Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
piotr langa Karolaa karolka darek mazur Jerzy Ślusarczyk (1309 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
OLAVVV napisał:
potam poważnie ludzie pierwszy raz dostałem tu mandat jak szef podal moje dane i przyjdzie rachunek to co tylko isc zaplacic nie będą chcieli jak w Polsce dukumentow żeby na nie punkty wpisac??a to ty masz norweskie prawo jazdy czy polskie tzn nie masz bo pisałeś ze nie masz , hmmm to ja już nie wiem
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
mateusz kregiel
(OLAVVV)
Wiking
nie no do szefa przyszlo zdjecie wyslal moje dane i tyle 4200 mam do zaplaty dlatego nie wiem co z tymi punktami bo chyba z taryfikatora jeden się przyznaje
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
OLAVVV napisał:
prawko mam polskie i w tym jest ten problem pozatym nie dostałem zadnego pisma o punktach ale jestem z polski przyzwyczajony ze jak i mandat to i punkty. wiec co tylko rachunek i koniec sprawa zamknieta??dziwne to dla mniezmień polskie przyzwyczajenia i tradycje, w końcu jesteś na wygnaniu za granicom
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
mateusz kregiel
(OLAVVV)
Wiking
rzecz w tym ze nie mam przy sobie już gdyż zgubiłem portfel z dokumentami został mi tylko paszport i zanim je odzyskam musze jechać do polski żeby mi duplikat wydali. no ale spoko wiec mówicie ze przyjdzie rachunek isc go zaplacic i sprawa zamknieta dobrze zrozumialem??
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
OLAVVV napisał:
prawko mam polskie i w tym jest ten problem pozatym nie dostałem zadnego pisma o punktach ale jestem z polski przyzwyczajony ze jak i mandat to i punkty. wiec co tylko rachunek i koniec sprawa zamknieta??dziwne to dla mnie
DAJ se Siana w cholewy i czekaj cierpliwie , na efekty .
---
Jeżeli dostaniesz jakieś punkty , to zostaną one zanotowane w systemie Policyjnym .
Jednak wątpię w To , skoro masz Polskie prawko .
---
Jak wykroczenie będzie znaczne , to mogą zażądać , byś to prawko Im dał ...
Jednak to Musi być Pisemne uzasadnienie i tyle ...
---
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
mateusz kregiel
(OLAVVV)
Wiking
to w takim razie ja już tego nie kumam to jak dostaje się zdjecie z fotoradaru iwogole nawet nie ma się zrobionego prawo jazdy to tez przychodzi tylko rachunek i po sprawie?!!?? to co to za obyczaje nie kumam tego wogole
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
8929 Postów
Maniak
OLAVVV napisał:
to w takim razie ja już tego nie kumam to jak dostaje się zdjecie z fotoradaru iwogole nawet nie ma się zrobionego prawo jazdy to tez przychodzi tylko rachunek i po sprawie?!!?? to co to za obyczaje nie kumam tego wogole
BARDO GŁUPIO PISZESZ ... !
---
I mało zrozumiale ...
Zostaw kompa , ubierz dres i idź na spacer ...
To będzie najlepsze co możesz zrobić .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
mateusz kregiel
(OLAVVV)
Wiking
nie głupio z sensem i to dużym skoro przychodzi tylko jakiś rachunek do oplacenia w banku albo na poczcie to z tego co piszecie wynika ze tu nawet nie jest prawo jazdy potrzebne bo po co zkoro przychodzi rachunek i po sprawie a jakos mie się cos nie wydaje skoro to taki policyjny kraj i dresow nie nosze w garniakach smigam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
12 Posty
mateusz kregiel
(OLAVVV)
Wiking
zapaytam inaczej czy ktoś z obecnych bedeacy w Norwegii na polskim prawo jazdy dostal mandat z fotoradaru jeśli tak jak przebiegala cala procedora będę wdzięczny.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1165 Postów
Prz Jar
(PJo)
Maniak
OLAVVV napisał:
nie głupio z sensem i to dużym skoro przychodzi tylko jakiś rachunek do oplacenia w banku albo na poczcie to z tego co piszecie wynika ze tu nawet nie jest prawo jazdy potrzebne bo po co zkoro przychodzi rachunek i po sprawie a jakos mie się cos nie wydaje skoro to taki policyjny kraj i dresow nie nosze w garniakach smigam

To zmien te garniaki na dresy bo bedzie to strój bardziej odpowiedi
Dostajesz rachunek płacisz i po sprawie, jak nie pasuje to dopiero wtedy idziesz do urzędu a nie na odwrót. Przeciez nie dostales wezwania do wystawienia sie osobiście lecz mandat proste jak budowa cepa.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok