Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
267 Postów
Stały Bywalec
Ja chciałem po prostu IM zapłacić, a to coś mnie zbeształo że ona nie jest od wszystkiego,że to nie jej sprawa że że zawracam jej dupe itd.
Esencja z gęby tego babsztyla była taka że jak w tak prostej sprawie mają wyjebane (oczywiste jest że to wina tej polki,żaden norweg żyjący z moich składek nie byłby takim hujem i idiotą) to co dopiero jak faktycznie będę potrzebował pomocy?
To po cholere płacić.
Jak ktoś wyżej napisał,w razie Wu i tak adwokat.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
balum napisał:
Ja chciałem po prostu IM zapłacić, a to coś mnie zbeształo że ona nie jest od wszystkiego,że to nie jej sprawa że że zawracam jej dupe itd.
Esencja z gęby tego babsztyla była taka że jak w tak prostej sprawie mają wyjebane (oczywiste jest że to wina tej polki,żaden norweg żyjący z moich składek nie byłby takim hujem i idiotą) to co dopiero jak faktycznie będę potrzebował pomocy?
To po cholere płacić.
Jak ktoś wyżej napisał,w razie Wu i tak adwokat.

Zwiazki same w sobie choc idiotyczne nie sa szkodliwe, najgorsi sa zwiazkowcy. Pod kazda szerokoscia geograficzna.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
862 Posty

(maciejpa)
Maniak
ja jestem zapisany do zwiazków fellesforbundet i mam przez nich prowadzona sprawe przez mojego nieuczciwego pracodawce. Napisz mi co chcesz wiedziec to Ci powiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok