Hilton napisał:
crazy chris napisał:
właśnie  o  tą  sprawe w  sądzie  mi  chodzi 
reszte  procedur  znam 
pytanie było  czy  pedały  mogą  w  norkowni  adoptować   dzieci  ,a coza tym  idzie  dostawać  benefity ??
hilton   pozwolisz   że  bede nazywał   rzeczy   po  imieniu  
ale  dzięki  za  rade
Odpowiedz na to pytanie dostales w moim poprzednim poscie.
A jezeli chodzi o nazywanie rzeczy po imieniu, to nazywaj , tylko najpierw dowiedz sie o co chodzi 
 Rodzinne jest NA DZIECKO, NA JEGO POTRZEBYnp. majtki, gume do zucia, olowek, ksiazke. 
Jesli lesbijka lub gej adoptuje to temu dziecku wedlug ciebie nie nalezy sie benefit o nazwie "rodzinne"? 
Po tym co piszesz, wnioskuje ze juz masz wymarzony prezent dla siebie, a nav ci kasy nie wyplacil i dopadl cie "wkurw" 
ja  sobie prezenty  sam   robie i nie  potrzeba  mi  do  tego  navu  
moje  cory  też  mają  prezenty 

młodsza  dostała  quada  ,a  starsza   skuter pod   choinke  

no  może  nie  pod  ,bo  choinka  była   za  mała  ,ale   mają  

ja nie  potrzebuje  navu  by  moje  dzieci  miały  wszystko 

wiesz co  mnie  wqrwiło ?  to  że  moje  dzieci  są  traktowane  jako  druga  kategoria ludzi !!!
bo  ja  jestem  rozwiedziony  i  nie  mieszkam  z  dziecmi  ,to  moim  dzieciom  nie  nalezy sie benefit 

znaczy  ze  moje  dzieci  nie  są  moimi ???
kto  zdrowy  na  mozgu  ??  po  rozwodzie   mieszka  z  EX  ???
pytam  KTO  ???
jak  sam  napisałeś  benefity  są  dla  dzieci  ,a  oni   karzą   dzieci  zato   ze  ich  stary  rozwiodł się z ich   mamą  
i wiesz  co  mnie  jeszcze   wqurwiło  ??
zapłaciłem  ponad  100tyś  podatku   na  pierdolonych  czarnuchow ,ciapatych  i   w dupe jebanych pedałów  !!!!   to  mnie   wqrwia  !!!
bo  gdyby  ten  szmal  poszedł   na  domy   dziecka  ,czy  inne   porzyteczne   sprawy ,to nawet  bym nie mrognoł  okiem ........
ale  ja  jestem   sponsorem  ćpunów,alkoholików  i  innego   robactwa