1 NOK
Prawie miesiąc temu dałem ogłoszenie i nie dostałem ani jednego maila/telefonu więc może tutaj wrzucę...(Próba nie strzelba jak mawiali starożytni słowianie...) 38-latek szuka pracy na budowie ...
Zanim wyjechałem do Norwegii pracowałem przez kilka lat w Polsce, odprowadzane były składki na ZUS / fundusz emerytalny. Teraz zakorzeniam się coraz bardziej w Norwegii i wygląda na to że do Polski ...
Poszukuje osób chętnych do pracy jako konsultant ds. sprzedaży usług dentystycznych. Wymagania: - biegła znajomość języka norweskiego - posiadanie stałego dostępu do internetu - ...
Czy ktos mógłby mi powiedziec jakie sa wymogi aby wyslali na kurs norweskiego z NAVu??? posiadam tymczasowy nr personalny ale nie mam pobytu, zwolnili mnie z pracy i nie zdazylam zalatwic tego ...
witam . Mam pytanko dla obeznanych .Koncze w pazdzierniku prace sezonowa jakzreszta od siedmiu lat . Chcialbym zameldowavc sie w NAV-ie byc moze znajda dla mnie jkakas prace. Do tego mam takie ...
hej Mam pytanko. Jezeli firma oglasza bankructwo zanim wyplaci pracownikowi Feriep., to pieniadze te musza byc wyplacone przez norweski fundusz gwarancyjny. Orientuje sie ktos moze ile trwa ...
nie no spoko firma ci przedluzy kontrakt o kolejne 2 tyg ,,da ci podwojna premie ,,a potem ci nie przedluzy kolejnego kontraktu ,,jak ci sie bedzie konczyc chorobowe,,,
Witam, zachorowałem (miałem operacje) na 2 dni przed zakończeniem kontraktu pracy. Zwolnienie mam na 17 dni. Czy mój zakład pracy wypłaci mi tylko za te 2 dni i wyda i świadectwo zakończenia pracy, ...
Witam. Czy ktos zna norweskie portale ze zleceniami cos jak polska oferia? Chodzi przede wszytskim o zlecenia dla programistow. Bede wdzieczny za pomoc.
Witam, Czy ktoś z was orientuje się w jaki sposób dostać się do Norweskiej Armii?
Witam! Poszukujemy kandydatow na stanowisko - zbrojarz, praca na terenie Trondheim. Wymagany jezyk angielski w stopniu komunikatywnym, jezyk norweski bylby rowniez duza zaleta. Zainteresowanych ...
PILNIE POSZUKUJE MIESZKANIA PROSZE O KONTAKT NA MAILA lachcio@poczta.onet.pl 0048662039295 STRAUME AGOTNES
WITAM. MIESZKAM W OSLO,(OKOLICE ALNABRU I TVEITA) POSZUKUJE PILNIE PRACY : SPRZATANIE LUB OPIEKA NAD DZIECKIEM . ROWNIEZ ZAJMUJE SIE PIELEGNACJA PAZNOKCI
Jak w temacie, poszukuję czegokolwiek rozsądnego dla 2-3 osób w okolicach Bergen, od teraz do końca września. 2-3 bo jesteśmy parą ale jakby było coś większego, to kolega pewnie też będzie ...
witam mam pytanie czy ktos moze wie ile sciagna podatku za przepracowanie półtora miesiąca w roku?? ptaca ta jest przy sprzataniu w hotelu
Witam. Pomagam w organizowaniu kursów na prawo jazdy na Ukrainie na wszystkie kategorie. Zapewniam sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę jazdy, egzamin, odbiór dokumentu itd. oraz ...
Witam Z dniem 31.05 zakończyłem pracę w Norwegii. Wypowiedzenie złożyłem w kwietniu i miałem miesiąc wypowiedzenia w umowie. Pytanie ile dni urlopu mi przysługiwało do wykorzystania po złożeniu ...
A to chyba nie wszedzie tak jest mieszkam koło Stavanger i własnie moi znajomi jezdza z navu na kurs jezyka a potem maja praktyki w zakładzie mam osobiscie znajomego co skonczył praktyki i dali mu ...
Witam, jestem elektrykiem. W okresie urlopu wypoczynkowego doznałem urazu ręki, lekarz do którego się udałem po kilku dniach dokonał złej diagnozy, według niego wszystko jest ok miałem robić tylko ...
Witam wszystkich) Mam na imie Monika mam31 lat od niedawna jestem w Norwegii,obecnie mieszkam w Sandnes i poszukuje pracy jako sprzátaczka w okolicach Sandnes,Stavanger,Sola .Bardzo prosze o jakis ...
Jesli ktoś z was sie orientuje, powiedzcie mi, co oznacza kontrakt 80%? Pytam bo taka jest propozycja zatrudnienia w jednej norweskiej firmie.
CBA Fagformidling poszukuje 3-5 tynkarzy Rozpoczęcie pracy od jutra bądź jak najszybciej. Wymagania: Doświadczenie na ww stanowisku minimum rok Umiejętność obsługi agregatu tynkarskiego ...
Witam. Poszukuje jakiejkolwiek pracy na obszarze Rogaland. Posiadam doświadczenie pracy w Kuchni i jako pomocnik elektryka z zawodu jestem kucharzem. Mam również numer personalny.. ...
16 Godziny, 23 Minuty temu Oklaski: 0 witam mam pytanie jakie dokumenty sa wymagane do zmiany numery tymaczasowego na staly prosze o info na ten temat pozdro
witam mam pytanie jakie dokumenty sa wymagane do zmiany numery tymaczasowego na staly prosze o info na ten temat pozdro
Witam, Poszukuje pokoju do wynajecia w ÅGOTNES, STRAUME, BERGEN TYLKO KONKRETNE OFERTY PROSZE PRZESYLAC NA MAILA: lachcio@poczta.onet.pl LUB TEL. 0048662039295 LUB FORUM pozdrawiam ...
Poszukuje pracy w charakterze montera kadłubów, mam 3 letnie doswiadczenie w zawodzie . Umiejetnosci : dobra znajomosć rysunku technicznego obsługa palnika gazowego szczepianie materiału metodą ...
Anders B
17-08-2012 05:50
Witam Jestem tu od trzech miesięcy i do tej pory pracowałem sezonowo, poszukuje pracy na stałe albo co najmniej na jakiś dłuższy okres niż trzy miesiące. Może być to budowlanka, operator CNC, wózki ...
Witam, z uwagi na moje zainteresowanie praca w Norwegi chciałbym dowiedzieć się kilku szczegółów odnośnie pracy w budownictwie, mianowicie: 1) Na jakie zarobki można liczyć przy pracy fizycznej? ...
chciałabym zasiegnac informacji poniewaz od jakiegos czasu planuje wrócic do polski mam zaoszczedzone jakas sume pieniedzy czy moge ja wpłacic na lokate terminowa w polsce np.6 m ce z rachunkiem ROR ...
Witam. Planuje kupic laptopa i zastanawiam sie co jest bardziej oplacalne dla mnie,zaplacic karta z polski czy karta norweska? Czy to bez znaczenia? Moze mi ktos wytlumaczyc jak to wyglada w tym ...
Orientuje sie moze ktos czy warto wymienic NOK na Euro tu w norwegi czy pobrac karta z bankomatu za granica.Wybieramy sie do WLOCH
www.mojanorwegia.pl/forum/view/4/praca%2...ukal_nas_okradl.html W temacie, o którym już pisałam miesiąc temu, szukamy dobrego prawnika, który zajmuje się sprawami nie wypłaconego wynagrodzenia, ...
Witam szukam pracy w zawodzie jako lakiernik meblowy mam 8 letnie doświadczenie. Maluje drewno na surowo i na miedzywarstwie, potrafie tez malowac i polerowac mdf w połysku. Pracowałem na większości ...
Witam posiadam uprawnienia na wózek widłowy 10 lat pracy jako magazynier z awodu elektomechanik chętnie podejmę stałą pracę w norwegii proszę o kontakt 793792478 ,mudrys@wp.pl Pozdrawiam.
Witam Wszystkich, Piszę, bo mam nadzieje, iż znajdzie się jakaś "ogarnięta" osoba, która doświadczyła lub chociaż słyszała o podobnym problemie. W 2007 roku między lipcem a ...
witam szukam pracy w norwegii z zakwaterowaniem, mam 26 lat, ukonczone studia i jestem na bezrobociu hehe, pracowalem miesiac w hoop polska, a teraz jestem na stazu, ale poszukuje pracy stalej lub ...
Przeszukałam forum, ale nie znalazłam odpowidzi na nastepujace pytanie. Kupujac samochód na firme, na zielonych blachach jego koszt zakupu jest jenorazowym kosztem uzyskania przychodu, czy tak jak w ...
witam wszystkich.czy ktos pracowal dla bestmalera jako podwykonawca prosze o opinie. pozdrawiam.
