Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

dokument NAV 04-02.03 pomoc - Norwegia

Czytali temat:
Roman Szelewa robert xxxxx Sławomir Siedlarz majunia mala Janusz W Zbigniew Ergo Rafał Kruszczak Marika33 Joanna storczyk1 (8871 niezalogowanych)
7 Postów
Łukasz Piiiiiii
(reniferq)
Wiking
Witam.Mam pytanie czy ktos miał z Was stycznosc z takim dokumentem z NAVu ktory jest w pliku.Moze ma ktos z Panstwa taki dokument w wydaniu polskim lub mam pojecie jak go poprawnie uzupełnic,jest to dokument chyba potrzebny do bezrobocia w pl.Z gory dziekuje za jakakolwiek pomoc.Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
reniferq napisał:
Witam.Mam pytanie czy ktos miał z Was stycznosc z takim dokumentem z NAVu ktory jest w pliku.Moze ma ktos z Panstwa taki dokument w wydaniu polskim lub mam pojecie jak go poprawnie uzupełnic,jest to dokument chyba potrzebny do bezrobocia w pl.Z gory dziekuje za jakakolwiek pomoc.Pozdrawiam

To ma wypełnić pracodawca, lub pracodawcy jeśli było ich wiecej, maja podpisać i oddać pracownikowi. Jest to potrzebne do złożenia w nav o zasiłek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
7 Postów
Łukasz Piiiiiii
(reniferq)
Wiking
niemoge dodac pliku w pdf wienc moze z tego foto cos komus zaswita co to jest,dodam ze dokument nazywa sie NAV 04-02.03.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
jak Ty sie odnajdywales do tej pory w NO??? tytul jest po norwesku i po angielsku....
dzizasss.... niech norki sie polskiego ucza..... buehehehhe

o dagpenger czy o jakis inny zasilek socjalny wystepujesz??? po co im historia Twojego zatrudnienia???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok