Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1849 niezalogowanych)
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Tak to juz jest, ale chamy nie wiedza, ze lepsze jest wrogiem dobrego i robia z portalu sped dla cip.
Choc akurat Karol jest spoko. Po prostu jest dobrze wychowany.

jest zle a bedzie gorzej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Karol.Ky napisał:
Czasem mam ochote swoje imie zmienic. Kuzwa czepila sie mego imienia jak rzep psiego ogona...[/quote]

Siedzial kiedys ze mna taki Zieba KAROL co to sie chwalil, ze sie nikogo nie boi...

Wyluzuj.. Moglbys sie nazywac Jaroslaw lub Lech
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
Wacek1 napisał:
Karol.Ky napisał:
Czasem mam ochote swoje imie zmienic. Kuzwa czepila sie mego imienia jak rzep psiego ogona...

Siedzial kiedys ze mna taki Zieba KAROL co to sie kurwa chwalil, ze sie nikogo nie boi...

Wyluzuj.. Moglbys sie nazywac Jaroslaw lub Lech [/quote]

Bo sie czepiaja...
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Karol.Ky napisał:
Wacek1 napisał:
Karol.Ky napisał:
Czasem mam ochote swoje imie zmienic. Kuzwa czepila sie mego imienia jak rzep psiego ogona...

Siedzial kiedys ze mna taki Zieba KAROL co to sie kurwa chwalil, ze sie nikogo nie boi...

Bo sie czepiaja...[/quote]

A kim "oni" sa, zeby sie tym przejmowac. Masz poukladane w glowie i tego sie trzymaj. Nie kazdy musi bluzgac, lub raczej to potrafi kazdy. Trudniej bez kolokwializmów i z sensem.
Tu w wiekszosci ciemnota urzeduje, problem ze zrozumieniam terminologii powoduje frustracje.

pies to gwalcil.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
Wacuś-To może mi napisz,że są w Polsce miejsca pracy i to za godne Pieniądze(średnią krajową a nie wypłatę rzeczywistą) i da się z tego prowadzić normalne ,godne( a nie wygodne) Życie...? Lubię Twoje Oświeceniowe Poglądy-wytłumacz mi to z twojego punktu widzenia jako Emigranta..Pozdrawiam Szczerze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
Wacek1 napisał:
Karol.Ky napisał:
Wacek1 napisał:
Karol.Ky napisał:

Siedzial kiedys ze mna taki Zieba KAROL co to sie chwalil, ze sie nikogo nie boi...

Bo sie czepiaja...

A kim "oni" sa, zeby sie tym przejmowac. Masz poukladane w glowie i tego sie trzymaj. Nie kazdy musi bluzgac, lub raczej to potrafi kazdy. Trudniej bez kolokwializmów i z sensem.
Tu w wiekszosci ciemnota urzeduje, problem ze zrozumieniam terminologii powoduje frustracje.

[/quote]

Oni zostali wezwani do tablicy
Poukładany Karol nie zauważył aluzji z pierwszego postu, trudno...już wyjaśniam...
Możesz nazywać się Franek czy Donek, co nie zmienia faktu że ni jak nie pasujesz do człowieka honoru wg PKH z 1919r.
Wnioskujac po zdieciach Karolka mozna łatwo stwierdzić że walecznością i męstwem on sie nie odznacza
I dobre maniery tu nie pomogą... wieje od ciebie taką delikatnością, jak od panny na wydaniu ....
I nie walcze z Karolkiem tylko z jego obecnością na sadolu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
factorytka napisał:

Oni zostali wezwani do tablicy
Poukładany Karol nie zauważył aluzji z pierwszego postu, trudno...już wyjaśniam...
Możesz nazywać się Franek czy Donek, co nie zmienia faktu że ni jak nie pasujesz do człowieka honoru wg PKH z 1919r.
Wnioskujac po zdieciach Karolka mozna łatwo stwierdzić że walecznością i męstwem on sie nie odznacza
I dobre maniery tu nie pomogą... wieje od ciebie taką delikatnością, jak od panny na wydaniu ....

A kim Ty jestes, aby mowic, kto winien miec konto na sadolu? Kim Ty jestes, ze smiesz mestwo i walecznosc osadzac? Ostatnie kim ty w ogole jestes? Moze miej odrobine odwagi i ustaw swe zdjecie jako avatar?

PS jedne kobiety wola lysych kretynow, a inne normalnych inteligentnych.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Vidkun Quisling napisał:
Wacuś-To może mi napisz,że są w Polsce miejsca pracy i to za godne Pieniądze(średnią krajową a nie wypłatę rzeczywistą) i da się z tego prowadzić normalne ,godne( a nie wygodne) Życie...? Lubię Twoje Oświeceniowe Poglądy-wytłumacz mi to z twojego punktu widzenia jako Emigranta..Pozdrawiam Szczerze...

zrób precyzyjną listę co rząd ma ci zapewnić
do godziwej egzystencji
Polacku
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Vidkun Quisling napisał:

Nie jestem od tego, zeby dawac recepty na zycie. Nie jestem tez populista, ktory podaje gladkie odpowiedzi. Zauwazylem niespojnosc w twoim poscie i w tym zakresie moge dyskutowac.
Mysle, ze wykazalem blad w zalozeniu i o to mi chodzilo.
Moje zycie emigranta nic nie wnosi do sprawy, wiec nie widze powodu aby sie z niego tlumaczyc. Ale taka jest juz domena populistow, ze zamiast wypowiedziec sie" ad vocem" próbują kluczyc i zmieniac zakres dyskusji. Mozna oczywiscie gladko to zbic wypunktowujac cala mase bledow logicznych, jednak nie jest to miejsce na taka dyskusje.
Reasumując - Powtarzasz za popularnymi opozycyjnymi portalami choc sam nie podajesz recepty.
Powinienes napisac do Patim - zrozumiecie sie na pewno.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
factorytka napisał:

[/quote]

Factorytka dodaj sobie jeszcze "arete" i osadz po zdjeciach.
Pierdolnelas na poziomie tych miskow pokroju quisling, jebina i bolkow herbu piwo i pulpety.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok