Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
(1847 niezalogowanych)
87 Postów
Kuba Niewiarowski
(VidkunQuisling)
Początkujący
No-jak zwykle zręcznie wybrnałeś z właściwej odpowiedzi i twoja jest Racja...Żeby ładniej zabrzmiało Panie Wacuś " sic transit gloria mundi"! Pozdrawiam Szczerze...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:
factorytka napisał:

Oni zostali wezwani do tablicy
.

A kim Ty jestes, aby mowic, kto winien miec konto na sadolu? Kim Ty jestes, ze smiesz mestwo i walecznosc osadzac? Ostatnie kim ty w ogole jestes? Moze miej odrobine odwagi i ustaw swe zdjecie jako avatar?

PS jedne kobiety wola lysych kretynow, a inne normalnych inteligentnych.

Jestem jednym z pierwotnych uzytkowników sadistica.
Jestem kobietą która przekonana jest, iż w razie niebezpieczeństwa posłuzyła by ci jako tarcza obronna.
Odpowiedź na trzecie padła powyżej.
Po czwarte, kiedyś nieomyślnie wstawiłam swoje zdięcia w wyniku czego moja skrzynka została przciążona widomościami od, jak to nazwałeś, 'łysych kretynów'

p.s. Nie zaliczyłabym cie ani do jednej ani do drugiej grupy. Łysy nie jesteś, kretyn też chyba nie, normalny... zalezy co masz na mysli?, Inteligentny.... nie jest jednoznaczne z używaniem archaizmów.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
Wacek1 napisał:

Factorytka dodaj sobie jeszcze "arete" i osadz po zdjeciach.
Walenlas na poziomie tych miskow pokroju quisling, jebina i bolkow herbu piwo i pulpety.

ta dama pewnie herbowa
dwa psy w tarczy
jeden sra
a drugi warczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
Wacek1 napisał:

Factorytka dodaj sobie jeszcze "arete" i osadz po zdjeciach.
Pierdolnelas na poziomie tych miskow pokroju quisling, jebina i bolkow herbu piwo i pulpety.

ta dama pewnie herbowa
dwa psy w tarczy
jeden sra
a drugi warczy

Ojj Jasta , Jasta...
schodzisz na psy...
To mięcho po 20NOK za kilo tak ci nie służy czy jak?
Wez te swoje 3 grosze bo temat ni jak cie nie dotyczy.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
3511 Postów

(Karol.Ky)
Maniak
factorytka napisał:
Karol.Ky napisał:
factorytka napisał:

.

A kim Ty jestes, aby mowic, kto winien miec konto na sadolu? Kim Ty jestes, ze smiesz mestwo i walecznosc osadzac? Ostatnie kim ty w ogole jestes? Moze miej odrobine odwagi i ustaw swe zdjecie jako avatar?

PS jedne kobiety wola lysych kretynow, a inne normalnych inteligentnych.

Jestem jednym z pierwotnych uzytkowników sadistica.
Jestem kobietą która przekonana jest, iż w razie niebezpieczeństwa posłuzyła by ci jako tarcza obronna.
Odpowiedź na trzecie padła powyżej.
Po czwarte, kiedyś nieomyślnie wstawiłam swoje zdięcia w wyniku czego moja skrzynka została przciążona widomościami od, jak to nazwałeś, 'łysych kretynów'

p.s. Nie zaliczyłabym cie ani do jednej ani do drugiej grupy. Łysy nie jesteś, kretyn też chyba nie, normalny... zalezy co masz na mysli?, Inteligentny.... nie jest jednoznaczne z używaniem archaizmów.

Wybacz, tak mnie wzielo na archaizmy, dodaja dramatyzmu!

Jestes borostworem? Wiedz, ze jestem slusznej postawy... ale jak mozesz sluzyc mi za tarcze to musze byc mniejszy od Ciebie... A tak po za tym, na sadistic.pl konta nie posiadam. Kolega ma i podeslal, ot to tak sie znalazl ten wpis z sadistic.pl na forum mojanorwegia.pl.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
factorytka napisał:

schodzisz na psy...

oj Kowalska
ja te 3 grosze wszędzie wsadzam
a grosz do grosza i 303 się nazbiera
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
jasta102 napisał:
factorytka napisał:

schodzisz na psy...

oj Kowalska
ja te 3 grosze wszędzie wsadzam
a grosz do grosza i 303 się nazbiera

Jasta ja Cie proszę, juz ten herb ci daruje
ale ten podjazd z Kowalską to zniewaga.
I nawet dywizjon na który zbierasz ci nie pomoże
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
factorytka napisał:

ale ten podjazd z Kowalską to zniewaga.
I nawet dywizjon na który zbierasz ci nie pomoże

ale to przecież Kowalska się tu kiedyś chwaliła
że jest duża, silna
trenuje
i przy..... potrafi
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
991 Postów

(Wacek1)
Maniak
Vidkun Quisling napisał:
No-jak zwykle zręcznie wybrnałeś z właściwej odpowiedzi i twoja jest Racja...Żeby ładniej zabrzmiało Panie Wacuś " sic transit gloria mundi"! Pozdrawiam Szczerze...

Nie musialem z niczego wybrnac, bo zabieralem glos " w sprawie" i wyjasnilem co mialem na mysli. Ty natomiast kluczysz zmieniajac przedmiot dyskusji.
Wciaz nie rozmiesz o co chodzi, lecz nie jestem zdziwiony. Nie podejrzewam cie o znajomosc logiki wiec i z analitycznym mysleniem masz problem( vide: twoje wynaturzenia)
Proba wplatania zwrotow klasycznych brzmi groteskowo. Pomijajac fakt, ze ten akurat nie jest na miejscu.
Nie wchodz na tereny ktore z racji braku wyksztalcenia sa dla ciebie zbyt grzaskie, lepiej kopiuj dalej z niezaleznej.pl

A na twoje "szczere " pozdrowienia sram-
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
252 Posty
Kaśka N.
(factorytka)
Stały Bywalec
Karol.Ky napisał:
[quote]factorytka napisał:
Karol.Ky napisał:
factorytka napisał:

.

.

Wybacz, tak mnie wzielo na archaizmy, dodaja dramatyzmu!

Jestes borostworem? Wiedz, ze jestem slusznej postawy... ale jak mozesz sluzyc mi za tarcze to musze byc mniejszy od Ciebie... A tak po za tym, na sadistic.pl konta nie posiadam. Kolega ma i podeslal, ot to tak sie znalazl ten wpis z sadistic.pl na forum mojanorwegia.pl.

Cały portal MN jest jak jeden wielki dramat, teatralne zachowania niewiele wnoszą.
Nie odkrywaj się na przyszłość, przynajniej nie tutaj.
Kimże jestem JA żeby się przede mną tłumaczyć? Tłumaczysz się z grzeczności, chcesz być kulturalny, pełen dobrych manier ? Durny!
Czy jesteś mniejszy ode mnie? Oscylujesz na wysokości moich pięt... sam siebie prowadzisz pod mur..
Człowiek inteligentny nie wdaje się w słowne pyskówki..czasem nie warto podnosić rekawicy bo przeciwnik może okazać się zwykłym łachem.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok