Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1128 niezalogowanych)
370 Postów
Bunia D.
(buniusia79)
Stały Bywalec
JLK21 napisał:
ktos tam napisal wzesniej ze zenada... ze wyzej sraja jak dupy maja... ze nas pogielo.. ze jestesmy wilkiem itd....
otoz... na 50 osob na forum ktore tu przebywa na stale, na powiedzmy tysiac ktore tu mieszka ale nie udziela sie na forum, czyta tylko artykuly - przypada kilkanascie tysiecy gosci szukajacych lepszego jutra w NO... otoz to forum jest w pewnym sensie selekcja... jesli ktos z czytajacych odpadnie juz po kilku textach tutaj - to dobrze.... lepiej przeciez gdyby zostal w PL niz mialby plakac tutaj z powodu braku mieszkania pracy jedzenia... jesli ktos jest za miekki zeby przejsc przez forum to znaczy ze jest za miekki na norwegie...

ps. a potem czytamy o sierotach co pracuja po 60nok/h..... potem placz i zgrzytanie zebow... i jeszcze wpisy na forum: obciach i zenada... sami chcieliscie - to teraz macie, wy wielkoduszni..... litujcie sie dalej nad kazdym....

amen.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Postów
zdzicho dobry
(powiatowy myśliciel)
Maniak
ja słyszałem o litwinach w nord-tronelag co zarabiali 36 nok na godzinę i w końcu któremuś puściły nerwy i poszedł zgłosić sprawę do związków

ale nie chodziło mu o pieniążki (że są niskie bo myślał że tak ma być !!!! ) tylko poszedł zgłosić warunki mieszkaniowe ponieważ w jednym domu było ich 40 osób i jedna łazienka

jak później wyszło dalej pracownicy płacili także za wynajem mieszkania it.itd.itd..

także cuda

pozdrawiam wszystkich w obozach pracy, i życzę dalszego wykorzystywania na przyszłość
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
4104 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
no wlasnie o tym pisze.... naslucha sie jeden z drugim jakie tu piekne fiordy sa i ile to koronek na funduszu olejowym siedzi i ilez to dodadtku na dziecko mozna dostac... klapki na oczy i tylko slodycz piszmy a wiecej takich nieszczesliwych przybedzie....

DO PROSTYCH LUDZI TRZEBA MOWIC PROSTYMI ZDANIAMI.... NIESTETY II WOJNA SWIATOWA POZBAWILA NAS PRAWIE CALEJ INTELIGENCJI!!!!! A IQ W GENACH SIEDZI I KSZTALTUJE SIE POKOLENIAMI....

PS. NIE MYLIC PROSTEGO CZLOWIEKA Z PROSTAKIEM....
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
JLK .... brutal jesteś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
przecież już NAV segreguje ludzi pierwsze dostają pracę ludzie bezrobotni w norwegi
ja znam taki przypadek 16 mieszka 5 tylko pracuje
czytałam gdzieś artykuł, bezrobotnych norwegów 3 %
bezrobotnych imigrantów z polski około 10%
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok