Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

przedszkole - Norwegia

Czytali temat:
(279 niezalogowanych)
9 Postów
GOSIA Sopalska
(gosienka491)
Wiking
witam, mam takie pytanko, mieszkam w norwegii 1,5 miesiąca, mam 19 miesięczną córke, chciałabym sie dowiedziec jakie sa zasady przyjmowania dzieci do przedszkola, kiedy mozna je zapisac i jak to wszystko wygląda!! bardzo dziekuje z góry za wszelkie wskazówki!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
50 Postów

(Mmelisa)
Nowicjusz
Mozesz udac sie do Kommuny w ktorej mieszkasz badz przez internet wypelnic wniosek o przyjecie dziecka do przedszkola..we wniosku wpisujesz przedszkola ktore Ciebie interesuja..najlepiej takie ktore jest najblizej miejsca twojego zamieszkania... mozesz juz to zrobic...do przedszkola przyjmuja dzieci majace 11miesiecy-bynajmniej u mnie.. nie ma gwarancji ze miejsce dostaniecie odrazu..zapisy byly w lutym... we wniosku wpisujesz od kiedy bys chciala zeby twoje dziecko zaczelo uczeszczac do danego przedszkola....

poszperaj w archiwum tutaj na forum to znajdziesz wszystkie odpowiedzi na twoje pytania bo temat przedszkoli byl wertowany setki razy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
GOSIA Sopalska
(gosienka491)
Wiking
wielkie dzięki,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok