Hilton napisał:
crazy chris napisał:
właśnie o tą sprawe w sądzie mi chodzi 
reszte procedur znam
pytanie było czy pedały mogą w norkowni adoptować dzieci ,a coza tym idzie dostawać benefity ??
hilton pozwolisz że bede nazywał rzeczy po imieniu 
ale dzięki za rade
Odpowiedz na to pytanie dostales w moim poprzednim poscie.
A jezeli chodzi o nazywanie rzeczy po imieniu, to nazywaj , tylko najpierw dowiedz sie o co chodzi
Rodzinne jest NA DZIECKO, NA JEGO POTRZEBYnp. majtki, gume do zucia, olowek, ksiazke.
Jesli lesbijka lub gej adoptuje to temu dziecku wedlug ciebie nie nalezy sie benefit o nazwie "rodzinne"?
Po tym co piszesz, wnioskuje ze juz masz wymarzony prezent dla siebie, a nav ci kasy nie wyplacil i dopadl cie "wkurw" 
ja sobie prezenty sam robie i nie potrzeba mi do tego navu
moje cory też mają prezenty

młodsza dostała quada ,a starsza skuter pod choinke

no może nie pod ,bo choinka była za mała ,ale mają

ja nie potrzebuje navu by moje dzieci miały wszystko

wiesz co mnie wqrwiło ? to że moje dzieci są traktowane jako druga kategoria ludzi !!!
bo ja jestem rozwiedziony i nie mieszkam z dziecmi ,to moim dzieciom nie nalezy sie benefit

znaczy ze moje dzieci nie są moimi ???
kto zdrowy na mozgu ?? po rozwodzie mieszka z EX ???
pytam KTO ???
jak sam napisałeś benefity są dla dzieci ,a oni karzą dzieci zato ze ich stary rozwiodł się z ich mamą
i wiesz co mnie jeszcze wqurwiło ??
zapłaciłem ponad 100tyś podatku na pierdolonych czarnuchow ,ciapatych i w dupe jebanych pedałów !!!! to mnie wqrwia !!!
bo gdyby ten szmal poszedł na domy dziecka ,czy inne porzyteczne sprawy ,to nawet bym nie mrognoł okiem ........
ale ja jestem sponsorem ćpunów,alkoholików i innego robactwa