Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Dlaczego była u mnie policja?? - Norwegia

Czytali temat:
Jarek Grudzień Michał Cieślak Magda lena (3852 niezalogowanych)
4 Posty
Tomek Rasiak
(Antananarywa)
Wiking
Witam. Właśnie się dowiedziałem,że niedawno szukała mnie policja w moim mieszkaniu w Norwegii. Byli pod moim adresem,niestety nie było mnie w domu,a oni pytali nawet sąsiadów czy ja tutaj mieszkam. Czy wiecie jaki mógłby być tego powód?Pracuję legalnie w Norwegii,mam swoją firmę. Nie zrobiłem też nic karalnego,nikogo nie pobiłem,nie przemycałem niczego ani nikomu nic nie ukradłem. Czy orientuje się ktoś w jakich sprawach policja może przychodzić do domu?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
to byli przebierańcy
dla jaj
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
może i nie przemycałeś ale piłeś polską wódkę a to też przestępstwo ( tak twierdzą tu na forum ) . podobno norki mają testy gdzie można odnależć śladowe ilości nawet do pól roku wstecz !!!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
628 Postów
Karol Pitek
(karol3)
Wyjadacz
mogło chodzić o co kolwiek. idź się lepiej na komisariat zapytaj. skąd my mamy wiedzieć?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Tomek Rasiak
(Antananarywa)
Wiking
Dlatego zapytałem z jakiego powodu mogła do mnie przyjść policja... czy tylko z powodu przypuszczenia popełnienia jakiegoś przestępstwa?może policja w Norwegii ma tez inne uprawnienia..
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2929 Postów
markus d
(Andre ved mark)
Maniak
a mają , mają inne uprawnienia np ścigać domowych konstruktorów bomberów ale z nich nie korzystają ....bo to zbyt niebezpieczne w razie jak się coś znajdzie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Antananarywa napisał:
Witam. Właśnie się dowiedziałem,że niedawno szukała mnie policja w moim mieszkaniu w Norwegii...Pracuję legalnie w Norwegii,mam swoją firmę. Nie zrobiłem też nic karalnego,nikogo nie pobiłem,nie przemycałem niczego ani nikomu nic nie ukradłem.
taaa
i tak całkiem legalnie dorobiłeś się swojego mieszkania
bez żadnych przekrętów
polski businessmanie
bo myślisz, że tu jak w Polszy
jak nie złapią to znaczy, że legalne było
ale oto doszli
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
Antananarywa napisał:Pracuję legalnie w Norwegii,mam swoją firmę.
A może jakiś "kochany" rodaczek , który u ciebie pracował , doniósł uprzejmnie iż mu nie zapłaciłeś za jego ciężką pracę .
---
Ponadto , czyżbyś nie wiedział iże Norge to Państwo Policyjne ... ? .
---
Skoro się pytali to mieli coś na rzeczy i tylko osobista wizyta u władców rozwieje twoją niewiedzę .
NAM SIĘ właśnie Kryształowa Kula , Zawiesiła w próżni i nijak się nam dowiedzieć Dlacze nagabywali twoje włości ...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
myśli, że tu sami frajerzy
jakby był taki niewinny to już dawno by poleciał na politi się dowiedzieć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
Tomek Rasiak
(Antananarywa)
Wiking
Maniak,przykro mi,ale nie mierz ludzi swoją miarą. To,że ty nie potrafiłeś legalnie do czegoś dojść,to nie znaczy że inni nie potrafią.Pozdro.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok