Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
reklama | kup tutaj »

Sprzedam dres Adidas !! Nie trafiony rozmiarem ! - Norwegia

Czytali temat:
(379 niezalogowanych)
108 Postów
kamil stoch
(Glad3)
Początkujący
witam jak w tytułe sprzedam dres ! nowy zainteresowanym wysyłam zdjęcia prosze pisac na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
martita1 napisał:
witam jak w tytułe sprzedam dres ! nowy zainteresowanym wysyłam zdjęcia prosze pisac na priv

Nieużywane ubrania z metką można do sklepu zwrócić.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
kamil stoch
(Glad3)
Początkujący
Niby tak ! ale więcej zachodu wypełniania formularza ! dres kupiony w sklepie internetowym !
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-2  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
kamil stoch
(Glad3)
Początkujący
witam dalej aktualne zapraszam ! cena bardzo dobra !!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
kamil stoch
(Glad3)
Początkujący
aktualne
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Słuchaj laska...daj komus ten dres,bo twoje posty brzmia jak skomlenie o kilka złotych,przeciez te kilka stowek,to chyba Zycia Ci nie ratuje...chyba,ze brakuje Ci do fury...albo do biletu do Pl...Oprócz tego masz jeszcze sieć z portalem aukcyjnym i tam mozesz wystawić...Chyba,ze masz turka i za wszelka cene chcesz shandlowac,zes kurna tm.Tylko sie nie obrazaj moj krajanie,krajanka.Polko,Polaku:lepiej raz oddac po kosztach i zyskać...niz sprzedac(za wszelka cene) i wysluchiwac(troszke glebsza filozofia)Pozdrawiam Cie...i troszeczke wiecej myslenia(a jak juz przyjdzie ten moment wkurfienia w moja strone,to proponuje ZEN...i oddychanie przepona )
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
kamil stoch
(Glad3)
Początkujący
wiesz co żygac sie chce jak trafia sie na takich Polaczków jak ty !! i to ty chyba skomlisz aby z kimś popisać bo już nikt nie chce na ciebie zwrócić uwagi !!! .PO 2 DRES KUPIONY ORGINALNY I WYSTAWIONY ZA 200 ZŁ myslę ze cena jest bardzo dobra .Nie zarabiam nie przycinam i nie udaje kogoś kim nie jestem i swoje złosliwości zostaw dla siebie i tak jak piszesz TROSZKĘ WIĘCEJ MYSLENIA bO JAK WIDAĆ NIE JEST TO TWOJĄ DOBRA STRONĄ
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Pamietaj jedno...kazdy produkt ma swojego klienta,kazdy klient ma swojego ulubionego sprzedawce,kazdy sprzedawca ma klienta,ktory go nie lubi,hehe...twoja postawa roszczeniowa jest do bani,,,psze pani...drogie zlotko...bardziej jestem Polakiem z tych...co we Lwowie dziady mialy sluzacych....niebedzie dobry sprzedawca z tej Pani...wyrzucamy do smieci CVke...Te dwa nagrania dla tej pani tez kasujemy...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
108 Postów
kamil stoch
(Glad3)
Początkujący
Dobre jest to co bierzesz !! tez tak chcem .Ale mi humor poprawiłeś dziękuje pozdrawiam !!
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
485 Postów

(4altee)
Wyjadacz
Dobrze,ze odpuscilo jedno z NAS ,to brzydkie nagranie tez kasuje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok