby brac twojej corki i nie mialabys dylematu
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
92 Posty
Maja00 z
(maja00)
Początkujący
Nie będzie żadnego problemu żeby twój brat zabrał twoją córke ze sobą musi być tylko z nią na jednym bilecie tzn jako opiekun. Nie masz się o co obawiać
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
44 Posty
Kamila Papis
(kamila2)
Nowicjusz
Tak to prawda niema zadnego problemu raz kolezanka tez zabierala mojego syna z wakacji w Polsce tutaj do Norwegi plyneli promem i nikt sie o nic nie pytal takze smialo dziecko moze jechac
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2539 Postów
brzy dal
(brzydal)
Maniak
...przy

przewozie dzieci

do no. obowiazuja takie

same przepisy,jak przy przewozie

zwierzat (w koncu psy i koty,to takze czlonkowie rodziny)...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
257 Postów
mirek rumianek
(mir_rum)
Stały Bywalec
brzydal nie bądz aż taki zły do ludzi.
wiem,że w głębi serca jesteś inny.każdemu pomożesz.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok