1 NOK
Witamy, jesteśmy parą młodych ludzi poszukujących pracy w Norwegii. Posiadamy bogate doświadczenie zawodowe którym z chęcią podzielimy się z osobami zainteresowanymi przesyłając CV. Posiadamy prawo ...
hej. Jak w jaki najkorzystniejszy sposób zabarać stąd zarobione pieniądze? Lepiej wyplacic z banku i przewieźć gotówke a potem w Polsce wymienić w kantorze? czy może lepiej przelać z banku ...
Poszukuję pracy dorywczej w okresie świetecznym. Pomoc w sklepach, sprzątanie domów i biur, produkcja
Anna Wołoszyn
27-11-2012 16:09
Witam wiem, że takich tematów było mnóstwo, ale niestety były one zakładane w tam tym roku, albo i wczesniej przepisy bardzo sie zmienily i dlatego wole założyć nowy post Moja znajoma ma ...
Witajcie, mam 25 lat i jak w temacie szukam pracy. Przyjechałem do Norwegii 3 tygodnie temu w celu podjęcia pracy. Spotkałem się z kolesiem, który obiecał mi pracę, uzgodniliśmy warunki i za 3 dni ...
Witam szukam pracy ze szwagrem (w budowlance-płytki,wykończeniówka itp.)ja posiadam prawo jazdy kat. B,BE,C,CE,D,DE świadectwo kwalifikacji na przewóz osób i rzeczy mieszkamy w haugesund ale jesteśmy ...
..., to co w tytule.
Witam Chciałbym abyście odpowiedzieli mi na jedno, może dwa nurtujące mnie pytania Ile razy w ciagu roku muszę odwiedzić swoją rodzinę, aby móc uzyskać status pendlera?dwa?trzy? Moja zona ...
Ponieważ niedawno przyjechałam do norwegi i nie mam tu znajomych proszę Was o pomoc. Szukam Pracy w Skien. Ponieważ lubie zajomwac się dziecmi szukam czegoś z tym związanego. Bardzo lubię pracę z ...
KLAUDIA Turczynowicz
26-11-2012 20:13
Cześć,czy ma ktoś informację w związku z wyrównaniem rodzinnego.Mój mąż pracuje w Norwegii od 2007r-w tym czasie urodził nam się syn.Nie pobierał żadnych świadczen pieniężnych ...
bilet stavanger-krakow 9 grudzien cena 1000kr
maria jarosz
26-11-2012 18:18
Witam. Zamierzam opuścić Norwegię wraz z rodziną, oprócz tego,że muszę zgłosić to w skatte to mam pytanie odnośnie auta. Posiadam na norweskich numerach auto i chcę je zabrać ze sobą do Polski, ...
Witam Stolarz meblowy szuka pracy mam 32lata, nie koniecznie przy produkcji mebli… Jestem osobą operatywną, odpowiedzialną ,punktualną, szybko zyskuję zaufanie. Sądzę, iż cechy te są szczególnie ...
markus d
24-11-2012 23:30
Witam jesteśmy 3 osobową ekipą. Zajmujemy się remontami domów stolarką, ścianki działowe,malowanie domów w wewnątrz i zewnątrz, drobne prace ogrodowe.Osoby zainteresowane proszę o kontakt +47 968 784 ...
Witam Mam na imię Marcin i razem z moim przyjacielem mieszkamy i pracowaliśmy w Oslo. Szukamy pracy w branży budowlano-remontowej. Pracowałem w firmie (firma zarejestrowana w Norwegi, branży ...
Witam Otrzymalem dzisiaj z Giro Utbetaling z Hafslunda pewien czek, rachunek na kwote 284,84 nie bardzo wiem o co chodzi.. czy ktos pomoze
35 lat, uprawnienia BCE "95" ADR, ADR cysterna, HDS, wózki widłowe, swiadectwo KRK, wlasny transport, bardzo dobry angielski. Posiadam 15 lat doświadczenia w prowadzeniu cięzarowki kat.C ...
witam od ponad mięsiąca jestem elektrykiem aktywnie poszukującym pracy niestety bez znajomości języka norweskiego ciężko jest znaleźć prace bezposrednio u norweskiego pracodawcy a firmy ...
witam mam pytanie odnośnie zasiłku opiekunczego nad chorym dzieckiem pracuje w norweskiej firmie 3 lata moja zona niema zatrudnienia urodziło sie nam dziecko niestety nasza corka jest chora i bedzie ...
Podejmiemy pracę w branży ogólnobudowlanej, 4 osoby, D-nummer, Skattekort, pozwolenie na pobyt i pracę, j. norweski /nynorsk/ komunikatywny, angielski, najchętniej na kontrakcie. Poniżej ...
Chciałbyś nauczyć się jezyka NORWESKIEGO przy minimalnym wysiłku? Nie masz czasu ani pieniędzy na drogie kursy językowe? Lubisz słuchać czegoś w samochodzie, domu, tramwaju, autobusie? ...
pati muzia
21-11-2012 19:53
Adecco Poland Sp. z o.o. należy do międzynarodowej korporacji Adecco S.A. - światowego lidera wśród firm doradztwa personalnego, który posiada 5500 placówek w 60 krajach. W Polsce działamy od 1994 ...
Adecco Poland Sp. z o.o. należy do międzynarodowej korporacji Adecco S.A. - światowego lidera wśród firm doradztwa personalnego, który posiada 5500 placówek w 60 krajach. W Polsce działamy od 1994 ...
Wyjadę do Norwegi za pracą. Jestem po szkole technicznej, z dyplomem Informatyka. Potrafię pisać proste strony internetowe, znam HTML, CSS, Jquery. Bardzo dobrze radzę sobie z obróbką grafiki. Biegle ...
ja jestem tego zdania ze zawsze razem to lepiej jak ma prace i mieszkanie to czemu nie tylko te mieszkanie troche drogie jak jestescie we 2 bez dzieci to wystarczyły by 2 pokoje za 7000 a zycie ...
Witam mam na imię Daniel od tygodnia w Oslo... Szukam pracy w Magazynie na Budowie jako pomocnilk . Jestem Osobą młodą z doświadczeniem już w Anglii jak i na Polskim rynku, prawie 3 lata spędzone ...
poszukuję pracy jako opiekunka do dzieci , mogę również zająć się domem , chętnie podejmę się też każdej innej pracy mam 32 lata mówię biegle w języku angielskim mieszkam w Melsomvik koło Stokke mój ...
Szukam pracy jako opiekunka do dzieci . Mam 20 lat , nie pale , jestem punktualna , lubię dzieci i mam z nimi dobry kontakt . Pilnowałam już dzieci w Polsce i tu w Norwegii . Mieszkam w Asker , ale ...
Witam . Jak w temacie . Oslo i okolice . Wiadomość na priw.
słuchajcie mądre głowy > jeden z moich znajomych (polak) pracuje jako kierowca kat.c w piekarni(dostawy chleba do sklepów). Obecnie pracuje 30h/tydzien,tj. 2 dni w srodku tyg.+jeden w sobote ...
Witam, jestem kobietą w wieku 29 lat i obecnie przebywam w Oslo.Poszukuję pracy przy sprzątaniu domów,biur,firm itp.Mam duże doświadczenie w sprzątaniu.Posiadam prawo jazdy oraz nie mam problemu z ...
witam serdecznie..poszukuje jakiegoś kontaktu,namiaru na norweska firmę zbrojarska..możecie jakoś pomóc ??z góry dzięki..pozdrawiam i zapraszam do popisania..
witam ponownie.. a czy sa tu moze koledzy o wspólnej specjalności..?pozdrawiam.
Witam, szukam pracy w cywilizowanym kraju... moje zawody w których pracowałem/pracuje: -ślusarz wykwalifikowany -operator wózka widłowego -montażysta podzespołów elektrycznych -kierowca kat. B ...
Amigos zzzzzzzzzz
18-11-2012 16:38
Witam. Mógłbym prosić o namiar do agencji pracy w Norwegii z dobrą opinią?? Z góry dziękuje za pomoc
sprzedam bilet na norwegian ze Stavanger do Krakowa na 20-ego grudnia 2200kr
Witam Mam pytanie, wykupiłem bilet miesięczny w Oslo (ruter#) i mam pytanie czy można go zwrócić przed czasem i dostać jakiś zwrot pieniędzy ? Z góry dziękuje za pomoc. Pozdrawiam, Adam
Adam Sadowski
17-11-2012 14:39
Yapoga.com in an international web search engine, a system of international fairs, international trade magazines and product rankings (all in the process of implementation). Our unique project – ...
Witam Potrzebuje opinii na temat agencji Rett Bemanning AS. Najlepiej osoby, które miały z nią do czynienia niech coś podpowiedzą. Z góry dzięki
Witam, co myslicie o pracy jako operator CNC??? przez firme adecco, czy to dobry pomysł czy szukac samemu? jesli lepiej samemu to prosze o rade jak to zrobic? dostalismy linka na e-mail i nie wiemy ...
witam serdecznie poszukuje informacji na temat Rett Bemanning gdyz otrzymalem dzis mozliwosc wyjazdu do grimstad jako zbrojarz,nie martwie sie czy dam rade poniewaz siedze w tym dosyc dlugawo tylko ...
Witam mam takie zapytanie czy do załatwienia rodzinnego ma znaczenie że ja mieszkam w No a dziecko w Polsce ? i jak wygląda sprawa zasiłku pielegnacyjnego na dziecko z orzeczoną niepełnosprawnością , ...
Agnieszka Chojeta
14-11-2012 21:57
witam , jakie dokumenty sa potrzebne do założenia konta w banku dla osoby niepełnoletniej ? z gory dziekuje za odpowiedzi , Pozdrawiam ; )
POMOCY!!! Moze ktoś wie, czy jesli jest się zarejestrowanym w NAV-ie i pobiera zasilek , to czy można sobie dorobić legalnie po kilka godzin w tyg i zgłaszanie tego w NAV ale bez wstrzymywania ...
Czy ktoś miał ,lub ma przyjemność pracować w firmie REN PLUSS AS? Była bym wdzięczna za wasze opinie na temat pracy u nich. Dzięki i pozdrawiam!
poszukuje pracy jako zbrojarz,posiadam 10 letnie udokumentowane doswiadczenie oraz referencjie telefoniczne z prac na tunelu od kierownika prac tunelowych w holandii,.mozecie pomoc ? oczywiscie tylko ...