Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jarek Grudzień Michał Cieślak Magda lena (3853 niezalogowanych)
4 Posty
Tomek Rasiak
(Antananarywa)
Wiking
Maniak,tak,poleciałbym. Ale jestem w Polsce aktualnie Widzę,ze jesteś przykładem zawistnego Polaczka w Norwegii,który drugiemu by oczy wydłubał. Ty,tak samo jak i przemytnicy czy złodzieje,też przynosisz wstyd. Swoja postawą.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
www.politi.no/kontakt_oss/kontakt_ditt_politidistrikt/

znajdź psiarnie w twoim regionie zadzwoń przedstaw się (może być jako Joaquín Archivaldo Guzmán Loera) i zapytają czego dupę zawracają???
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
63 Posty

(Vatn2121)
Początkujący
Antananarywa napisał:
Witam. Właśnie się dowiedziałem,że niedawno szukała mnie policja w moim mieszkaniu w Norwegii. Byli pod moim adresem,niestety nie było mnie w domu,a oni pytali nawet sąsiadów czy ja tutaj mieszkam. Czy wiecie jaki mógłby być tego powód?Pracuję legalnie w Norwegii,mam swoją firmę. Nie zrobiłem też nic karalnego,nikogo nie pobiłem,nie przemycałem niczego ani nikomu nic nie ukradłem. Czy orientuje się ktoś w jakich sprawach policja może przychodzić do domu? mnie kiedyś szukali za prędkość na 80 było na osi 182 na szczęście to nie ja tablica była mało czytelna i typowali.Zadzwon na Politi.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
moga sprawdzac wszyskie czerwone samochody w okolicy bo ktos uciekl po wypadku
moze zlapali zlodzieja i odzyskali rzeczy co ci ukradl jakis zatrudniony polaczek
albo jakis pijak mial twuj numer tel w kontaktach
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok