broom feie napisał:
Optimus napisał:
Powiem tak: Chuj mnie obchodzi administracja. Jak mnie zbanuja to co? umre? Wiele lat zylem bez forum to wroce do swoich spraw. Mam prace, rodzine, pasje ,przyjaciol. Tu pisze tylko wieczorami albo jak sie nudze w biurze rano.
Znaczy , w biurze i w domu , jesteś zwykłym pantoflarzem w całej rozciągłości , a Tu na forum rżniesz wirażkę ?! .
Mimo iż jesteś wykształcony , jak o sobie sam piszesz , to z drugiej strony żal się z tobą zadawać , pewnie w realu , również masz chwilowe ataki , takie które tu Nam wszystkim prezentujesz .
Jesteś tym samym niebezpiecznym człowiekiem , kiedyś zagubisz się doszczętnie .
Nic to , każdy z Nas tak sobie śpi jak sobie pościele .
Spokojnej Nocy
Moge zerznac i wirazke jak bedzie fajna
Ale do rzeczy. To nie ja mam dwadziescia kont i nie ja moralizuje na forum. Wiec kto tu sie pogubil. Ty kolego jestes zalosny i schizofreniczny. Jednego dnia cisniesz laskom innego zachwycasz sie sniegiem u siebie na dalekiej pln. W pracy sie nie sprawdzasz wiec chcesz byc kierowca ciezarowki. jestes stary, dzieci dorosly i cie olewaja, zona opuscila i siedzisz sam na dalekiej pln i pierdolisz jak jezuita z misja. Roznica miedzy nami jest taka( jest ich oczywiscie wiecej) ze ja moge zyc bez forum a dla ciebie to cale zycie. Sadzac po poscie gdzie sie trzasles, ze zlikwiduja forum. Kto tu jest zalosny - sam sobie odpowiedz.
Optimus napisał:
Powiem tak: Chuj mnie obchodzi administracja. Jak mnie zbanuja to co? umre? Wiele lat zylem bez forum to wroce do swoich spraw. Mam prace, rodzine, pasje ,przyjaciol. Tu pisze tylko wieczorami albo jak sie nudze w biurze rano.
Znaczy , w biurze i w domu , jesteś zwykłym pantoflarzem w całej rozciągłości , a Tu na forum rżniesz wirażkę ?! .
Mimo iż jesteś wykształcony , jak o sobie sam piszesz , to z drugiej strony żal się z tobą zadawać , pewnie w realu , również masz chwilowe ataki , takie które tu Nam wszystkim prezentujesz .
Jesteś tym samym niebezpiecznym człowiekiem , kiedyś zagubisz się doszczętnie .
Nic to , każdy z Nas tak sobie śpi jak sobie pościele .
Spokojnej Nocy
Moge zerznac i wirazke jak bedzie fajna