Hej, razem z chłopakiem szukamy pracy w Norwegii. Pilne Pozdrawiam
a nie lepiej placic karta ????
Witam. Pomagam w organizowaniu kursów na prawo jazdy na Ukrainie na wszystkie kategorie. Zapewniam sprawy formalne i urzędowe tj. meldunek, szkołę jazdy, egzamin, odbiór dokumentu itd. oraz ...
Witam chcialbym zapytac czy istnieje cos takiego jak minimalna stawka wynagrodzenia (godzinowa) dla kucharzy zatrudnionych w Norwegii? Probowalem znalezc na forum, ale widzialem tylko watki z ...
cześc mam 29 lat, mieszkam w Oslo, ang komunikatywny, posiadam samochód ,szukam jakiejs dodatkowej pracy na weekendy może byc w restauracji,barze,sprzatanie,zmywak obojętnie ogródki, jakies drobne ...
Witam. Dziewczyna 23 lata szuka pracy przy sprzątaniu- prawie roczne doswiadczenie, lub inne drobne prace odpowiednie dla kobiet. Mieszkam w okolicach Skedsmokorset. Angielski komunikatywny, prawo ...
Witam serdecznie. Jestem Łukasz, mam 24lata i szukam pracy w warsztacie samochodowym, budowlance itd. Z wykształcenia jestem technikiem hotelarstwa, mam dosyć spore doświadczenie w gastronomii od ...
Witam Bardzo was proszę o pomoc wynajmuję mieszkanie z którego prawdopodobnie będę musial zrezygnować, aczkolwiek mamy mały problem, gdyz nie wiem czy mogę. OtrZymałem odpowiedź o właścicielki: ...
marian kut
10-08-2012 14:18
witam wszystkich.kto mial przyjemnosc pracowac u pana daniel gazda jezdzi starym ww passatem nr org firmy 988441961 taki znalazlem.wszystkich poszkodowanych prosze o wpisy.pozdrawiam.
Witam Pracowałem w ubiegłym roku w okolicach Tonsberga przez miesiąc na truskawkach. W tym roku moja znajoma była tam i przywiozła mi czek ze zwrotem podatku na kwotę 2200 koron. Niestety czek ...
Monika sadrak
09-08-2012 20:17
Cześć Mam dwie sprawy, które mnie nurtują i nie potrafię znaleźć na nie odpowiedzi. Pracuję w Norge od 16.04.2012. Mam skattekort 7100. Pracuję w firmie wykończeniowo-remontowej. Mamy ...
Monika sadrak
09-08-2012 20:05
w sumie nie chodzi o prace budowlane, tylko rozbiorkowe, moze ktos sie orientuje, czy jezeli mam zarejestrowana firme i uslugi budowlane, to tak samo moge zajmowac sie wyburzaniem, nie chodzi o ...
Ile należy sie dni wolnych od pracy dla ojca z okazji narodzin dziecka jestem obecnie na 6-cio miesięcznym okresie próbnym,czy są to dni płatne?
Dzień Dobry wszystkim ! Na samym początku chciałbym poprosić moderatora, że jeżeli temat został założony w złym dziale, to aby został przeniesiony do odpowiedniego działu. Z góry bardzo dziękuje. ...
dalej pracuje.... Witam, mam kontrakt na prace w norwegii ale nie zameldowalem na policji ze bede pracowal dluzej niz 3 miesiace. wlasnie te 3 miesiace minely dwa tygodnie temu a ja nadal ...
pawel b
09-08-2012 00:22
Witam! 2 miesiące temu złożyłem wymowienie z pracy (na wniosek pracodawcy notabene) ,ktory zaproponował mi odprawe dwumiesięczną . zgodziłem sie na ta formę gdyz współpraca i tak nie układala ...
Witam, pilnie szukam pracy jako sprzątaczka, pokojówka w Stavanger, Sandnes lub okolicach. Znam dobrze język angielski, uczę się norweskiego. Jeśli możecie pomóc, bardzo proszę o kontakt. E-mail: ...
Witam Wszystkich. Od 2007 roku prowadzę Zakład Produkcyjny Okien i Drzwi w Polsce. Niestety, kryzys jaki przyszedł do Polski popchnął mnie do podjęcia decyzji o poszukaniu pracy poza granicami ...
Hej hej Znacie moze jakies w miare tanie sklepy w norwegii albo niedaleko granicy ze szwecja? Ja polecic mogę Töcksfors Shoppingcenter, w Tocksfors oczywiście Są tam dwa duże Eurocashe oddalone ...