Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1461 niezalogowanych)
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
lena003 napisał:

jezuuu dziewczyny ...nie kłóćcie sie czy jest sens???????

przypomina mi to dzisiejsza wymiane zdan dwoch Polek w metrze jedna mowi do drugiej : ''Danka powiedz mi po jaka cholere te polskie szmaty przyjezdzaja do tego Oslo ????przez te k....my mamy coraz mniej sprzatania!!! ''

wbilo mnie w krzeslo Polka o Polce takie teksty ???!!! CO Z NAMI SIE DZIEJE NA TEJ PIEPRZONEJ EMIGRACJI ????????????

Sorki ,ze tak ostro ale to nie moje słowa zastanawia mnie tylko do czego to wszystko prowadzi ???

Mimo wszystko....słodkich snów życzę wszystkim POLAKOM

Sorki lenna003 poniosło mnie i raczej nie daję się sprowokować
sama stwierdzam,że to do bani cała dyskusja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
yzia napisał:
uwazaj, zaraz sie zleca fachowcy od wszystkiego i Cie zjedza takie jest to forum niestety

a Ty co taka nerwowa??? sexu za malo???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
JLK21 napisał:
yzia napisał:
uwazaj, zaraz sie zleca fachowcy od wszystkiego i Cie zjedza takie jest to forum niestety

a Ty co taka nerwowa??? sexu za malo???

JLK21 proszę Cię nie zapodawaj już yzia swych linków bo zgorszysz taką fajną dziewczynę
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
qantan napisał:
...bez obrazy ale Gabrielu o jakich innych forach możesz myśleć???

przeciesz... na innych dawno Cię zbanowali

Chciałem coś ci odpowiedzieć , jednak przemilczę to zdanie ... .
---
niemniej
---
Nigdy do tej pory , nie wchodziłem Nikomu w DUPĘ ... by nagiąć się do Bzdury i Zakłamania .
---
Ja nie jestem politykiem i Mnie wisi ta szumna Poprawność Polityczna .
---
MAM SWOJE ZDANIE i tyle ... i nie wstydzę się tego jawnie głosić !.
---
PRZEŻYŁEM ...45... LAT BEZ INTERNETU ...!
I było dobrze ... to i teraz jak nie mogę wejść tu , czy też tam , tragedią aż taką nie jest .... .
---
Ja nie jestem szczeniakiem Netu ...który wychodzi na ulicę bo rząd podpisuje >ACTA<...
---
Na Polskojęzycznych Forach od paru już ładnych lat ...ISTNIEJE >ACTA< .... i BANA można dostać za byle gówno ...
---ECH IDĘ SPAĆ ...
Może jutro.../znaczy...już dzisiaj /... dostanę wiadomość o Prawku do odbioru ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(jamas777)
Wiking
Jesli ktoś ma coś ciekawego do powiedzenia,na ten temat,prosze o wiadomość na priv.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Marta Marcinkowska
(marteczka100)
Wiking
lizzi napisał:
buniusia79 napisał:
Węszę PMS w tym wątku.

Sorry za offtop

nie ktoś tu jest po prostu wściekły bo jej nikt pomóc nie chce jest na forum chyba od 13.01.2012

Mnie pomóc??? Adresy Ci się pomyliły . To od jakiego czasu jestem na tym portalu o niczym nie świadczy. Wiem, że możesz mieć problemy z ogarnięciem tego . Takie życie

Wściekła nie jestem, raczej potwierdzają się stereotypy o co niektórych mieszkających za granicą. Myślę,że jesteś sfrustrowany/a i dajesz się uwolnić emocjom na portalach społecznościowych

pozdrawiam serdecznie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok