Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

Ciekawy artykuł - Norwegia

Czytali temat:
(1846 niezalogowanych)
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
oto link, trochę wpis jest przydługi, ale myślę, że wart przeczytania
www.sadistic.pl/wybory-parlamentarne-2011-vt182201.htm
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
tylko ktoś zapomina ze komisje wyborcze w lokalach składały się z około 10 oso i każda była z innej partii. nie chce mi się wierzyć aby ktoś z PiS albo SLD fałszował głosy dla PO albo w drugą stronę. Nie mówię że nie było jakiś małych przekrętów ale nic co by zaważyło na czymkolwiek. Wydaje mi się że wynikać to mogło z lenistwa i olewania obowiązków nie z celowego działania. Aczkolwiek winnych powinno się ukarać.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
159 Postów
Ewa St
(buu)
Stały Bywalec
Unieważnianie głosów, niezgodność w postępowaniu PKW, podejrzane przetargi - tym powinien zająć się ktoś, kto zna się na rzeczy. Dla mnie istotna jest frekwencja, która mówi sama za siebie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
mydlenie oczu i tak glosy byly liczone na rosyjskich serwerach
i po co
a po to
wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Piotr...110368&_ticrsn=3

a tego popieram chociaz z PO
wiadomosci.onet.pl/kraj/pawel-kukiz-w-os...41992,wiadomosc.html
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
patim napisał:
mydlenie oczu i tak glosy byly liczone na rosyjskich serwerach
i po co
a po to
wiadomosci.wp.pl/kat,1027139,title,Piotr...110368&_ticrsn=3

a tego popieram chociaz z PO
wiadomosci.onet.pl/kraj/pawel-kukiz-w-os...41992,wiadomosc.html

Etamm Patim, rosyjskich, raczej marsjanskich, to oni szykuja inwazje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
patim to musi mieć przerabane życie. każdą wolna chwile poświęca na wyszukanie spisków i afer na niezależna.pl tylko dziki niemu wiemy co się dzieje na świecie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
tylko ograniczona i tempa aneba moze twierdzic ze minimum informacji o otaczajacym nas swiecie
wplywa negatywnie na zycie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
231 Postów
Łukasz Bernaś
(Rzymski82)
Stały Bywalec
minimum? ty chyba nie rozumiesz tego słowa. mi się jednak wydaje ze negatywnie to wpływa na nas nazistowska teologia pod której jesteś wpływem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
267 Postów
Stały Bywalec
Jedno wielkie pieprzenie.
A to co istotne umknęło forumowym śledczym.

Wybór między PO a PIS to żaden wybór,to wybór między ruskiem a chińczykiem.Jeden shit.

Tymczasem w czasie ostatnich wyborów parlamentarnych zablokowano Korwina za niby rzekome niedopełnienie obowiązków proceduralno-rejestracyjnych.Oczywiście była to nie prawda,ale można to było wyjaśniać dopiero PO wyborach.Czyli po ptokach.

I co z tego wynika?

Jak wyżej napisałem,PO i PiS to jeden shit,SLD i PSL to samo,JEDYNĄ alternatywą był Korwin,ale najpierw musiałby zaistnieć w wyborach.
Zaistniałby by kilkoma procentami,a w następnych byłby już znaczącą siłą,dlatego też skutecznie mu tu uniemożliwiono,co oznacza że de facto wybory zostały sfałszowane.
Pytanie:
-ilu ludzi to rozumie,ba,wie o tym??
-przypuszczam że nie więcej jak kilka procent,pomijając całkowicie 85% debili w naszym społeczeństwie.

I co z tego znowu wynika?
Jak jakiś naród tak się daje dymać to nie jest godny istnienia,kropka.

Żeby nam,polakom nie było przykro,dodam,że na świecie mają miejsce jeszcze większe przekręty,i też sie ludzkość daje dymać.
Ludzie wierzą bowiem tylko w to co usłyszą w TV,jak to napisze jakiś dziennikarz albo niszowy polityk,to zawsze można użyć zwrotu <teoria spiskowa> zwrot ten został stworzony przez rządzących na ich potrzeby,na potrzeby zdyskredytowania i włożenia między bajki spraw które mogły by im zaszkodzić.
Może nie potrzebnie się boją ,przecież przeciętny Kowalski czy Smith i tak wierzy tylko w Info płynące z TV.

W przypadku PL,nie ma co już dywagować,klamka już zapadła,pytanie otwarte ,to tylko-KIEDY,to tam padnie?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
5815 Postów
pati muzia
(patim)
Maniak
tylko-KIEDY,to tam jebnie?
podobna 20 marca wyjda wszyscy ktorych lewaki nazywaja faszystami

fakty.interia.pl/polska/news-politycy-o-...k-skandal,nId,942215
wiadomosci.onet.pl/kraj/milionowe-premie...42787,wiadomosc.html
Zgłoś wpis