Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

BŁAGAM O POMOC, LICZĄ SIĘ GODZINY... - Norwegia

Czytali temat:
bednarz (4404 niezalogowanych)
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
Moze Rutkowski go porwie i dostarczy prof w Polsce? Zreszta co ja wiem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
marecki00 napisał:
Moze Rutkowski go porwie i dostarczy prof w Polsce? Zreszta co ja wiem.chyba z lekka przegiąłeś
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
571 Postów
helen :)
(pozazycie)
Wyjadacz
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
4 Posty

(pawel.s)
Wiking
Witam,

Mój znajomy miał też guza ale tylnej części głowy. Kilka lat temu był operowany w Polsce, później przyjechał do Norwegii i okazało się że musi mieć jeszcze jedną operację celem usunięcia kolejnego guza. Operacja się odbyła w Oslo nie znam szczegółów ale chłopak jest zadowolony, pracuje i ma się dobrze - raczej nie narzeka na zdrowie. Może jednak warto zaryzykować tutaj w Norge. Choć z drugiej strony w Polsce specjalistów nie brakuje. Polscy lekarze mieli doczynienia z róznymi przypadkami i mają większe doświadczenie w tych sprawach bo tutaj podobno guz czy rak to rzadkość....ale to tylko moje zdanie. Pozdrawiam i życzę synowi powrotu do zdrowia.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
pozazycie napisał:
marecki00 napisał:

Kim jesteś marecki ?
...czy naprawdę nie tylko jedno "0" ,ale aż "marecki00" z "2" zerami ?,manifestując swoją dominację i chęci czerpania satysfakcji polegającej na poniżaniu innych?
W tym poście utraciłeś podstawowe odruchy człowieczeństwa związane z elementarnym zachowaniem wobec drugiego człowieka,ponieważ świadom piszesz powyższe,nie kryjąc z powyższej mojej sytuacji satysfakcji, a jedynie kryjąc siebie za avartem.

Gdybys tak pominela te patos i wyjasnila w ktory miejscu ponizam kogokolwiek? Nie widze rowniez zadnego zwiazku pomiedzy tym posten å utrata czlowieczenstwa.
Napisalas prosbe o jakakolwiek porade, niesprecyzowalas jej zakresu.
Mozna dezawulowac skutecznosc ale nie mozna jej formalnie niczego zarzucic.
Zreszta w drugiej czesci wyrazilem rowniez swoja watpliwosc.
Wyglada na to, ze jedyna osoba ktora kogos obraza jestes ty.
Rozumiem, ze w twojej sytuacji nie dzialasz racjonalnie, dlatego nie bede domagal Sie przeprosin.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
98 Postów
Kasia Janowska
(maniakalnie)
Początkujący
marecki00 napisał:

Nie przejmuj się takimi cymbałami. Zero, to jedyne określenie jakie ciśnie się na usta. Nie umiem sobie wyobrazic jakim trzeba byc prostakiem, z jakiego domu wynosi się takie postawy? W sumie cieszę się, że umiem tego zrozumiec moje standardy tak nisko nie sięgają.

Masz możliwosc konsultacji w innym norweskim szpitalu?? albo zasięgnięcia opinii innych lekarzy w Polsce?

Pozwoliłam sobie przesłac zdjęcie ktore załaczylas do mojej kuzynki. Jest neurochirurgiem, co prawda młodym ale myślę, że ma jakiś doświadczonych neurochirurgów i neurologów dookoła. Może cos doradzi.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
AndersB napisał:
marecki00 napisał:
Moze Rutkowski go porwie i dostarczy prof w Polsce? Zreszta co ja wiem.chyba z lekka przegiąłeś

Jakos tabu zostalo naruszone? Å moze o pewnych rzeczach nie wypada mowic? Gdzie jest granica? Przeciez ta pani korzystala juz z uslug Rutkowskiego, sadzilem, ze syna nie chca wypuscicdo Polski, stad analogia. Inaczej nie potrafie wyjasnic tego apelu.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
2235 Postów
Anders B
(AndersB)
Maniak
marecki00 napisał:
AndersB napisał:
marecki00 napisał:

Jakos tabu zostalo naruszone? Å moze o pewnych rzeczach nie wypada mowic? Gdzie jest granica? Przeciez ta pani korzystala juz z uslug Rutkowskiego, sadzilem, ze syna nie chca wypuscicdo Polski, stad analogia. Inaczej nie potrafie wyjasnic tego apelu.
chyba lekarstwa dziś nie wziąłeś....
granica jest taka że czyjeś dziecko walczy o życie a ty tu z rutkowskim wyjezdzasz
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
286 Postów

(marecki00)
Stały Bywalec
maniakalnie napisał:
marecki00 napisał:

Nie przejmuj się takimi cymbałami. Zero, to jedyne określenie jakie ciśnie się na usta. Nie umiem sobie wyobrazic jakim trzeba byc prostakiem, z jakiego domu wynosi się takie postawy? W sumie cieszę się, że umiem tego zrozumiec moje standardy tak nisko nie sięgają.

Masz możliwosc konsultacji w innym norweskim szpitalu?? albo zasięgnięcia opinii innych lekarzy w Polsce?

Pozwoliłam sobie przesłac zdjęcie ktore załaczylas do mojej kuzynki. Jest neurochirurgiem, co prawda młodym ale myślę, że ma jakiś doświadczonych neurochirurgów i neurologów dookoła. Może cos doradzi.

Zabawne to co piszesz, zabawne również epitety, a teraz odrzuc emocje i napisz jaki są zarzuty formalne, bo ją takowych nie widze.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok