1 NOK
W związku z wprowadzaniem na rynek norweski naszego produktu, poszukujemy osób mieszkajacych na stałe w Norwegii z tzw "zacieciem" handlowca - współpraca z polską firmą. Praca polegałaby na ...
Poszukuje pracownikow posiadajacych zarejestrowana dzialalnosc w Norwegii, karte budowlana, podstawowy sprzet i referencje. Miejsce pracy Oslo i okolica. Malarzy, do stawiania scian gipsowych i ...
Razem z mężem otworzyliśmy firmę ogólnobudowlaną w Polsce,Niestety wzięliśmy kredyt i po dwóch latach zostaliśmy tylko z długami.Mąż jest bardzo dobrym fachowcem ale i co z tego jak wystawione ...
zdecydowanie odkupie grafik na sprzatanie/ok 30 godz tygodniowo/
na 1-2 dni do m.alych prac wykonczeniowych,uprawnienia nie wymagane..Praca w Oslo.Prosze o nr tel.
Witam wszystkich. Mam pytanie.zastanawiam się nad otwarciem sklepu z wózkami i akcesoriami dla mam i dzieci.Czy ktoś zna jakichś polaków którzy coś w tym temacie próbowali? czy taki interes ma szanse ...
Drodzy forumowicze, Mam pytanie dot. łączenia rodzin. Mam stałą pracę w Norge i stały numer personalny. Na najbliższy poniedziałek moja żona ma termin w UDI w Oslo. Czy ktoś z Was się ...
a
Witam, Chcę się dokładnie dowiedzieć jakie prawa ma kobieta w ciąży. Uczę w szkole polskie dzieci na 41,7 % etatu i mam umowę od września do końca lipca. Sprzątam ale umowa moja nie określa na jak ...
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe? Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie? ...
Witam.... Potrzebuję informacji czy mogę wyrejestrować samochód, potem go rozebrać na części, zbudować z niego Traik (taki motocykl 3 kołowy) a później go zarejestrować... Mam mały warsztacik, ...
Patryk Stanko
05-11-2012 21:40
Witam wszystkich. jestem tutaj nowy w Norwegi. mam kila pytań. czekam na sensowne odpowiedzi a nie złośliwość. 1 po zakończeniu kontraktu, jakie papiery powinienem dostać od mojego pracodawcy. 2 czy ...
Jesli ktos moze napisac krok po kroku co trzeba z gory dziekuje wg. mnie 1) pojscie na policje w budynku Skattetaen 2) wypelnienie formularza UDI dla Folkeregistering 3) wizyta w NAV w celu ...
Hej ma ktos moze namiary na polskiego ginekologa w Oslo? Prosze o jakis numer tel. lub adres z gory dziekuje
Witam, Mój pracodawca wymaga ode mnie zaświadczenia o zatrudnieniu z polskiej firmy, czy tłumaczenie może przygotować tłumacz z wieloletnim doświadczeniem, ale bez tytułu przysięgłego? Czy w ...
Marlon Brando
03-11-2012 15:13
Hej wszystkim Szukam pracy dodatkowej,moze byc sprzatanie ,najchetniej okolice Undheim,Bryne [file] Dzieki za jakie kolwiek wiadomosci na ten temat;-))
Witam wszystkich! Od pewnego czasu szukam pracy jako rzeźnik, a konkretnie wykrawacz wieprzowiny w Norwegii. Mam takie pytanko - jak w ogóle wygląda ta kwestia w Norwegii, czy ktoś coś wie na ten ...
Puk,PukWitam wszystkich i przepraszam,ze sie wtrące.Aktualnie przeglądam forum i trafiłam na ten wątek i bardzo mnie zainteresował.Mialabym kilka pytan mozna?Pod koniec pazdziernika partner zamierza ...
Firma Eiendomsdrift. AS zatrudni na stałe osobę przy sprzątaniu powierzchni biurowych w Oslo. Poszukujemy osoby mieszkającej w Oslo oraz posiadającej norweski numer personalny. Dodatkowym atutem ...
Eiendomsdrift. AS -Egon
02-11-2012 12:31
i Pan West Brom właścicielem solidnej firmy kredytowej, i oferują obecnie niezawodne oferty kredytowej przy oprocentowaniu w wysokości 3% dla uprzejmie okres od 1 do 30yrs tylko, więc i oferta z ...
Chciałem się dowiedzieć jaki macie doświadczenia nt. kredytu na samochód. Wersja dla mnie najlepsza to 100% wartości samochodu a tj. 240.000 rozbite na 5 lat. I teraz pytanie jak to wygląda z wkładem ...
Witam, Czy ktoś orientuje się jak wygląda sprawa przywiezienia z Polski elementów szafy wnękowej. Jaki może być koszt transportu, co z tollem ? Sprawdzałem na stronie Toll.no i wyszło mi, że nie ...
Witam Jestem mama 2.5 letniej dziewczynki , mieszkam w Auli i poszukuje pracy jak w temacie napisałam zaopiekuję się dzieckiem. Mój numer 92559643.
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe? Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie? ...
Mam pytanie. Kiedy w norwegii wymagany jest paszport? Czy jest wymagany do zzalozenia konta w banku? (np nordea), czy wystarczy ten numer z policji? Czy idąc na umowiona wizytę w policji trzeba mieć ...
Wygląd jest bardzo ważny dla kobiet jak i dla mężczyzn. W kontaktach towarzyskich, w pracy, w domu, zawsze i wszędzie, czy zdajemy sobie z tego sprawę czy bagatelizujemy, jesteśmy odbierani przez ...
Witam Moja firma poszukuje Wykfalifikowanych murarzy, ciesli oraz hydraulikow Kryteria to znajomosc podstaw jezyka Angielskiego!!! Mile widziane referencje od pracodawcow W Skandynawi CV ...
29-latka poszukuje pracy na terenie Oslo, Akershus, lub Buskerud. 4 letnie doświadczenie w administracji publicznej i sekretariacie, język angielski na poziomie bardzo dobrym, ponadto znajomość ...
Stracilem dokumenty w tym pozwolenie na pobyt w Norwegii, a potrzebuje go do zarejestrowania sie w Navie. Pytanie- gdzie moge uzyskac kopie. Aktualnie przebywam w Oslo, a rejestrowalem sie w zeszlym ...
Jonathan Bravo
30-10-2012 18:52
Czy pracował ktoś lub pracuje przez Bemanning Nord. Pozdrawiam
Witam wszystkich, Mam prosbe o wyjasnienie, jakie dokumenty musze dostarczyc do skatt zeby moc aplikowac o nowa karte podatkowa? Mianowicie od 2 miesiecy jestem szczesliwym malzonkiem i zaraz po ...
Witam, Niedługo wybieram się na rozmowę kwalifikacyjną do Oslo. Zakładając że wszystko pójdzie dobrze i dostane ofertę pracy zastanawiam się ile będę potrzebował aby normalnie funkcjonować. Moja ...
Witam, od kilku miesięcy prowadzę działalność gospodarczą,ciekaw jestem czy istnieją w Norwegii dofinansowania dla takowych firm. Wiecie coś na ten temat?
Witam Mam do wszystkich pytanie a zarazem prosbe .Poszukuje pracy w norwegi mieszkam obecnie w Maloy jestem stolarzem z 16 letnim doswiadczeniem.Wykonuje także rózne prace budowlane a także umiem ...
Witam. Z tego co wiem to w niedługim czasie rozpocznie w Norwegii swoją działalność polska firma szkoleniowa posiadająca certyfikaty do szkoleń z zakresu obsługi urządzeń transporty bliskiego (wózki ...
czy umowe o prace -typu kontraktowego mozna potraktowac jako tzw.umowe smieciowa i jak to sie ma do pozniejszej emerytury _ ..jezeli ktos wie cos na ten temat,prosze o,,glos,, r.
Witam ma ktos ksiazke trolla 1 bardzo mi zalezy-pozdrawiam jesli tak to prosze o wiadomosc na poczte kasiaSLU@interia.pl
Witam jak w temacie szukam pracy mam 20 lat prawo jazdy kat b wyksztalcenie mechanik samochodowy pracowalem w warsztacie na dwoch sezonach wulkanizacyjnych potrafie duzo rzeczy zwiazanych z ...
Mam Pytanie: Jaki mam formularz wypelnic aby dostac zasilek rodzinny na dziecko urodzone w Norwegii?,dostalam juz porodowe... Prosze o pomoc
Mam Pytanie: Jaki mam formularz wypelnic aby dostac zasilek rodzinny na dziecko urodzone w Norwegii?,dostalam juz porodowe... Prosze o pomoc
Witam , Jestem Inżynierem Mechanikiem z trzyletnim doświadczeniem zawodowym ( obecnie pracuje jako konstruktor okien dachowych w Fakro) i z wyższym, wieloletnim wykształceniem. Moim ...
Witam mam 19 lat szukam jakiejkolwiek pracy bez doświadczenia (najbardziej interesowała by mnie praca na produkcji,zbiorach, pomocnik na budowie,ścinka,sezonowa) angielski w stopniu komunikatywnym ...
brzy dal
26-10-2012 12:07
Firma Svane Bemanning zlokalizowana w Trondheim poszukuje dla jednego z klientow dekarzy. Znajomosc jezyka obcego nie jest wymagana. Zainteresowanych kandydatow prosze o przeslanie CV + referencji na ...
czy ktos moze ma doswiadczenie i wie jak sie zalatwia realizacje czeku za zwrot podatku(dostalem czek i chce sie dowiedziec czy moge go w pl tez zrealizowac ile to trwa jakie koszta i wszystkie ...
Witam, jestem nowym użytkownikiem portalu, więc nie orientuje się zbyt dobrze Mam pytanie/prośbę do wszystkich - czy może ktoś podrzucić mi kontakt (mail/telefon) do osób które pomogły by mi w ...
w przyszlym tygodniu wybieram sie z malym dzieckiem do ambasady w Oslo aby zlozyc dokumenty na paszport. Czeka nas dluuuga podroz z polnocy norwegii. Mam problem ze zrobieniem zdjecia do paszportu ...
Beata M
25-10-2012 14:02
Witam. Jestem nauczycielem jogi (międzynarodowy certyfikat YA) oraz instruktorem hatha jogi. Obecnie mieszkam w Polsce, ale bardzo chciałabym przeprowadzić się do Norwegii, najchętniej do Bergen. ...
Witam, zastanawiam sie od dluzszego czasu czy jest jakas opcja aby uzyskać uprawnienia DSB bez wyksztalcenia kierunkowego (swiadectwo liceum ogolnokszatlcacego) mając polskie uprawnienia SEPu oraz ...
Tak jak w temacie, mam doświadczenie w elektryce przemysłowej jako elektryk/elektronik, pracowałem też sporo przy instalacjach AV. Z wykształcenia technik elektronik, 95% na egzaminie praktycznym, ...
Mam zamiar wyjechac do Norwegii i otworzc serwis sprzetu biurowego a także sprzedaż Mam zamiar zajmować sie naprawą kserokopiarek drukarek etc. oraz handel tonerów wkładów Czy tego typu firm ...
Mam problem związany z tym ,mój poprzedni pracodawca norweski nie wypłacił mi po zakończeniu pracy feriepenger za 2011rok. W kwitach za przepracowane miesiące miałem wpisane pozycje u/feriep. ...
E-faktury.no to strona przeznaczona dla wszystkich Polaków prowadzących własną firmę w Norwegii. Strona zawiera kompletny system fakturowania, ponaglania oraz wzywania do zapłaty. Fakturowanie ...
Witam! Mieszkam w Trondheim. Jak w temacie szukam pracy nie musi być to od razy stała praca czy, nawet pare godz dziennie żeby zarobić jakiś grosz. Doswiadczenie w sprzataniu, opiece nad dziecmi. ...
Witam Chciałam dowiedzieć się jak instytucja w Norwegii ściąga alimenty zasądzone na dziecko ale w Polsce? Jak to wygląda od strony formalnej, jakie dokumenty są wymagane i gdzie należy je ...
witam, jestem w norwegii dosc krotko i jeszcze slabo orientuje sie w tutejszych realiach. w najblizszym czasie bede musial zalozyc konto bankowe. jaki bank polecacie. zalezy mi na jak najnizszych ...
jw. Oferty proszę przesyłać na priv.
Witam mam prośbe czy ktoś się oriętyje jak to jest że pracuje razem z kolega w jednej firmie z tą samą pensją z ta samą ilością godzin na tym samym stanowisku a zwrot z podatku mamy rózny ja mam do ...