Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1157 niezalogowanych)
10 Postów
Wiking
Nie pieniądze, a nawet gdyby, to co w tym złego... A Ty czemu tam siedzisz, bo jest pięknie i zimno...
Dziękuję za podpowiedź, chociaż nie za bardzo rozumiem Twoich intencji. Z jednej strony podpowiadasz, z drugiej szydzisz... Ciekawe, czy byłbyś taki mocny, gdybyśmy się na miejsca zamienili-a uwierz-nie chcesz być na naszym miejscu.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
186 Postów
darek krajewski
(dario123448)
Stały Bywalec
po co te nerwy?
norki to nie angole,inni ludzie ,inny tok myślenia,poprostu inna nacja jak europejczycy
zimno? w kraju co? klimat tropikalny?!
jasne że wszyscy tu siedzą dla kasy,ale po co zaraz pisać o tym w CV?
ps masz wiad na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
A dlaczego nie Norwegia... Nawet, gdyby dla kasy to co w tym złego... A TY DLACZEGO TAM SIEDZISZ, BO JEST PIĘKNIE I ZIMNO... Nie rozumiem za bardzo Twoich intencji, z jednej strony podpowiadasz-i za to dzięki-z drugiej szydzisz-masz zły dzień... pogoda nie taka... Myślałam, ze tylko kobiety tak mają.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
Co to ten priv, ja cienias jestem w występowaniu na forach. Pewnie zauwazyłeś, że sie pogubiłam i dwa razy to samo tylko nieco inaczej napisałam.
Gdzie szukać tej wiadomosci na priv.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
73 Posty
iza ra
(izara)
Początkujący
przewiń stronę do góry po lewej stronie masz kopertę biała - to tam będą do Ciebie przychodziły wiadomości priv.
co do wyjazdu - niech jedzie mąż najpierw ,znajdzie pracę ,mieszkanie - potem Ty z maluchami
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
Dziękuję, zajarzyłam jakiś czas temu.
Co do wyjazdu, to tak chcemy zrobić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
tyna napisał:
Dziękuję, zajarzyłam jakiś czas temu.
Co do wyjazdu, to tak chcemy zrobić.

to jeżeli maż szykuję się na wyjazd to przejrzyjcie forum i poczytajcie jakie sa norweskie realia,system,prawo itp warto tez to wiedzieć...uczcie się komunikatywnie języka i Witamy w Norge a jak wam się tutaj ułoży to od Was zalezy...nie mniej pozdrawiam i życze powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
tyna napisał:
Nie pieniądze, a nawet gdyby, to co w tym złego... A Ty czemu tam siedzisz, bo jest pięknie i zimno...

Pieniądze nigdy nie były dla mnie najważniejsze i nie z ich powodu żyje w Norwegii

Dziękuję za podpowiedź, chociaż nie za bardzo rozumiem Twoich intencji. Z jednej strony podpowiadasz, z drugiej szydzisz...

Szydzę?! Niby gdzie?! Nie bardzo rozumiem, gdzie się tak bawiłem Twoim losem, czy też osobą. Napisz proszę, gdzie to "szydzenie" zawarłem, wszak niezmierniem ciekaw, jak ludzkie postrzeganie może błądzić.

Ciekawe, czy byłbyś taki mocny, gdybyśmy się na miejsca zamienili-a uwierz-nie chcesz być na naszym miejscu.

eeee...czy ja coś złego napisałem?!

Chyba rzeczywiście dawno kontaktu z polakami nie miałem...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
Wygląda jakbyś dawno z nikim kontaktu nie miał. Cieszę się, że nie jesteś w Norwegii dla pieniędzy. Powodzenia życzę... Nie tylko na forum.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
604 Posty
Nicole po ojcu
(oppland)
Wyjadacz
Purii_id napisał:
tyna napisał:

Pieniądze nigdy nie były dla mnie najważniejsze i nie z ich powodu żyje w Norwegii

Dziękuję za podpowiedź, chociaż nie za bardzo rozumiem Twoich intencji. Z jednej strony podpowiadasz, z drugiej szydzisz...

Szydzę?! Niby gdzie?! Nie bardzo rozumiem, gdzie się tak bawiłem Twoim losem, czy też osobą. Napisz proszę, gdzie to "szydzenie" zawarłem, wszak niezmierniem ciekaw, jak ludzkie postrzeganie może błądzić.

Ciekawe, czy byłbyś taki mocny, gdybyśmy się na miejsca zamienili-a uwierz-nie chcesz być na naszym miejscu.

eeee...czy ja coś złego napisałem?!

Chyba rzeczywiście dawno kontaktu z polakami nie miałem...

Nic złego nie napisałeś...tak odbieraja Nas Polacy z Polski w większosci...czasami do tych ludzi pewne sprawy nie docierają dopóki sami tu nie przyjada i nie zobacza,odczuja czegoś na własnym ciele...ale to jest moje zdanie o tu jestem...wszyscy mysla,ze siedzmy tu dla kasy...większosc tak a inni z róznych powodów...mnie akurat tez nie trzyma tu kasa..ja np mam całkiem inny powód zostania tutaj na stałe...no ale kazdy ma jakies powody dlaczego tu jest lub chce przyjechac...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok