Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Chce wjechać na stałe do Norwegii - Norwegia

Czytali temat:
(1459 niezalogowanych)
4 Posty

(jamas777)
Wiking
Witam.Mam na imie Artur mam 27 lat, z zawodu jestem Kucharzem.Ale pracowałem już w różnych branżach.Wiec żadna praca mnie nie przeraża.Chciałbym wyjechać na stałe do Norwegii.I chciałem prosić o jakieś rady,ewentualnie o pomoc z Pracą.Co robić,gdzie najlepiej szukać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
jamas777 napisał:
Witam.Mam na imie Artur mam 27 lat, z zawodu jestem Kucharzem.Ale pracowałem już w różnych branżach.Wiec żadna praca mnie nie przeraża.Chciałbym wyjechać na stałe do Norwegii.I chciałem prosić o jakieś rady,ewentualnie o pomoc z Pracą.Co robić,gdzie najlepiej szukać.

Chciec a moc pozostac na stale to troche chyba roznica.
Odnies sie do watkow opisanych w tych kwestiach.
Jest tego duzo i znajdziesz odpowiedzi na swe zapytania.
Pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
771 Postów
Iza _
(yzia)
Wyjadacz
uwazaj, zaraz sie zleca fachowcy od wszystkiego i Cie zjedza takie jest to forum niestety
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
yzia napisał:
uwazaj, zaraz sie zleca fachowcy od wszystkiego i Cie zjedza takie jest to forum niestety

yzia ale zamiast straszyć kolegi,chyba jestes w stanie mu pomóc
bo nie rozumie twojej odpowiedzi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
a niech przyjeżdża na kucharzy jest masę ogłoszeń choćby tu

www.finn.no/finn/job/fulltime/result?keyword=kokk&sort=0
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Akurat na kucharzy zawsze jest zapotrzebowanie ... zwłaszcza ... przez jadłodajnie ...skośnookich ... i innych ... "białych inakszy"... , dają nawet kąt do spania na zapleczu , coby było taniej ... i bliżej do pracy ...!!! .
---
Tu na Forum ...
Jest już taki jeden , który prosił o inna pracę , bo...pastowany u którego pracował , zrobił z niego Świadomego ... niewolnika .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
nooo pracy jest od liku,nic tylko brać i robić tak jak wszędzie ,jak ktoś chce pracować to nie ma problemu leży i czeka w ogłoszeniach nie wiem czemu ludzie mają z tym problem ja ciągnę 3 etaty jak się sprężę to dużo zarobie jak mi się nie chce to nie i już... ok dobra tego dobrego bo 3 projekty są do tyłu a i wydatków sporo czyli tak jak u wszystkich
Do roboty ludu dość pisania bzdur.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
yzia napisał:
A Tobie co ...!? .... źle się spało ... ! , czy może w pracy , miałaś nadmiar naturalnego eterycznego zapachu psich odchodów ... .
---
Na każdym Forum , nie tylko Tym , są takie czy też innego rodzaju ..." specyficzne dyskursy " ...
---
To przecież tylko forum dyskusyjne ...
---
BIURO , DORADZTWA PERSONALNEGO , ZNAJDUJE SIĘ GDZIE INDZIEJ ... i tam są faktycznie , same suche informacje na tematy danej pracy ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1189 Postów

(Izzy)
Maniak
Najważniejsze do pracy trzeba iść,chodzić,jezdzić,bo sama do nas nie przyjdzie
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
z tego co tu wieści niosą i trochę się posłuchało to tych kucharzy z pl wykorzystują w norge
no ale jak inaczej jak poznałem jednego rumuna który pracował z polakiem i nijak nie mogł się z nim dogadać ...bo angielski słaby a na naukę norweskiego szkoda mu było kasy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok