Grubas napisał:
crazy chris napisał:
dzis odbył się strajk w obronie pracowników , ilu z was Frajerzy wzieło w nim udział ??
MOze warto na poczatek napisac czego dotyczyl strajk, nastepnie wyjasnic przystepnie za i przeciw a dopiero na koncu zapytac kto bral / nie bral udzialu i dlaczego.
Forma ktora zaprezentowales kaze przypuszczac, ze bardzo sie tym przejales iz ludzie nie zareagowali po twojej mysli. Jednak taka sytuacja jest normalna i nie oczekuj , ze kiedykolwiek bedzie inaczej. Inwektywy tu nie pomoga. Kazdy robi jak uwaza. Jedni sa za inni przeciw a jeszcze inni to olewaja i jest to naturalne. Im wczesniej sie z tym pogodzisz tym mniej frustracji.
może masz racje
ale o strajku wydaje misie wiedziało całe oslo , metro nawet staneło na 15 minut w ramach poparcia żądań budowlańców ,zwiazki walczą o wypłacanie nadgodzin ,o rowne traktowanie wszystkich pracowników z branży budowlanej ,Norwegowie przyłaczyli się do protestu ,a ci ktorych to dotyczy

RACOWALI

" a co jo byde strajkował ,jak to nic nieda " ,tak usłyszałem od jednego
najlepiej jak ktoś za nas dupy nadstawi ,a my dudki bedziemy zbierać ....
i tylko narzekać po kontach potrafią ,a jak ktoś prubuje polepszyć ich sytuacje to ogon pod dupe i cisza .......
najlepiej robić po 20 h dziennie i z kwiatami lub inną habaniną do biura lecieć

tak mam żal i jestem rozgoryczony ,bo w Polsce prubowałem walczyć i przegrałem ...
teraz widze że i tu niema szans
tak jestem Wariatem bo prubuje walczyć o lepsze jutro ,bo nazywam rzeczy po imieniu ..
jestem Wariatem bo niedaje sobą pomiatać ,bo mam Honor ,jestem Wariatem bo nie nadstawiam dupy za pare koronek ..........