Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1626 niezalogowanych)
159 Postów
Johnny Walker
(Moroklumpen)
Stały Bywalec
lizzi napisał:
zwracam honor
Nie chciałbym chłopakowi zaśmiecać wątku ale musze sprostować:
Lizzy, nie wyjaśniono Ci w jakim kontekście użyłem słowa "Polaczek" a to ma duże znaczenie. W przypadku niektórych osób trudno mówić o "honorze".
Kiedy pojawiłem się na tym forum, pomyślałem sobie, że może warto kiedyś spróbowac, bo tyle ciekawych tematów można z ludźmi omówić. Włączyłem się rozmowę w jakimś wątku i od razu pojawił się jakiś osobnik z wulgarnym, chamskim językiem i zaczął mnie atakować. Zauważyłem że na tym forum jak tylko ktoś sie pojawia nowy, to najczęściej pojawiają się tacy osobnicy jak Optimus, Jasta, powiatowy myśliciel i ostatnio JLK21 i zaczynają swoją prostacką nagonkę na tego człowieka, chociaż chciał się biedaczyna tylko o coś zapytać swoich rodaków. Po mnie spływa jak po kaczce, ale wielu innych odchodzi tak szybko jak się pojawili. I właśnie sprowokowany użyłem słowa "polaczek", dzieląc rodaków na dwie grupy: tych "normalnych" o kulturze osobistej na poziomie, zachowujących się zgodnie z ogólnie przyjętymi kanonami dobrego wychowania oraz właśnie "polaczków". Ci drudzy zachowują się poniżej wszelkiej krytyki, ot, chociażby:
Optimus napisał:

(...) palo (...) Chuj ci w ciasto cwelu.
(...) cioto.

A teraz do JLK
JLK21 napisał:
logujesz sie na forum i zaczynasz rozstawiac od razu ludzi po katach... pouczasz i nauczasz, wiesz wszystko o wszystkim i najlepiej ze wszystkich... i do tego nazwyasz ludzi tu piszacych kretynami, idiotami, nieukami, polaczkami, sam wymagajac jednoczesnie kultury.... to sie nazywa obluda??? nie obrazalem Cie i nie wtracalem sie dopoki mnie nie zabolalo... uraziles mnie raz i robisz to dalej nazywajac mnie dzisiaj glupkiem. jak to skomentujesz FRAJERZE?

ps. NIE PODOBA SIE FORUM? TO SOBIE ZMIEN

JLK, ja wiem że ty masz wiedzę i jak chcesz to potrafisz, dlatego całkiem Ciebie jeszcze nie przekreśliłem. Nie wiem co Cię zabolało w mojej wypowiediz kiedyś. To Ty pierwszy mnie zaatakowałeś, tylko za to że postawiłem się wulgarnym chamom atakującym mnie i innych uczestników forum. Nikogo nie rozstawiam po kątach, zapytałmem tylko co z regulaminem i kulturą osobistą. Nigdy nie powiedziałem że wszystko wiem najlepiej i nie wyzywam "wszystkich" jak twierdzisz uczestników forum. Można tutaj spotkac zacne osoby, bo tutaj jest jak na norweskiej ulicy: plebs z Polski słychac głośno i niestety często aż wstyd, a Ci wartościowi ludzie bardzo często - choćnie zawsze pozostają nieco w tle.
Nazwałem cię głupkiem własnie dlatego że mnie atakujesz, chociaż nic ci nie zrobiłem. Próbowałem nawet dyskusji bo wydawało mi się że potrafisz rozumować, może tylko coś nadinterpretowałeś i nastawiłeś się przez to do mnie negatywnie.
Forum zmieniać nie muszę, bo jest to forum i jego regulamin przynajmniej z założenia powinien chronic jego użytkowników. A że admini mają go w d., to tylko o nich niezbyt dobrze świadczy.
JLK, przemyśl to co napisałem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
No wszyscy sobie rękę podali i będzie już git
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Optimus napisał:
Optimus napisał:
Moroklumpen napisał:

(...) palo (...) Chuj ci w ciasto cwelu.
(...) cioto.

Podtrzymije

A teraz do JLK
JLK21 napisał:
logujesz sie na forum i zaczynasz rozstawiac od razu ludzi po katach... pouczasz i nauczasz, wiesz wszystko o wszystkim i najlepiej ze wszystkich... i do tego nazwyasz ludzi tu piszacych kretynami, idiotami, nieukami, polaczkami, sam wymagajac jednoczesnie kultury.... to sie nazywa obluda??? nie obrazalem Cie i nie wtracalem sie dopoki mnie nie zabolalo... uraziles mnie raz i robisz to dalej nazywajac mnie dzisiaj glupkiem. jak to skomentujesz FRAJERZE?

ps. NIE PODOBA SIE FORUM? TO SOBIE ZMIEN

JLK, ja wiem że ty masz wiedzę i jak chcesz to potrafisz, dlatego całkiem Ciebie jeszcze nie przekreśliłem.

Co natomiast sie stanie gdy go przekreslisz? - bedzie przekreslony?

Nie wiem co Cię zabolało w mojej wypowiediz kiedyś. To Ty pierwszy mnie zaatakowałeś, tylko za to że postawiłem się wulgarnym chamom atakującym mnie i innych uczestników forum.

Oczywiscie - samotny don kichote sie przeciwstawia naporowi Hunow i nie zostaje za to doceniony.

Nikogo nie rozstawiam po kątach, zapytałmem tylko co z regulaminem i kulturą osobistą. Nigdy nie powiedziałem że wszystko wiem najlepiej i nie wyzywam "wszystkich" jak twierdzisz uczestników forum.

Lubisz uzywac operatoro logicznych " zawsze i nigdy"- niestety nie zdajesz sobie sprawy z konsekwencji ich uzywania. Powinny byc niezastepowalne, natomiast w twoich wypowiedziach tak nie jest.

Można tutaj spotkac zacne osoby, bo tutaj jest jak na norweskiej ulicy: plebs z Polski słychac głośno i niestety często aż wstyd, a Ci wartościowi ludzie bardzo często - choćnie zawsze pozostają nieco w tle.

Tu natomiast probujesz zebrac "koalicje wycofanych" ktorzy jako ogromna niezidentyfikowana i nieokreslona grupa ludzi powinni popierac twoje tezy, poniewaz ty nadajesz im tozsamoasc.
Twierdzac a priori- ze jezeli sie nie odzywaja to tyko dlatego, ze nie chca uczestniczyc w wulgarnych pseudodyskursie. Bierzesz za przeslanke to co dopiero powinno byc wywnioskowane w dalszym twierdzeniu. Ale przeciez ty masz monopol na racje!!

Nazwałem cię głupkiem własnie dlatego że mnie atakujesz, chociaż nic ci nie zrobiłem.

Ciekawy argument acz niemerytoryczny - ale to u ciebie norma

Próbowałem nawet dyskusji bo wydawało mi się że potrafisz rozumować,

Rozumowac - czyli stosowac regulu logiki i aksjomaty. Wymagasz tego od kogos sam sie nie stosujac. Godne pyszalka ktorym bez watpienia jestes.

może tylko coś nadinterpretowałeś i nastawiłeś się przez to do mnie negatywnie.

Sugestia, ze ktos nie potrafi formulowac tez i wnioskow. - BO jak w inny sposob mozna by takiego wspanialego typa zle odbierac( megalomania do granic)

Forum zmieniać nie muszę, bo jest to forum i jego regulamin przynajmniej z założenia powinien chronic jego użytkowników. A że admini mają go w d., to tylko o nich niezbyt dobrze świadczy.

Pozornie akceptujesz reguly gry, ALE... w dalszej czesci nie ukrywasz, ze forum powinno stac na strazy " jedynych wlasciwych tresci vide: tresci moro lumpa. Kazda inna ktora stoi w sprzecznosci powinna byc usuwana.

JLK, przemyśl to co napisałem[/quote]

Na koniec dydaktyzm jako pleta - wciaz nie dopuszczasz mysli o pomylce bo to stoi w sprzecznosci do twoich przekonan o wlasnej wartosci.

Konkluzja: Jestes niereformowalnum dubeltowym frajerem i chuj ci w ciasto cwelu po raz tysieczny tysieczny.[/quote][/quote]
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
Byly problemy z edycja.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
501 Postów

(Optimus)
Wyjadacz
lizzi napisał:
No wszyscy sobie rękę podali i będzie już git

Jak moze byc git z frajerem To wewnetrzna sprzecznosc. A podac to ja mu moge...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
287 Postów

(smajk)
Stały Bywalec
buahahaaa.....
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Johnny Walker
(Moroklumpen)
Stały Bywalec
Optimus napisał:
...
A skąd u ciebie takie trudne wyrazy? Myślałem że ciebie tylko stać na lump-dialekt?
Zasłyszałeś u mamy, czy w telewizji chłopcze?
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Johnny Walker
(Moroklumpen)
Stały Bywalec
Boron, pisałem Ci tutaj o związkach zawodowych, zanim pojawiły się trolle.
Zapomniałem Ci wspomnieć o czymś ważnym dla osób, które już zdecydowały się zapisać do związków. Po 3 latach przynależności nabywa się prawa do otrzymywania stypendiów - związki pokrywają koszty lub dofinansowują kształcenie związane z aktualnie wykonywanym zawodem lub przekwalifikowaniem się. Dotyczy to szkół lub krótkich kursów, również językowych.
Tutaj można przeczytać jakie są maksymalne roczne kwoty dofinansowania, w zależności od rodzaju pobieranej nauki:
http://www.lo.no/s/Medlemskap/Utdanningsfond/LOs-utdanningsfond---satser/
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok