Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
PaulinaKoper (4327 niezalogowanych)
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Izzy napisał:
OT się nie przejmuj to najmniejszy problem a ważne ,że się kręci tego nikt Ci nie doradzi możesz tak zrobić ponosisz ryzyko aczkolwiek jest tu teraz co robić wczoraj przyjechał litwin i już ma pracę na 3 miesiące ,może znajdziesz coś na zastępstwo i weż zapasy dużo bo ceny tu powalają 2 wyjścia do sklepu i 1800 nok ..oczywiście nic prawie nie kupione bez browarów ew.cola
a zapomniałam o tym co było za gotówkę wengiel drzewny i pierdoły do grila jak tacki kubki rurki talerzyki ,widelce ,noże plastikowe ok.350

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
optimus ale się pewnie napociłeś znajdując ten byk i tak Ciebie nie pobiję robiąc w krótkim zdaniu 2 tak mi przypominasz ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(migolc)
Wiking
Jeśli nic pewnego nie znajdę przez neta to tak pewnie zrobię.. Chociaż wolałbym oczywiście jechać do jakiejkolwiek pracy a w międzyczasie szukać lepszej no ale cóż.. Nie wszystko da się tak od razu .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
245 Postów

(ródka)
Stały Bywalec
i nie liczylabym ze znajdzie ci tu prace jakis polak,bo ja sie przejechalam,jestes zdany na siebie tylko i tak do tego podchodz, a jesli ci ktos pomoze to bedziesz mial mila niespodzianke.....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(migolc)
Wiking
No też raczej na to nie liczę, jak wcześniej wspomniałem, pracuję tu w DE przez polskiego-niemca i jest to mój pierwszy i ostatni taki "układ".. Chociaż jakby znalazł się jakiś miły forumowicz to oczywiście nie pogardzę i nie odmówię .
A jak podchodzicie do wątków typu: "Zapłacę xxxx zł za pracę w Norwegii"?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
dobrej roboty nie kupisz a za byle jaką szkoda płacić
przeproś się z agencjami pośredniczymi bo od czegoś trzeba zacząć . większość tak zaczynała a potem to już wszystko zależy od tego jaki jesteś gramotny jak to maryjanek pisze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Izzy napisał:
optimus ale się pewnie napociłeś znajdując ten byk i tak Ciebie nie pobiję robiąc w krótkim zdaniu 2 tak mi przypominasz ...

Oj Jagi Jagi - Mowilem, ze u mnie ciezko z robocinom to i sie wyzywam na innych. Nie wiem czy starczy do 30 piniendzy

A gdzie tam byly bledy? Cala odpowiedz temu koledze byl jednym wielkim dowcipem, wiec i jezyk nawiazywal do gwary. Jestes niezle ograniczona jezeli myslalas, ze napisalem "piniadze" myslac, ze to prawidlowe okreslenie. Osobnik dal sie wkrecic i nawet wysyla buzke. Idiotow nie sieja.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
670 Postów
Dorota K..
(Jasna)
Wyjadacz
Izzy napisał:
OT się nie przejmuj to najmniejszy problem a ważne ,że się kręci tego nikt Ci nie doradzi możesz tak zrobić ponosisz ryzyko aczkolwiek jest tu teraz co robić wczoraj przyjechał litwin i już ma pracę na 3 miesiące ,może znajdziesz coś na zastępstwo i weż zapasy dużo bo ceny tu powalają 2 wyjścia do sklepu i 1800 nok ..oczywiście nic prawie nie kupione bez browarów ew.cola
a zapomniałam o tym co było za gotówkę wengiel drzewny i pierdoły do grila jak tacki kubki rurki talerzyki ,widelce ,noże plastikowe ok.350

ooooOOO
Izzy była w końcu na wakacjach w No i jak wrażenia?? Teraz to już widze, że fachowiec z ciebie pełną gębą) Strach się bać co to teraz będzie na forum się działo gdy masz już tą całą wiedzę!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1672 Posty
Moscisław taki tam
(marianek)
Maniak
zapomniał wół jak cielęciem był.......(?)

hheehehheheheheheheh przyganiał kocioł garnkowi....

jak tam twoje plaze w sandvice?

heh jak ci sie uda, to w tym roku ze 3 razy bedziesz plazowac

no, ale lepsze to jak zadzumiony Bytom

Nie pozdrawiam!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
18 Postów

(migolc)
Wiking
Dobra, widzę już, że znacie dużo przysłów .
Czy ktoś z Was wyjechał do NO w ciemno?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok