1 NOK
Witam, Szukam pracy jako malarz/szpachlarz. Przykładam się do wykonywanej pracy i w dobrym tempie. Posiadam doświadczenie w różnych krajach europejskich. Obecnie jestem w Stavanger i wezmę pracę ...
Otrzymałem ofertę pracy jako kierowca (kat CE), monter balustrad (autostrady, tunele), podpisałem kontrakt (fast). Praca jest bardzo często w innych regionach niż siedziba firmy, pracodawca zapewnia ...
MIALEM STLUCZKE Z MOTOREM MOJE AUTO NA PL REJSTRACJI. GOSCIU WZIOL TYLKO NR.TEL I IMIE NAZWISKO I NR.PERSONALNY NIC NIE BYLO SPISYWANE. PYTANIE JAKIE MOGA BYC KONSEKWENCJE ? POZDRAWIAM
Witam! Mam maly problem poniewaz Jestemw Norwegii od niedawna i dostalem prace w norweskiej agencji zatrudniajacych magazynierow. Umowe mam na 2 tygodnie, jak narazie. Wiec zarejestrowalem sie na ...
Witam w wypadku samochodowymw ktorym uczestniczyłem moj samochopd zostal przerysowany ale adaje sie do dalszej jazdy . Jets to auto na norweskich tab . rejestracyjnych . Pytanie moje brzmi jak ...
Rafal Grzelak
07-07-2012 10:09
Witam znalazłem dośc fajny i tani samochód w srodkowej norwegi . CHcialbym go kupic i wystawic w oslo na soprzedaz . pytanie moje jest nastepujace jezeli nie ubezpiecze samochodu a znajdzie sie ...
Rafal Grzelak
07-07-2012 10:08
Dzień Dobry. Pracuję jako pracownik sezonowy w sektorze rolnictwa, status studenta,kawaler. Mam pytanie dotyczące podatku. Kilka informacji na początek: Mój zarobek nie przekroczy 18 tys. NOK. ...
Mam pytanie. Czy pracodawca w Norwegii ma prawo odprowadzać podatek z mojej pensji jeżeli nie posiadam umowy o pracę. Umówiliśmy się na stawkę godzinową, pracodawca poprosił mnie o kartę podatkową ...
Witam, Norweska firma USP CONTRACTING AS dzialajaca na obszarze Stavanger i okolic poszukuje wykwalifikowanych pracownikow do nowo otwartego sektora budowlano-remontowego. Jestesmy takze ...
cezary sztajnert
06-07-2012 21:22
Witam pracowałem w Norwegii w latach 2006-2008 pózniej miałem dwa lata przerwy,w 2011 pracowałem 5 miesięcy i jeden miesiąc w styczniu,i niestety chorobowe,mam pytanie czy należy mi sie 100% ...
Witam! Chciałbym się zapytać czy wie ktoś może coś na temat przedłużenia rocznego okresu użytkowania polskiego auta w Norwegii? Z góry dziękuję za pomoc
Witam, jeżeli ktoś wie gdzie można znaleźć w Oslo lub okolicach prace dorywcze np sprzątanie sklepu bądź roznoszenie ulotek, jestem w Norwegi z mężem i dwuletnim synkiem maż pracuje od poniedziałku ...
Chciałbym podzielić się rzeczą, którą znalazłem w internecie, podobno to autorska dystrybucja darmowego oprogramowania przeznaczona na silniki sklepu internetowego Oscommerce, oscGold i Shoper i ...
Witam Wszystkich. Poszukuję pracy na stanowisku Galwanizer (srebro/cynk), lub w rolnictwie (kat. T, wózki widłowe). Posiadam doświadczenie w rolnictwie - kierowca ciągników/ widlaka. Pracowałem w ...
Sławek Górski
05-07-2012 07:38
Witam 20 letni facet ze znajomością języka Angielskiego uczący się Norweskiego na bieżąco poszukuje jakiejkolwiek pracy mam doświadczenie 2 letnie w gastronomi z wykształcenia jestem kucharzem choć ...
Witam potrzebna mi strona internetowa na ktorej mona znalesc nr tel kom danej osoby w norwegii.
Witajcie rodacy! Od dwóch dni jestem w norwegi, przyjechałem do pracy na wakacje. Dowiedziałem się zeby się zarejestrować w "nav" jako osoba poczukująca pracy. Więc poszedłem do ...
Potrzebny jest mi ktoś do jednorazowego skoszenia trawy w ogródku w kommunie Ovre Eiker. Niewiele pracy, ale jakiś grosz wpadnie, jeśli jest sie w potrzebie. Kontakt na priv.
Witam Wszytskich! Od kilku lat pracuje w Norwegii mieszkając w Polsce(system rotacyjny). Moje kolano wymaga rekonstrukcji wiązadła krzyżowego.Zabieg mam zamiar przeprowadzić w Polsce. Przez ok 6 ...
witam ....ktoś ,wrzucić linka z art. 14-9 z ichniego kodeksu pracy? oraz link z info odnośnie 1 i 17 maja próbowałem sam ale nie wychodzi
Witam, Przyjechałem do Norwegii kilka dni temu i od razu poszedłem do agencji rekrutacyjnej MANPOWER tam po rozmowie z panią mam oczekiwać na oferty pracy. Pani powiedziała mi że muszę jak ...
Witam szukam pracy jako kierowca c+e podst adr doswiadczenie 10 l na trasy i na wywrotki,obsluga wozka widlowego,koparki,bobcat dobra znajomosc jez ang,norweski w trakcie nauki.Zainteresowanych ...
proszę o usunięcie wątku
Krystyna Syrstad
29-06-2012 16:12
Witam , szukam pracy w Asker Dramen lub Sandvice lub w okolicy. W sierpniu lecę do Norwegii w poszukiwaniach ! Już raz byłem lecz niestety pracowałem u "polskiego niemca" i przygoda pracy w ...
Witam Mam pare pytan odnosnie transferu zasilku do Polski. Poczytalem troche na forum i wiem mniej wiecej jak wyglada procedura, ale chcialbym sie upewnic co do kilku rzeczy. Podstawowe ...
Witam chciałbym zaoferować wymianę waluty. Za 1 000 NOK wysyłam 500 zł na konto w PKO S.A. lub Mbanku. Przelew dokonywany będzie przy Tobie a pieniądze są księgowane w kilka sekund. Wiem że wiele ...
WITAM SZUKAM PRACY ,MAM 10LETNIE DOŚWIADCZENIE W ZAWODZIE,ŁAZIENKI,MALOWANIE,SZPACHLOWANIE ORAZ WIELE INNYCH PRAC WYKONUJĘ,MIESZKAM W POLSCE LECZ JESTEM W STANIE PODJAĆ PRACĘ OD ZARAZ W NORWEGI
Witam i pozdrawiam wszystkich użytkowników forum! Mam okropny problem, a raczej ma go mój Tata, który mieszka i pracuje w Norwegii. tata jest wykorzystywany przez pracodawce, u którego pracuje na ...
witam!! mam pytanie odnośnie zasiłku chorobowego, soboty i niedziele są dniami płatnymi czy tylko dni pracujące
Witam , czy słyszał ktoś o zawodzie VVS MONTER ? Czy jest to wymysł firmy aby płacić niższe stawki niż dla RORLEGGER ? Gdzie mogę znaleźć oficjalną listę zawodów budowlanych w No.? Pozdrawiam.
poszukuje pracy w Norwegii jako elektryk , elektronik , elektromonter , mechanik , elektromechanik .. angielskim posługuje się myslę dość płynnie po za tym jestem dość zaradnym czlowiekiem ...
Witam. Mieszkam niedaleko Sandefjord, jestem fryzjerką poszukującą pracy jeżeli ktoś wie o jakiejś pracy proszę o kontakt. moje gg 4451562
Cześć,mam pytanko tak jak w temacie.Czy znacie jakąś firmę,która para się robieniem sieci komputerowych lub telewizję kablową.Jestem monterem w telewizji kablowej,podłączam internet,tv telefon po ...
WItam cyz ktos z was prowadzących własną działalność gosporadrczą zna dobre i w miare uczciwe sposoby na unikanie podatku dochodowego . mam firme 1 osobo,a i zastanawiam sie jak uniknac podatku ...
Witam! Czy ktoś mógłby mi pomoc w przetłumaczeniu paru słówek z polecenia przelewu. Jeśli chodzi o tłumacz norwesko-polski to nie bardzo zrozumiale tłumaczy na polski, a może ktoś już się orientuje ...
Witam , doświadczeni monterzy,ślusarze i spawacze posiadają aktualne uprawnienie spawalnicze, certyfikaty DNV metoda 111-136. Posiadają pozwolenie na pracę w Norwegii oraz numer identyfikacji ...
Jon Doe
22-06-2012 21:55
www.mojanorwegia.pl/ogloszenia/praca/dam...rs%10carpenters.html
Poszukuje pracy dla dziewczyny, sprzatanie, opieka nad dzieckiem. Praca na okres wakacyjny.
Szukam pracy w Norwegi jako kierowca CE, DE lub operator koparki, wózka widłowego, samochodu z HDS. Tymczasowo mieszkam w Oslo ale miejsce nie gra roli bo mam samochód. Zainteresowanych proszę ...
Pawel Romanczyk
22-06-2012 19:47
pilnie szukam pracy mam doświadczeni w sprzątaniu domów prywatnych sprzątałam przedszkola i firmy jestem prawie dwa lata mieszkam okolice Jesshaim znam dobrze Oslo posiadam prawo jazdy uczę i się ...
witajcie przylatują latem do Bergen 2 studentki z Polski i chciałyby zarobić na studia. Jeśli macie namiary na jakąś uczciwą pracę, będę bardzo wdzęczna pozdrawiam
Witam serdecznie ,podejmę się pracy jako pomocnik budowlany lub sprzątacz lub innej pracy fizycznej.Pozdrawiam kontakt :zrotek@onet.pl lub 96664530
Witam Mam pytanko, mam w polsce VW Passat 1.9 TDI 98r. Chciałbym go sprowadzić tutaj, sprawdzałem na stronie toll ale tam wychodzi drogo oclenie ale słyszałem że można to jakoś samemu wycenić do ...
Witam, Mam do Was pytanie. Jestem tu nowa i jeszcze nie wszystko jest dla mnie zrozumiałe. Mianowicie: Czy podczas pierwszych 3 m-cy "okresu turystycznego" mogę rejestrować się w ...
Martyna Martyna
20-06-2012 17:55
jestem za toba pa pozdrowienia MARZANNA MÓJTEL JESLI POTRZEBUJESZ POMOCY SPRZATANIE ----- DZWON 46267107
Witam, odsprzedam układ domków w Oslo. Posiadam 7 domków prywatnych, ze względu na znalezienie stałej pracy w wymiarze 100%, jestem zmuszona zrezygnować. Harmonogram sprzątań można sobie ...
jann napisał: kiedy lub do kiedy firmy powinny wypłacić pieniadze wakacyjne? czy jest jakiś okres do kiedy te pieniadze winny być wypłacone, czy w zalezności od ,,widzi mi się'' danej ...
Jon Doe
18-06-2012 23:06
Hej, Szukam pracy dla mojej siostrzenicy (Bærum, Oslo). Bedzie w Norwegii gdzies miedzy 7 lipca a 9 wrzesnia 2012. Dziewczyna mloda, studenka, pracowita. W Polsce pracowala dorywczo w Tesco na ...
Witam Poszukuje osób znających język norweski do współpracy, chodzi o szukanie chętnych na profesjonalne strony internetowe. Podział 50/50. Np masz chętnego na www koszt stronki to 600 zł dzielimy ...
Witam ,mam 23 lata szukam pracy przy sprzataniu ,posiadam doświadczenie przy sprzataniu biur,domków mieszkan prywatnych oraz apartamentów w hotelu (pracowałam w Oslo) ,a także jako opiekunka do ...
Witam,mam 26 lat, posiadam doświadczenie jako cieśla,pomocnik budowlany ( pracowałem w USA) oraz jako malarz (pracowałem w Norwegii) ,posiadam również prawo jazdy oraz własny samochód. Mam kartę ...
Tak jak w temacie służby celne wzięły się ostro za obcokrajowców którzy jeżdżą na zagranicznych balchach Bardzo wielu z nich unika kupna norweskiego samochodu a przebywają w Norwegii dość długo ...
Witam mam nastepjace pytanie o remont łazienki jakie certyfikaty przy remoncie lazienki musimy załatwic i kto moze je nam wystawic .. np chodiz mi o to czy polski hydraulik moze wystawic nam ...
witam czy pracując w Norwegi np w barze trzeba mieć książeczke sanepidowska?