1 NOK
Witajcie Czy wiecie może gdzie w Asker niedaleko dworca jest jakiś darmowy parking/o ile gdzieś jest... pozdr
Witam Mam pytanie jestem w NO od 3 tyg ale mój mąż już 2 lata, Chcielibyśmy złożyć wniosek o dofinansowanie do mieszkania ale dopiero we wrześniu będę miała nr personalny czy jest to możliwe ...
Małgorzata Durczyk
06-08-2012 19:06
KAYABA FURNITURE Producent i dystrybutor mebli, wyrobów z drewna, placów zabaw, mebli tapicerowanych, krzeseł i stołów oraz wszystkich innych produktów związanych z drewnem i płytą w związku z ...
Witam, mam 28 lat, poszukuję pracy najlepiej okolice Oslo, Bergen lub Stavanger. Posiadam doświadczenie w pracy przy wykańczaniu wnętrz, prawo jazdy kat. B. język angielski komunikatywny. Jestem ...
Witam, Czy mógłby mi ktoś wyjaśnić jak teraz wygląda załatwianie pozwolenia na pracę? Czy koniecznie trzeba się rejestrować przez portal UDI? Czy jest jeszcze możliwość pójścia na posterunek ...
Od prawie roku wysyłam cv do pośrednictw pracy takich jak Adecco, HR Hunrers itp. Wysłałem około 100. I dostałem dwa telefony jeden pozytywny a za drugim raze facet miał pretęsje że wysłalem cv do ...
Szukam jakiejkolwiek pracy fizycznej na terenie Oslo,może być sprzątanie ,mycie,malowanie ,jako pomocnik itp .Telefon kontaktowy 96664530 lub zrotek@onet.pl
Wiecie może jaka jest stawka na sprzątanie w Norwegii???
Witam wszystkich mam taka nie typowa prosbe hehe czy ktos kto ma juz stala prace moglby mi zalatwic jakakolwiek ?? Potrafie sie odwdzieczyc za pomoc. Jezeli by to bylo konieczne moge podac swoj nr ...
Hej szukam osoby która szuka pracy na budowie ma prawojazdy i rozmawia po norwesku praca na terenie moss oslo fredrikstad pozdrawiam
Paula M....
03-08-2012 09:01
Witam. Chcialam zapytac czy odbyte studia lub szkola średnia w Polsce wliczaja sie do Stażu pracy w Norge? Czy tylko tak jak w Polsce wplywa na dlugosc urlopu? Pozdrawiam PS Sorki jezeli bardzo ...
Witam, mam na imię Paweł i wraz z dziewczyną jesteśmy absolwentami Śląskiego Uniwersytetu Medycznego na kierunku analityka medyczna w Katowicach. Jesteśmy zainteresowani podjęciem pracy w tym ...
Witam. Jestem w Norge drugi rok z tym ze w pierwszym roku pracowałam tylko przez 5miesiecy (dostałam dodatkowo 10% z tej kwoty brutto za wyjatkiem tego co mialam do zwrotu) + 2 rok caly. Ale ...
Witam.Podejme prace jako opiekunka do dzieci,sprzatanie domkow , dodatkowa pomoc w branzy fizycznej nawet kilka godzin w tygodniuPosiadam doswiadczenie poprzez solidna prace i ...
Witam wszystkich, jestem tu nowy. Mam pytanie odnoscie agencji pracy Hr Hunters z Płocka. Dostałem od nich propozycje pracy w Norwegii. Czy ta agencja jest wiarygodna? Pracował ktoś przez nich? ...
Witam niedługo sie wybieram na policje o pozwolenie na pobyt mam takie pytanie jak wygląda cała ta procedura i o co mogą mnie pytać ?
Poszukuje pracy najchętniej przy sprzataniu lub innych pracach porządkowych. Oferty proszę przesyłać na maila: jogrzelak@wp.pl
Anna Bak
31-07-2012 16:23
SZukam pracy w zakresie prac elektrycznych. Duże doświadczenie w instalacjach i automatyce. Produkcja szaf sterowniczych i rozdzielczych, pomiary elektryczne. Może być też budowlanka: malowanie, ...
Witam wszystkich. Otrzymałem rozliczenie za podatek 2011 i kwotę jaką powinienem otrzymać znam Martwi mnie tylko fakt że w przesyłce nie było czeku. Z tego co pamiętam z roku poprzedniego - ...
znów chwalą i jakie towarzystwo doborowe polonia.wp.pl/kat,1010249,title,Wlochy-P...96630,wiadomosc.html "Marokańczycy, Albańczycy, Rumuni, Chińczycy, Hindusi, Polacy, Kolumbijczycy to ludzie, ...
Witam, nakreślę trochę sytuacje; Planuje wyjazd do Norwegii i interesowała by mnie praca typu mycie kontenerów (np w porcie) lub zbiorników w fabrykach itp (głównie chodzi mi o zbiorniki po jakiś ...
Szanovvni.Mam zamiar sie przeniesc do Oslo.Interesuja mnie zarobki po odliczeniu podatku vs ilosci godzin prac.tygodniovvo.Dodam ze mam dosvvidczenie vv provvadzeniu autobusovv vv Londynie i ...
Jesteśmy małżeństwem, przebywającym obecnie w Norwegii. Pilnie poszukujemy jakiejkolwiek pracy, jesteśmy w bardzo trudnej sytuacji. Będziemy wdzięczni za każdą pomoc w znalezieniu pracy. Możemy udać ...
Witam ,mam maly problem ,chodzi mi o nadanie numeru personalnego Prace mam od zaraz ale nie moge pracowac gdyz nie mam pozwolenia,czy w okresie oczekiwania na numer z policji moge pracowac na karcie ...
Witam! jestem informatykiem z polski i w razie potrzeby za rozsądna cenę i o ile oczywiście będzie to możliwe naprawię zarówno Pc jak i laptopy. Nr tel: +4740966825
brzy dal
27-07-2012 20:01
Witam! Jestem doświadczonym elektronikiem z polski, pracowałem w serwisie i w własnym zakresie zarówno w Polsce jak i w Norwegii. W razie potrzeby jestem w stanie naprawić sprzet euro rtv agd. Mam ...
Witam mam na imie Kacper mam 21 lat i jak w temacie szukam jakiej kolwiek pracy nieboje sie podjac ciezka prace fizyczna pracowalem na budowach od 16 roku zycia w firmie taty posiadam uprawniania na ...
Witajcie, Mam taki problem. Byłam w Norwegii jakieś 2 miesiące w 2008 roku. Od tamtej pory nie byłam w Norwegii. Pracowałam legalnie, byłam i chyba nadal jestem zarejestrowana w urzędzie ...
Firma w której pracował mój narzeczony ogłosiła upadłość z dnia na dzień, czy należy mu sie jakieś odszkodowanie i czy dostanie wynagrodzenie za ostatni miesiąc pracy.Dzięki za wszelkie inf.
Czy koszt kursu nauki norweskiego organizowanego przez Folkeuniversitetet mogę wprowadzic jako koszt prowadzenia firmy jednoosobowej.?Przelewu dokonam z konta firmowego, natomiast faktura bedzie ...
Małgorzata Kot
24-07-2012 00:06
Anna Toni
23-07-2012 17:11
Witam serdecznie Mam na imię Ania, mam 24 lata i jestem zainteresowana pracą w rejonie Lorenskog. Ukończyłam studia magisterskie z pedagogiki wczesnoszkolnej i przedszkolnej. Obecnie szukam pracy ...
Witam Jestem na zwolnieniu lekarskim od stycznia tego roku, czekam na operację, która jest zaplanowana na październik. Z końcem lipca upływa moja umowa o pracę. Jakie prawa mi teraz przysługują i ...
Witam Ostatnio z zaciekawieniem zacząłem przeglądać moje wycinki wynagrodzenia z każdego miesiąca po ostatnim błędzie księgowego. A zatem zaciekawiło mnie to że w roku 2011 na każdym wycinku ...
Podejme prace od wrzesnia w Stavanger i okolicach. Mam doswiadczenie w opiece nad dziecmi zajmowalam sie dzieckiem norweskiej rodziny posiadam referencje. Podejme sie rowniez sprzatania domow. Szukam ...
Witam pilnie potrzebna księgowa do wyprowadzenia ksiegowosci własnej działalności w NO , namieszanej przez pseudo księgowego gdyby ktoś miał namiary na taką osobę będe wdzięczna.
Jesteśmy parą młodych, energicznych i pełnych chęci do pracy studentów. Podejmiemy się pracy na terenie Stavanger i okolic. Emil (Farvel1988@tlen.pl) - posiadam doświadczenie w pracy w Norwegii w ...
michał reczulski
20-07-2012 18:46
Witam wszystkich forumowiczów i prosze o ewentualne wskazówki odnosnie problemu z którym sie borykam. Pracuje w małej firmie budowlanej u norwega. Pierwszy kontrakt dostałem we wrzesniu ubiegłego ...
Dostałem coś takiego z urzedu podatkowego w Norwegii. O co z tym chodzi?? ja mam to płacić czy to kasa dla mnie? dostałem też w tej samej kopercie drugi egzemplarz ale z inną datą i kwotą różniącą ...
czesio.:* napisał: jak w temacie:kolega zaczyna jutro prace ,pierwszy raz w norge na okres próbny jako pomocnik...ma dostać kontrakt do podpisania jaka jest stawka minimalna per time w tym temacie? ...
Grzegorz *****
18-07-2012 00:15
Witam, pierwszy raz mam do czynienia z wycena robocizny (prace budowlane) - jednoos dzialalnosc gosp. i dlatego wole sie spytac Przyjmijmy ze wyceniam robocizne na 40 000 nok. Czyli to jest moj ...
Mam 25 lat, wykształcenie - licencjat z turystyki i rekreacji - hotelarstwo.
witam serdecznie Mam pytanie,jak to tu jest z wypowiedzeniem umowy za wynajem mieszknia ?? Pytam siie, poniewaz nowe mieszkanei do ktorego mielismy sie dizsiaj wprowadzac zajmuje Litwin, ktory za ...
Witam serdecznie ! Szukam razem z koleżanka dodatkowej pracy w Oslo jako osoby sprzątające do biur, restauracji, domów, mieszkań. Może to być raz w tygodniu bądź kilka razy, również w weekendy. ...
Witam.Mam pytanie czy ktos miał z Was stycznosc z takim dokumentem z NAVu ktory jest w pliku.Moze ma ktos z Panstwa taki dokument w wydaniu polskim lub mam pojecie jak go poprawnie uzupełnic,jest to ...
witam mam pytanie czy mozna w polsce załozyc hak do ciogniecia przyczep do norweskiego auta.Chodzi o to z jakimi kosztami sie to wioze tutaj w norwegi i jakimi dokumentami czy przeglondami.Myslałem ...
Witam wszystkich forumowiczów Jestem od kilku dni w Oslo szukam pracy. Jestem projektantem z 6 letnim doświadczeniem, pracowałem tez kilka miesięcy na magazynie na wózku widłowym i 1,5 roku na ...
Witam wszystkich i mam jedno pytanko.... Do 31 lipca jestem na wypowiedzeniu,na świadectwie pracy ten dzień jest ostatnim w firmie,ale trochę przychorowałem i dostałem zwolnienie lekarskie do ...
Witam. Pewnie dla większości zabrzmi to śmiesznie i otrzymam milion dogryzających odpowiedzi ale mimo wszystko spróbuję.. Szukam pracy w Norwegii od około roku, próbuję już chyba wszystkiego, ...
Witam, Mam 23 lata, poszukuję pracy jako kucharz lub pomoc kuchenna. Ukończyłem w Polsce szkołę Gastronomiczną oraz studia w kierunku dietetyka. Posiadam dyplom oraz suplement potwierdzający moje ...
Witam Jestem 18letnim uczniem technikum hutniczego, przebywam obecnie w Oslo i poszukuje pracy. Co roku na wakacje przyjeżdżam do brata dodatkowo podłapuje jakieś proste prace. Rok temu pracowałem ...
yastek chyba sie za bardzo nie zrozumielismy.....eeee jesli ludzie w Polsce wola pracowac nie w zawodzie badz nie moga znalezc pracy w swoim zawodzie w swoim kraju z ojczystym jezykiem,to latwiej im ...
hejka czy ktos pomoze napisac cv. po norvesku.........przeslac jakis wzor....dzieki
"sodomia i gomoria" www.thelocal.no/page/view/sex-buyer-ban-...t-had-desired-effect More and more prostitutes are plying their trade in Norway despite a 2009 law banning the ...
witajcie rodacy.mam taki problem otwozyłem firme w norwegii i nie moge otwozyc konta w banku.niby potrzebuje paszport.czy jest jakis bank w kturym nie potrzeba paszportu.prosze o pomoc.
Mam pytanie ile koron mzna miec przy sobie jak lece do polski?? Dziekii