Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

PRACA W OSLO - Norwegia

Czytali temat:
(331 niezalogowanych)
8 Postów
Adrian jaayymmm
(adikk)
Wiking
Witam wszystkich forumowiczów
Jestem od kilku dni w Oslo szukam pracy. Jestem projektantem z 6 letnim doświadczeniem, pracowałem tez kilka miesięcy na magazynie na wózku widłowym i 1,5 roku na budowie. Na początek szukam czegokolwiek żeby nie siedzieć tu bezczynnie chodziłem po agencjach ale wszędzie wymagają tylko norweski ja biegle rozmawiam tylko po angielsku. Nie wiecie gdzie tu jeszcze można szukać pracy gdzie można się załapać na magazyn albo budowę będę wdzięczny za każde info
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
adikk napisał:
Witam wszystkich forumowiczów
Jestem od kilku dni w Oslo szukam pracy. Jestem projektantem z 6 letnim doświadczeniem, pracowałem tez kilka miesięcy na magazynie na wózku widłowym i 1,5 roku na budowie. Na początek szukam czegokolwiek żeby nie siedzieć tu bezczynnie chodziłem po agencjach ale wszędzie wymagają tylko norweski ja biegle rozmawiam tylko po angielsku. Nie wiecie gdzie tu jeszcze można szukać pracy gdzie można się załapać na magazyn albo budowę będę wdzięczny za każde info
Z twoim angielskim i pracą za wszelką cenę BYLE GDZIE ...!!! .
---
To proponuję jednak Wyspy i Anglię lub Irlandię ... tam dużo inżynierków o twoim pokroju , robi byle co , tylko nie w swoim zawodzie .
Tam bardzo łatwo dostaniesz pracę , zacztnając na początek ode Zmywaka i może nawet awansujesz , projektując Nowy ciąg technologiczny , spływu zużytej wody do cedzaka ...
---
Tu naprawdę Nie szanuje się ludzi , którzy mając Konkretne wykształcenie ...AFISZUJĄ SIĘ NIM ... tylko dlatego , by dostać byle jaką pracę na budowie ....
---
W Norge na BUDOWIE nie pracuje Byle Kto ...!!! tylko ludzie z Budowlanym Konkretnym Wykształceniem ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Postów
Adrian jaayymmm
(adikk)
Wiking
z niczym się nie afiszuje po prostu napisałem co robiłem w zyciu i czy kazdemu w taki sposób odpisujesz wydaje mi sie ze chocbym nie wiem jaki zawód mial to bys po mnie pojechał czemu przeszkadza ci to ze skonczyłem taka szkołe po prosptu ja skonczyłem to nie jest nic wielkiego widze ze strasznie cie to boli czy ktos kto skonczył studia nie moze pracowac w innym zawodzie pracowałem w takim zawodzie wiec to napisałem a ze takie sa realia ze ciezko o prace wiec próbowałem róznych rzeczy. Różni ludzie z różnymi zawodami wchodza na forum a moze ktos cos gdzie s słyszał tyle
pozdro
Zgłoś wpis
Oceń wpis:3  
Odpowiedz   Cytuj
21 Postów
o. dziatkoska
(chjusta)
Wiking
Sami się podkładacie pisząc tego typu posty.
Gabi ma swój nieelegancki, arogancko-prześmiewczy styl jednakowoż ma troszkę racji.
Chodzi tu o precyzje.
Projektant? Projektujesz konstrukcje stalowe czy plisowane sukienki.
Prace znajdziesz jak odpowiesz na konkretne zapotrzebowanie pracodawcy wyrażone ofertą.
Uwierz mi są takowe. I to tylko z jez. angielskim.
Powodzenia w szukaniu. Czasem to trwa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok