1 NOK
Witam Wybieram się do Norwegii jednak jedna sprawa mnie niepokoi.... Czy prawdą jest , że nuda i samotność doskwiera Polakom na emigracji? Słyszałam tez opinie ,że co z tego że się odłoży ...
Witam, zastanawiam sie nad tym jak to jest z tym clem za wyslanie paczki z Polski do Norwegii, i ile moze ono wyniesc. Chcialbym kupic komputer stacjonarny, ale boje sie ze zaplace za to clo ? ...
Witam wszystkich! Jestem na tym forum nowym użytkownikiem, ale już od jakiegoś czasu myśle o przeprowadzce do Norge. Ujmę to bezpośrednio- zapłace za pomoc w znalezieniu pierwszego ...
Witam Mam do przeslania paczke lub torbe z Poznania do Alesund ok 20 kg wymiary standardowe. Czy znacie jakiegos sprawdzonego przewoznika? Bede wdzieczna za namiary. Moj nr GG 3239603 Pozdrawiam
Witam Chciałam prosić o pomoc w napisaniu listu ponaglającego byłego pracodawcę mojego męża dotyczącego wypłaty za zaległe godziny. Może ktoś miał z Was do czynienia z taką nie wesołą sytuacją. ...
Pracuję w fabryce od wrzesnia 2011.Do 30 sierpnia 2012 dostałem 6 umów o pracę-jedna po drugiej ,z dwutygodniową przerwą w kwietniu(po 5 umowach.Obiecano mi od września umowę na stałe.Dostałem ...
Witam! Mam na imię Robert i chciałbym się dowiedzieć czy jest i gdzie- możliwość umieszczenia ogłoszenia o gotowości podjęcia pracy w NO.Teraz pracuję w Warszawie ale moja branża zamiera - ...
Witam.Chcialem zajerestrowac sie w urzedzie pracy norweskim oczywiscie na zasilek dla bezrobotnych .Spelniam wymagania zarobkowe i inne .Okazalo sie ze po wprowadzeniu mojego fodsels nr wyswietlil ...
Anna Bak
13-09-2012 22:12
Mam pytanie dotyczące wypłaty ferienger. Do końca tego roku będę miał przepracowane 5 miesięcy a wartość wypracowanej kwoty na feriepenger będzie niższa niż zazwyczaj miesięczne wynagrodzenie. Proszę ...
Witam serdecznie oferuje usługi fryzjerskie u mnie w domu w Algard strzyżenie damskie, męskie oraz dziecięce od 100 koron zainteresowane osoby proszę o kontakt 93882440.
Szukam pracy w oslo Maluje Kładwe plytki itp wie ktos cos?
Mateusz Godek
13-09-2012 21:32
Witam nazywam się Marcin mam 40 lat posiadam prawo jazdy kat C. mam uprawnienia na pompy do betonu.Znam język Angielski w stopniu komunikatywnym.Proszę o pomoc w znalezieniu pracy w całej Norwegii
Witam, szukam pracy jako grafik komputerowy. Mam 18 letnie doświadczenie w zawodzie, bogate portfolio oraz własny sprzęt i oprogramowanie. Biegle poruszam się na platformach mac i win. Język ...
Pomoc w pozyskiwaniu intratnych zleceń na terenie całej Norwegii dla polskich firm z dobrymi norweskimi referencjami - tel: 942 55 117 lub post@24-support.no
Szukam pracy, mieszkam w Bergen więc interesuje mnie rejon Hordaland. Parcowałam juz wcześniej w restauracji w firmie sprzątającej ale nie w Norwegii. Fajnie jeśli ktoś mógłby dać mi jakieś namiary. ...
WITAM,PRZYJECHAŁAM DO MĘŻA I SZUKAM PILNIE PRACY,NIESTETY NIE ZNAM JESZCZE NORWESKIEGO.MOŻE KTOŚ COŚ WIE NA TEMAT I MÓGŁBY POMÓC W TEJ KWESTII. SERDECZNIE WSZYSTKICH POZDRAWIAM
Witam.Mam pytanie,czy to prawda że aby teraz ubiegac sie o zasilek rodzinny w NO trzeba miec tam przepracowany rok? Wczoraj takie informacje otrzymał mój maz w NAV.Pani grzecznie tlumaczyla ze to ...
Tak jak w tytule zapłace 10tys korona zazałatwienie mi pracy ,dzieki pozdrawiam
Szukam monterów klimatyzacji -air conditioning INFO: +47 92560603 lub stavangerwork@gmail.com
Witam, mam do odstąpienia układ domków prywatnych w Oslo. Osoba zainteresowana musi mieć doświadczenie w sprzątaniu i znać j.nor lub j.ang choćby w stopniu komunikatywnym. Dostępne od zaraz!!! ...
Witam Jestem rzeźbiarzem, snycerzem z wieloletnim doświadczeniem. Szukam pracy w tym zawodzie Wykonuję zdobienia do mebli jak i całe konstrukcje meblowe. Wykonuję rzeźby pełne, płaskorzeźby itd. ...
Witam Jestem rzeźbiarzem, snycerzem z wieloletnim doświadczeniem. Szukam pracy w tym zawodzie Wykonuję zdobienia do mebli jak i całe konstrukcje meblowe. Wykonuję rzeźby pełne, płaskorzeźby itd. ...
Witam. poprosze o pomoc. Jaki jest Polski odpowiednik norweskiego personbevis? Moj kolega został przyjety na sezon do pracy i zamiast rejestracji na Policji potrzebują tylko polskiego personbevis i ...
Witam. Pomagam w organizowaniu kursów na prawo jazdy na Ukrainie na wszystkie kategorie. Zapewniam sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę jazdy, egzamin, odbiór dokumentu itd. oraz ...
Cześć Jeśli masz chęci, trochę czasu, rozmawiasz w języku norweskim, angielskim i masz fajne kontakty w środowisku auto-moto i nie tylko to zapraszam do współpracy. Przydałby się jeszcze duży ...
Mam umowe od 15 października 2011. w tym roku skladałem o rodzinne i przyznali mi rodzinne ale od 01.04 12r. słyszałem że rodzinne powinno być uregulowane od momentu kiedy dostałem kontrakt ???? Nie ...
Witam. Poszukuję osoby, która pomoże otworzyć mi firmę jednoosobową oraz wszystkie związane z nią formalności. A także do późniejszej roboty papierkowej takiej jak wystawianie faktur. Proszę o ...
Witam Proszę o informację czy mam szansę na pracę w Norwegii ? Mam 53 lata i prawo jazdy "z góry na dół" + uprawnienia do przewozu osób i rzeczy. Niestety w moim mieście nikt nie ...
Monika sadrak
07-09-2012 21:32
Cześć, mój aktualny pracodawca wypłaca mi feriepengen "niby" w comiesięcznym wynagrodzeniu, czyli w moją stawkę godzinową jest już ona wliczona. W mojej umowie o pracę po podaniu tej ...
Witam proszę o pomoc bo 3 miesiące temu wziąłem kredyt w SpareBanku na 100 000 kr i przed wczoraj straciłem pracę w poniedziałek wracam już do Polski i prawdo podobnie wrócę dopiero jak znajdę ...
inna firma norweska dzwoni do i chce mi pomoc w wyrejestrowaniu firmy krtora jest aktywna w Anglii,jasne ze za kase ok.5000nok.Nie wiem co zrobic
Znajomy ma do sprzedania hydrauliczny podnośnik samochodowy 2T Yato za 300 koron, oraz 25l olej mobil mineralny 15/w40 cena za 5l - 300 koron.
Witam serdecznie mam prosbe odnosnie otwarcia konta w banku.Jestem od miesiaca w norwegii i za bardzo nie orietuje sie w jakim banku najkozystniej moge otworzyc konto tak aby nie przeplacac.najlepiej ...
Witam czy jest odpowiednik polskiego allegro w norwegi? Odgrzebałem stary temat na forum, ale strony z obu linków są mało odwiedzane. Więc czy jest strona norweska typu allegro (dodam, że głównie ...
Witam, mam pytanie dotyczace powyzszego tematu. Kiedy przyznawany jest calkowity zwrot podatku? Pani z Polish Connection powiedziala mi, ze calkowity zwrot nalezy sie jesli pracowalem nie dluzej ...
Poszukuje pracy kolo Tonsberg. W Norwegii pracowalem na wykonczeniach i konstrukcjach drewnianych. Prosze o kontakt telefoniczny 92526473 W Polsce pracowalem jako automatyk i elektryk, posiadalem ...
Witam serdecznie Od 3 miesięcy działam w firmie i na dzień dzisiejszy bez polecania biznesu nikomu, zarabiam całkiem fajne pieniądze. Nagrałem specjalnie wideo aby pokazać moje biuro i zarobki. ...
Witam, szukam pracy w tych miasteczkach, ewentualnie w okolicach. Uczę się norweskiego dopiero. Może być jakieś sprzątanie biur itp .
jak w temacie, poszukuję osób z którymi mogę (w tej kwestii) podzielić się informacjami.
WITAM! POSZUKUJĘ TOWARZYSZA DO PRACY W NORWEGII NA TERAZ!OBOWIĄZKOWO ZNAJĄCEGO DOBRZE JĘZYK ANGIELSKI Z UMIEJĘTNOŚCIAMI BUDOWLANO -WYKOŃCZENIOWYMI!POBYT DO KOŃCA PAŹDZIERNIKA,A PRZY ZGODNOŚCI ...
Witam. Pomagam w organizowaniu kursów na prawo jazdy na Ukrainie na wszystkie kategorie. Zapewniam sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę jazdy, egzamin, odbiór dokumentu itd. oraz ...
Witajcie . Kolega poprosil mnie bym odhaczal go co dwa tyg w navie podczas gdy on bedzie siedzial w polsce. Mozecie napisac jakie moga byc tego konsekwensje? Zarowno dla mnie jak i dla niego?
hej od 01-08-2012 podniesli najnizsza krajowa 1 czy sie kazdemu nalezy 2 prosze o link na jakiej podstawie ,,,jakis paragraf z ustawy ,,,moze ktos znalazl 3 czy firma ma obowiazek ta roznice ci ...
Szukam pracy w Stavanger Sandnes i okolicach przy sprzataniu lub pakowaniu oraz opiece nad dziecmi od zaraz!!!Mam doswiadczenie w sprzataniu domkow prywatnych na terenie norwegi oraz w opiece nad ...
Witam. Mam 23 lata i pilnie szukam jakiejkolwiek pracy w rejonach Vettre, np w Asker. Jestem miłą, sumienną i pracowitą dziewczyną. W Polsce pracowałam w kilku miejscach m.in.: Prywatne ...
Hej, jak myślicie, czy łatwo znaleźć pracę w Okolicach Oslo z językami i doświadczeniem w IT i nauczaniu? Ja od jakiegoś czasu wysyłam oferty po portalach, ale jak się nie mieszka na miejscu to ...
Jak najskutecyniej szukac pracy, poprostu przyjezdzajac i chodzac od zakladu do zakladu czy jest jakis lepszy sposob? wiesz moze jaki region jest najlepszy jesli chodzi o ta branze?
Witamy serdecznie Justyna i Piotr Poszukujemy pracy ,zleceń w Norwegii , prace porządkowe ,pranie dywanów ,wykładzin tapicerki meblowej ,tapicerki samochodowej oraz pełna mobilna auto kosmetyka , ...
Praca od zaraz przy sprzataniu w Oslo lub Stavanger CV ze zdj. na adres: housekpp@gmail.com W tytule maila prosze wpisac miasto !!
Poszukuje pracy jako opiekunka do dzieci we własnym domu. Mieszkam w Oslo w dzielnicy Bjerke - Risllokka. Jestem bardzo pogodne i kochajaca dzieci osoba. Mam duze doswiadczenie w opiece nad dziecmi ...
Witam Juz sie tyle naczytalam co trzeba zrobic w tej sprawie ze sama mialam dosc co powinnam zrobic zeby zmienic nazwisko w norge. Ja zrobilam to tak: Poszlam do urzedu podatkowego mialam juz ...
Centrum Edukacyjne Euro, zajmujące się prowadzeniem kursów, szkoleń zawodowych i specjalistycznych, zaprasza wszystkich zainteresowanych do skorzystania z naszej oferty. Oferujemy szkolenia między ...
Piszę w imieniu męża, który także poszukuje pracy. Ma 46 lat i obecnie mieszkamy w Norwegii(Oslo) poszukuje pracy jako zbrojarz. Pracę podejmie w Oslo lub w okolicy. Zna język angielski. Pracował w ...
Firma Eiendomsdrift. AS zatrudni na stałe osobę do sprzątania powierzchni biurowych w centrum Drammen od początku września. Osoby zainteresowane prosimy o kontakt lub wysyłanie CV na adres: ...
poważny elektryk/elektronik szuka pracy 17 lat doświadczenia w niskoprądówce, uprawnienia SEP, DSB, prawo jazdy kat. A/B, zaświadczenie o niekaralności, licencja II stopnia, dobre referencje, ...
Mam 41 lat, mieszkam w Oslo, szukam pracy jako sprzątaczka w tej okolicy. Pracowałam również w Polsce przez 3 lata w tym zawodzie. Proszę o kontakt przez e-mail: urbaniakm17@op.pl
Witam! Mam pytanie odnośnie szkoleń zawodowych w Norwegii. Interesują mnie kursy na koparki, koparko-ładowarki, żurawie, wózki widłowe. Czy mógłby ktoś napisać jak wygląda sprawa z tego typu ...
Jesli potrzebuje ktos fachowego tlumacza oraz porady sluzymy pomoca. Otwieramy nowe biuro i mamy wybitnych fachowcow po przystepnych cenach. Tlumaczymy tez telefonicznie 7 dni w tygodniu. Chces ...