Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(954 niezalogowanych)
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Yatsek napisał:

co to jest no slip??

to może coś ze slipami ma wspólnego
brak slipów
gaci
majtów
no gołodupiec najprościej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
gabriel napisał:
amoll napisał:Pozatym to sprawe zalatwilem juz, bylem w trzech urzedach, sprzedalem go z czym tylko moglem i moment pieniadze na koncie sa a on ma problemy ale to juz jego sprawa. A ty siedzisz tylko na necie nie masz w domu co robic co drugi wpis na forum to przez ciebie jest zrobiony, siedzisz na zasilku i sie nudzisz calymi dniami ty pajacu nic nie komentuje wiecej mojego bo ciebie sie nie pytam. Ty polski prostaku.
Nieudolny i śmieszny ŚMIERDZIELU ... !!! .
---
JESTEŚ ZWYKŁYM GÓWNEM i w SZAMBIE twoje MIEJSCE ... ! .
---

... KONFIDENCIE i ORMOWCU ... !!! .
---
Nieudolny , maluczki , karzełku , który najpierw trzyma ryj na kłódkę , by następnie podstępnie DONIEŚĆ na Innego Człowieka .
---
Czym ty się chełpisz wszo i gnido zarazem ...? .
Tym że sprzedałeś Innego !? .
---
Gdybym ciebie spotkał w realu , to już byś miał w ten ormowski ryj , i nikt by ci nie pomógł .
---
Ponadto napisałeś do Mnie Na PW gówniany tekst .
---
TAK z za węgła , jak Gówno , w kolektorze na zakręcie ...
---

Wiadomość od : amoll
13 Marzec 2013, 16:31
Usuń wiadomość
Przenieś do archiwum
ty frajerze jebany nie komentuj tego co pisze, nie potrzebuje twoich pustych, glupich, bezmyslnych i zlosliwych komentarzy. on mi zadnej kasy naie dawal do reki wiec geba sie nie smiala tak jak napisales, na poczatek pytaj a nie odrazy takie glupoty piszesz. a bolec mnie bolalo jak robil cos na czarno bo ja tez automatycznie tam bylem na czarno. ale juz sprawe zalatwilem, bylem w trzech urzedach i popostu powiedzialem cala prawde jak tam bylo i pieniadze odrazu sa na koncie i nawet noslipy sie znalazly.

---
ORAZ ...
---

13 Marzec 2013, 16:39
Usuń wiadomość
Przenieś do archiwum
siedzisz pewnie na jakims zasilku, zona i dzieci(o ile masz w co watpie) w polsce a ty przed kompem caly dzien. jedz chlopie do polski, pasujesz tam do tej choloty, takich jak ty z daleka sie omija, cisniesz komu sie da na forum ty kozaku za dyche, pewnie masz z samym soba jakis problem, moze sie wszyscy od ciebie odkrecili i masz depreche frajerze bo chcesz sie wyladowac na forum.

---
OT ... ZWYKŁE GÓWNO , KONFIDENT ... i parę innych epitetów by się jeszcze znalazło !
---
Tylko jaki jest sens tej drętwej pyskówki z kimś któremu plują w twarz on mówi iż to nic , bo to tylko słaby deszczyk ...!!!

gabrysiu tobie też plują i to nie jedni i wytykają ci ,twoje zjeb... życie a ty bez przerwy ,że to mżawka

wygłupiłam się odpowiadając ci na ten post bo zmarnowałeś moją cenną min życia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
679 Postów
EVIL Walander
(EVIL)
Wyjadacz
jasta102 napisał:
Yatsek napisał:

co to jest no slip??

to może coś ze slipami ma wspólnego
brak slipów
gaci
majtów
no gołodupiec najprościej

dobre
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
NEXT napisał:... gabrysiu tobie też plują i to nie jedni i wytykają ci ,twoje zjeb... życie a ty bez przerwy ,że to mżawka
wygłupiłam się odpowiadając ci na ten post bo zmarnowałeś moją cenną min życia

KTO I KIEDY ...!? .
---
Jak można Mi ubliżyć , wypisując bzdury , na Mój temat , Nie znając Mnie osobiście z reala .
---
Chyba nie masz zamiaru , przytaczać Tutaj wypowiedzi innych Forumowiczów , którzy nie potrafią poprawnie rozróżnić ... Zakładowego ... PERMITTERINGU ... od zwykłego Bezrobotnego zasiłku ... !?
---
No Proszę Ciebie ... .
---
Jak ja mogę dyskutować z kimś na poważnie , jak pisze Bzdury tak na Mój temat jak i na temat Mojej Pracy ...
---

Co zaś do straconego Czasu ... , to również Nikt Ciebie nie zmusza , do czytania czegokolwiek , a tym bardziej opatrzonego sygnaturką >gabriel< .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
NEXT napisał:...gabrysiu tobie też plują...
Czy Nadal Uważasz , że ten tekst poniżej , jest równorzędny temu , co Mnie starałaś się zarzucić ?.
---
---

14 Marzec 2013, 14:29
Usuń wiadomość
Przenieś do archiwum
ty zalosna kupo guwna, zal mi ciebie jaki ty glupi jestes, napewno robisz z jakimis prostakami na budowie, to widac z daleka. matka cie wychowac nie umiala, pewnie tez taki nieudacznik jak i ty, jestes guwnem frajerze.

---
---
I Napisz Mi , Jak z takim czymś , można się liczyć ... ? .
I brać na poważnie ... takie teksty ... ? .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
zakuj go w dyby gabriel !!

jak chodzi o meritum sprawy to go nie popieram . za godziny miał zapłacone , za nadgodziny mógł robić lub nie . jeżeli robił to wg umowy z szefem ...czyli płatne dodatkowo nadgodziny , płatne normalnie za zwykłe lub fucha na czarno . jeżeli nie ustalili a ten chciał mu wypłacić do ręki to gdzie problem ??? po co jednak uczciwemu jak by nie było polskiemu przedsiębiorcy stawiać rogi ! ?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
po co jednak uczciwemu jak by nie było polskiemu przedsiębiorcy stawiać rogi !

po to zeby Norom bylo jeszcze lepiej
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok