Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1460 niezalogowanych)
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
i tak się nie miniemy --- ale pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
Andre ved mark napisał:
nie kłóć sie jak przekupki wróć ta do tematu
plusik odemnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Marta Marcinkowska
(marteczka100)
Wiking
lizzi napisał:
Andre ved mark napisał:
nie kłóć sie jak przekupki wróć ta do tematu

a temat ten sam od 100 lat tak jak napisał Joseph,
do panny z blond włosami jak bys czytac umiała to bys coś z tego tematu wyniosła
napiszę ci czarno na białym sam musi znalezc sobie pracę sam musi ja wykonać,sam musi za nią do NO jechać

ewentualnie może nic nie robić i myśleć ....czy się stoi czy się leży 30 000 nok się należy

Po pierwsze nie panny,a po drugie nie z blond włosami. Gwoli sprostowania.

Komentarze,które się tu pojawiły... nic nowego. I założyciel wątku pewnie doskonale sobie zdaje z tego sprawę.
Nie podoba Ci się???że ktoś szuka pomocy, to nie komentuj.Na co komu Twoje zbędne gadki. Chyba,żebyś się lepiej poczuł/a.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Marta Marcinkowska
(marteczka100)
Wiking
lizzi napisał:
marteczka100 napisał:
do lizzi

Wiesz, czytam co piszesz. Twoje wypowiedzi nie są ani ciekawe ani pomocne. "Wtrącając się" do tematu, powinno się do niego ustosunkować.Człowiek założył wątek,prosi o pomoc, o jakąś radę,a Ty z uporem maniaka "zapodajesz" jakieś dziwne teksty, przysłowia. Chciałabyś z siebie pokazać mądrzejszą niż jesteś?? trochę empatii...koło fortuny.

ty za to sie okazałaś niezmiernie pomocna żenada wpadłas naszczekałaś na innych a z siebie zrobiłaś cudo anielicę

Wstyd mi się przyznać,że to coś co Ty sobą reprezentujesz, mówi w języku polskim.

Lubisz robić show wokół swojej osoby,a właściwie nicku??? zgłoś się do programu, który daje taką możliwość

Pozdrawiam,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
marteczka100 napisał:
lizzi napisał:
marteczka100 napisał:
do lizzi

Wiesz, czytam co piszesz. Twoje wypowiedzi nie są ani ciekawe ani pomocne. "Wtrącając się" do tematu, powinno się do niego ustosunkować.Człowiek założył wątek,prosi o pomoc, o jakąś radę,a Ty z uporem maniaka "zapodajesz" jakieś dziwne teksty, przysłowia. Chciałabyś z siebie pokazać mądrzejszą niż jesteś?? trochę empatii...koło fortuny.

ty za to sie okazałaś niezmiernie pomocna żenada wpadłas naszczekałaś na innych a z siebie zrobiłaś cudo anielicę

Wstyd mi się przyznać,że to coś co Ty sobą reprezentujesz, mówi w języku polskim.

Lubisz robić show wokół swojej osoby,a właściwie nicku??? zgłoś się do programu, który daje taką możliwość

Pozdrawiam,

Widzisz zanim ty zabłysłaś ja z tym człowiekiem pisałam na pw reszta to bzdurne pogaduchy ,wiec proszę cię nie kompromituj się już i na pewno więcej mu powiedziałam niż ty
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
27 Postów
Marta Marcinkowska
(marteczka100)
Wiking
lizzi napisał:
marteczka100 napisał:
lizzi napisał:
marteczka100 napisał:
do lizzi

Pozdrawiam,

Widzisz zanim ty zabłysłaś ja z tym człowiekiem pisałam na pw reszta to bzdurne pogaduchy ,wiec proszę cię nie kompromituj się już i na pewno więcej mu powiedziałam niż ty

za wysokie progi na Twoje nogi . Nabijaj dalej

Powodzenia i nie oczekuję odpowiedzi z Twojej strony,
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Wiadomość od jamas777
25 Styczeń 2012, 12:53

i nie pękaj chłopak sobie poradzi i to szybciej niż ci się wydaje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
Węszę PMS w tym wątku.

Sorry za offtop
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
buniusia79 napisał:
Węszę PMS w tym wątku.

Sorry za offtop

nie ktoś tu jest po prostu wściekły bo jej nikt pomóc nie chce jest na forum chyba od 13.01.2012
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
61 Postów

(lena003)
Początkujący

jezuuu dziewczyny ...nie kłóćcie sie czy jest sens???????

przypomina mi to dzisiejsza wymiane zdan dwoch Polek w metrze jedna mowi do drugiej : ''Danka powiedz mi po jaka cholere te polskie szmaty przyjezdzaja do tego Oslo ????przez te k....my mamy coraz mniej sprzatania!!! ''

wbilo mnie w krzeslo Polka o Polce takie teksty ???!!! CO Z NAMI SIE DZIEJE NA TEJ PIEPRZONEJ EMIGRACJI ????????????

Sorki ,ze tak ostro ale to nie moje słowa zastanawia mnie tylko do czego to wszystko prowadzi ???

Mimo wszystko....słodkich snów życzę wszystkim POLAKOM
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok