Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1156 niezalogowanych)
4 Posty
rasto dolix
(rastodolix)
Wiking
co do tematu wątku.

jestem w Oslo.
to bez podstaw języka norweskiego ciężko będzie mężowi znaleźć prace jako kierowca ciężarówki.
sam obecnie szukam pracy w tym kierunku i jak dzwonię po firmach to każdy mówi że bez języka norweskiego nie ma szans. to samo agencje pracy jeśli chodzi o to stanowisko.

sam angielski już nie wystarcza niestety.

...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
10 Postów
Wiking
Dzięki za informacje. Właśnie dlatego napisałam, żeby się zorientować, co i jak.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
222 Posty
Pawel Kiełbasa
(Purii_id)
Stały Bywalec
tyna napisał:
Wygląda jakbyś dawno z nikim kontaktu nie miał.

Mieszkanie na wyspie robie swoje, heh. Aczkolwiek polaków na rozmowy nie szukam.

Cieszę się, że nie jesteś w Norwegii dla pieniędzy. Powodzenia życzę... Nie tylko na forum.

A dziekuję.

I wzajemnie
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty
rasto dolix
(rastodolix)
Wiking
tyna napisał:
Dzięki za informacje. Właśnie dlatego napisałam, żeby się zorientować, co i jak.

ale i tak trzeba próbować bo może w końcu ktoś powiem że jest taka możliwość na zatrudnienie. ja idę męczyć agencji o jakąś prace w magazynie bo jak dzwoniłem do jednej z agencji to gość mówił że mają ogłoszenia z magazynów i że z samym angielskim też można znaleźć
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok