Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Paula Pietraszak Fioletowa Czarownica Klaudia Walaszek Natalia . danuta2 TheBlueStar Natalka O (4861 niezalogowanych)
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
Lindemans napisał:
giovi2 napisał:
AndersB napisał:
Dziwne że żadna "koleżanka forumowa" nie napisze nic tylko faceci próbują pomóc na wszystkie sposoby

Może dlatego, że "koleżanki" forumowe, uważają, że z takimi sprawami, chodzi się do specjalisty. W tym wypadku, do profesjonalnego salonu fryzjerskiego.

Pogielo Cie giovi2 na wieczor ? Toz to trzeba przynajmniej jedna dniowke szykowac na takie zbytki
a jednak wciąż dominuje domestos
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
Lindemans napisał:
giovi2 napisał:
AndersB napisał:
Dziwne że żadna "koleżanka forumowa" nie napisze nic tylko faceci próbują pomóc na wszystkie sposoby

Może dlatego, że "koleżanki" forumowe, uważają, że z takimi sprawami, chodzi się do specjalisty. W tym wypadku, do profesjonalnego salonu fryzjerskiego.

Pogielo Cie giovi2 na wieczor ? Toz to trzeba przynajmniej jedna dniowke szykowac na takie zbytki

No jak tam kto uważa, ja np. byłam dzisiaj z moją psiną, w psim salonie piękności
Nie wszyscy jednak muszą wychodzić z takiego samego założenia co ja, czyli że lepiej zapłacić więcej, niż potem płakać w obie garści.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Julia Maćkowiak
(Julietka)
Wiking
Zadne kolezanki nie pisza,bo widza jakie tu padaja odpowiedzí i wola pisac na priv niz sie z wami uzerac. nic procz zbednych hejtow tu nie ma zastanawiam sie tylko po co tu sie udzielacie skoro i tak nic cíekawego nie wnosicie ,a tym samym pokazujecie jacy jestercie. i prosze o nie wypisywanie zbedych komentarzy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
giovi2 napisał:
Lindemans napisał:
giovi2 napisał:
AndersB napisał:

No jak tam kto uważa, ja np. byłam dzisiaj z moją psiną, w psim salonie piękności
Nie wszyscy jednak muszą wychodzić z takiego samego założenia co ja, czyli że lepiej zapłacić więcej, niż potem płakać w obie garści.

Bo Ty bardziej szanujesz psiny siersc niz niektore kobiety swoje wlasne wlosy Psiny nie mam, wiec sie sama do salonu w najblizszy czwartek zaprowadze
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
AndersB napisał:
Lindemans napisał:
giovi2 napisał:
AndersB napisał:

a jednak wciąż dominuje domestos

Dawno temu, za lasami, za górami, do mojej koleżanki przyjechała mamuśka( trochę niedowidząca) z kilkudniową wizytą.
Podczas pobytu chciała umyć głowę.
Pyta córki:
- Dorotko, gdzie masz szampon do włosów?
Pada odpowiedź:
- Na wannie stoi.
Mamuśka poszła do łazienki, po pewnym czasie przychodzi do pokoju i mówi :
- Córciu jakiś ten szampon kiepski masz, takie włosy mam strasznie suche i skóra mnie piecze.
Dorota nic się nie odezwała, ale gnębiło ją to niemiłosiernie, bo kiepskich kosmetyków nigdy nie kupowała.
Idzie do łazienki, patrzy, a na wannie stoi Vanish.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Julia Maćkowiak
(Julietka)
Wiking
Ogarnij sie i jesli to miala byc aluzja do mnie to ci nie wyszla. na pewno szanuje bardziej swoje wlosy niz ty sam siebie i gowno cie powinien obchodzic moj watek bo jestes widocznie zbyt ograniczony by cokolwiek do niego wniesc. widze,ze kompromitacja samych siebie jest wasza domena. piszcie dalej,chetnie sie ponabijamy z osob ,ktore pisza hejty zeby sie dowartosciowac,bo biedni nawet nie maja znajomych i musza tutaj przelewac swoje gorzkie zale pozdrawiam
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Z tym "oczkiem", to masz jakis tik nerwowy ?
Zle dobrane, kupione byle gdzie, byle taniej kosmetyki do wlosow moga bardzo podrazniac oczy
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
28 Postów
Julia Maćkowiak
(Julietka)
Wiking
I glowe ,czego jestes niebanalnym przykladem slonce ;*
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
giovi2 napisał:
[/quote]Dawno temu, za lasami, za górami, do mojej koleżanki przyjechała mamuśka( trochę niedowidząca) z kilkudniową wizytą.
Podczas pobytu chciała umyć głowę.
Pyta córki:
- Dorotko, gdzie masz szampon do włosów?
Pada odpowiedź:
- Na wannie stoi.
Mamuśka poszła do łazienki, po pewnym czasie przychodzi do pokoju i mówi :
- Córciu jakiś ten szampon kiepski masz, takie włosy mam strasznie suche i skóra mnie piecze.
Dorota nic się nie odezwała, ale gnębiło ją to niemiłosiernie, bo kiepskich kosmetyków nigdy nie kupowała.
Idzie do łazienki, patrzy, a na wannie stoi Vanish.
[/quote]

@giovi2, Słyszalem kiedyś podobną historie też dawno temu za górami, za lasami...
z tym że był to domestos i podobno włosy rozjaśniło i nie jest to jakiś mój mit

p.s.@Julietka, Lindemans to kobieta przynajmniej tak sie przedstawia, chociaż teraz nic nie wiadomo bo np. brzydal teraz jest jako zdzira
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
3656 Postów
Anna Bak
(Lindemans)
Maniak
Julietka napisał:
slonce ;*

Slonce powiadasz ?
You`ve made my day
Zgłoś wpis