Strona korzysta z plik贸w cookies

w celu realizacji us艂ug i zgodnie z Polityk膮 Prywatno艣ci. Mo偶esz okre艣li膰 warunki przechowywania lub dost臋pu do plik贸w cookies w Twojej przegl膮darce.

Przejd藕 do serwisu

kr

Kredyt got贸wkowy w Norwegii

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

Eff. rente 15,82%, 100 000 kr. over 5 氓r, etablering 950 kr., Tot. 142 730 kr.

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • 脜lesund, M酶re og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Tr酶ndelag, Norwegia
  • Br酶nn酶ysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bod酶, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, 脴stfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

Czytali temat:
(1247 niezalogowanych)
159 Post贸w
Johnny Walker
(Moroklumpen)
Sta艂y Bywalec
gabriel napisa艂:
GDYBY TO ZALE呕A艁O ODE MNIE i mia艂bym takie prawo na tym Forum ... to ... ZA CI膭G艁E J膭TRZENIE ... WYWALI艁 BYM ciebie na zbity pysk , z blokad膮 IP ...w艂膮cznie , jak to robi膮 na DW脫CH s膮siednich Forach ...
I by艂by jeden ... ZASRANY...k艂opot mniej ....

Na tym forum warto jest by膰, chocia偶by dla ludzi takich jak Barbara67, Lizzi, Yzia, Marmur50, Mac_cc i wielu innych. Mo偶na z nimi prowadzi膰 dyskusj臋 na poziomie.
Natomiast tob膮 i twoimi niekt贸rymi wulgarnymi kumplami nie warto sobie zawraca膰 g艂owy. Liczba anonimowych oklask贸w kt贸r膮 ka偶dy z was uzbiera艂 艣wiadczy o tym, 偶e spo艂eczno艣膰 ju偶 was oceni艂a. To wy jeste艣cie zaka艂ami forum i to wy "j膮trzycie" wi臋c bujaj si臋 ziomu艣 na drzewo!
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
243 Posty

(Grubas)
Sta艂y Bywalec
michalbielski napisa艂:
haha koleznaka mnie rozbawila, porownuje sie do araba , zycze wiecej szacunku do siebie normalni ludzie porownuja sie do lepszych a nie gorszych

Ciekawa gradacja. Wiec arab jest gorszy w/ciebie. Rozumiem, ze jako przedstawiciel polakow masz sie za lepszego( moze wyjawisz nam na jakiej podstawie) Czy tez jest to immanetna cecha narodu polskiego?
Kolejny problem to preferencje seksualne( dales temu asumpt krytykujac domniemne preferencje Przemko) i wyglad ( ten sam post)

Chcesz by traktowac cie powaznie, niestety sam sie nieswiadomie pograzasz i o ile na wczesniejsze pytania/poglady mozna bylo reagowac tak tymi ostatnimi wykazales, ze nalezy cie ignorowac jako kolejnego troublemakera.
Mysle, ze inni pojda w moje slady i przestana marnowac swoj czas na rasiste, ksenofoba, narcyza i megalomana.

a czy pan grubas sie gdziekolwiek zalicza i kwalifikuje to moze niech inni ocenia, a nie sam probujesz ustalic sobie miejsce przy stole, panie inteligent

Z tego co napisales jednoznacznie wynika iz jestes zwolennikiem pogladu, ze o naszej inteligencji oraz miejscu w spoleczenstwie decyduja inni. Ja jednak pozostane przy tezie, ze sami okreslamy kim jestesmy i dokad zmierzamy

dobranoc.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
463 Posty
Przemys艂aw xxx
(Przemko)
Wyjadacz
Ehhh Amerykanin ale da艂e艣 dupy a ten kolega co za r臋k臋 go trzymam to TROLL lepiej trzyma膰 z nim ni偶 z takimi jak ty no wiesz on bynajmniej nie pomyli mnie z kobiet膮
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8 Post贸w

(michalbielski)
Wiking
no nie wiem... troche porazka miec zdjecie z trolem mogles sobie zrobic zdj z misiem pluszowym na kolanach bardzo to meskie i jeszcze ta poza lekko wygieta hahah
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
8 Post贸w

(michalbielski)
Wiking
ale masz slownictwo "asumpt" widze ze probujesz zablysnaci jednak nie pomylilem sie kreujesz sie na inteligenta skoro tak lubisz arabow to wybierz sie do iranu, a nie siedzisz w bezpiecznej Norwegii cwaniaczku. Do reszty sie nie odniose bo mam jasno sprecyzowane poglady, ale nie che ranic uczuc innych.
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Post贸w
55555555 55555555
(Sebastian)
Sta艂y Bywalec
Hahahahaha
Polskie Piekie艂ko!!!!!!!!!!!!!!
Hhahahaha
BRAVO Kocham Polak贸w!!!!!!!!!!!!
Jeste艣my tacy NIECYWILIZOWANI!!!!!
Nie to co te Nory.
Hahahahahah
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
739 Post贸w

(qantan)
Wyjadacz
gabriel napisa艂:
Moroklumpen napisa艂:
...Kiedy艣 za艂o偶y艂em w膮tek krytykuj膮cy zar贸wno bezczynno艣膰 admin贸w jak chamstwo u偶ytkownik贸w i zosta艂 on skasowany, bo by艂 niewygodny. .
GDYBY TO ZALE呕A艁O ODE MNIE i mia艂bym takie prawo na tym Forum ... to ... ZA CI膭G艁E J膭TRZENIE ...
WYWALI艁 BYM ciebie na zbity pysk , z blokad膮 IP ...w艂膮cznie , jak to robi膮 na DW脫CH s膮siednich Forach ...

---
I by艂by jeden ... ZASRANY...k艂opot mniej ....

Gabrielu bez obrazy ale gdyby to od Ciebie zale偶a艂o to nie zostaby艣 zbanowany na tych innych forach... i nie tylko Ty...pono膰 95 % skazanych na odsiatk臋 twierdzi 偶e s膮 niewinni...i trafili do pierdla nies艂usznie.....
pozdrowiomka
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1319 Post贸w
zdzicho dobry
(powiatowy my艣liciel)
Maniak
Moroklumpen

robi z siebie na forum 艣wi臋to//jebeusza i nie wiem tam kogo

gdybym s艂ucha艂 twoich cennych rad po up艂ywie 12 lat pobytu tutaj musia艂bym by膰 taki sam ,,m膮dry,, jak ty

kreujesz si臋 na osob臋 nie wiem -- wybitnie rozgarni臋t膮

a tak na prawd臋 nic nie wprowadzasz do dyskusji i seplemisz j be艂koczesz co艣 jak niemowl臋

twoje okrzesanie jest tak ra偶膮ce jakby艣 co najmniej pi艂 codziennie herbatk臋 z peda艂ami o co
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4101 Post贸w
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
ktos tam napisal wzesniej ze zenada... ze wyzej sraja jak dupy maja... ze nas pogielo.. ze jestesmy wilkiem itd....
otoz... na 50 osob na forum ktore tu przebywa na stale, na powiedzmy tysiac ktore tu mieszka ale nie udziela sie na forum, czyta tylko artykuly - przypada kilkanascie tysiecy gosci szukajacych lepszego jutra w NO... otoz to forum jest w pewnym sensie selekcja... jesli ktos z czytajacych odpadnie juz po kilku textach tutaj - to dobrze.... lepiej przeciez gdyby zostal w PL niz mialby plakac tutaj z powodu braku mieszkania pracy jedzenia... jesli ktos jest za miekki zeby przejsc przez forum to znaczy ze jest za miekki na norwegie...

ps. a potem czytamy o sierotach co pracuja po 60nok/h..... potem placz i zgrzytanie zebow... i jeszcze wpisy na forum: obciach i zenada... sami chcieliscie - to teraz macie, wy wielkoduszni..... litujcie sie dalej nad kazdym....
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
280 Post贸w
55555555 55555555
(Sebastian)
Sta艂y Bywalec
JLK21 napisa艂:
ktos tam napisal wzesniej ze zenada... ze wyzej sraja jak dupy maja... ze nas pogielo.. ze jestesmy wilkiem itd....
otoz... na 50 osob na forum ktore tu przebywa na stale, na powiedzmy tysiac ktore tu mieszka ale nie udziela sie na forum, czyta tylko artykuly - przypada kilkanascie tysiecy gosci szukajacych lepszego jutra w NO... otoz to forum jest w pewnym sensie selekcja... jesli ktos z czytajacych odpadnie juz po kilku textach tutaj - to dobrze.... lepiej przeciez gdyby zostal w PL niz mialby plakac tutaj z powodu braku mieszkania pracy jedzenia... jesli ktos jest za miekki zeby przejsc przez forum to znaczy ze jest za miekki na norwegie...

ps. a potem czytamy o sierotach co pracuja po 60nok/h..... potem placz i zgrzytanie zebow... i jeszcze wpisy na forum: obciach i zenada... sami chcieliscie - to teraz macie, wy wielkoduszni..... litujcie sie dalej nad kazdym....

Hhahahaha
dobre 60NOK/h s艂ysza艂em o gosciach 100NOK za dni贸wk臋 brali mieszkali w barku dzie艅 pracy po 12/H i co ty na to kolego?
Zg艂o艣 wpis
Oce艅 wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok