Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu

• Oslo, Oslo, Norwegia
  • Bergen, Vestland, Norwegia
  • Jessheim, Akershus, Norwegia
  • Stavanger, Rogaland, Norwegia
  • Kristiansand, Agder, Norwegia
  • Ålesund, Møre og Romsdal, Norwegia
  • Trondheim, Trøndelag, Norwegia
  • Brønnøysund, Nordland, Norwegia
  • Mo i Rana, Nordland, Norwegia
  • Bodø, Nordland, Norwegia
  • Sandnes, Rogaland, Norwegia
  • Fredrikstad, Østfold, Norwegia
  • Drammen, Buskerud, Norwegia

1 NOK

strona z dochodami - Norwegia

9 Postów
Monika Hebda
(sfrustowany)
Wiking
witam czy istnieje jakas strona internetowa gdzie jest podane kto ile zarobil w danym roku w Norwegii? nie bede ukrywala byly pracuje w Norwegii i nie placi alimentow na synka twierdzac ze jest bezrobotny i klamie przed sadem. oczywiscie nie znam miejsca zatrudnienia i nie wiem jak szukac .
prosze o pomoc
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
409 Postów

(flink)
Wyjadacz
Kociewiak napisał:
witam czy istnieje jakas strona internetowa gdzie jest podane kto ile zarobil w danym roku w Norwegii? nie bede ukrywala byly pracuje w Norwegii i nie placi alimentow na synka twierdzac ze jest bezrobotny i klamie przed sadem. oczywiscie nie znam miejsca zatrudnienia i nie wiem jak szukac .
prosze o pomoc

ja Ci nie podam tej strony, trudno zaufac tak na prawde tutaj na forum, w jakim celu ktos poszukuje informacji.
moze on nie placi alimentow a moze chodzi o cos innego..........????
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
9 Postów
Monika Hebda
(sfrustowany)
Wiking
ciekawe co ty bys zrobil gdybys musial odmawiac swojemy dzieku kupienia cukierka tylko dlatego ze ojciec nie chce poniesc odpowiedzialnosci
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
590 Postów
Szymek Bednarski
(Simmon)
Wyjadacz
....może to i prawda,....a może jesteś KOMORNIKIEM!!!

STOP KONFIDENTOM ....oto riposta
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
a moze z odchodami?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
125 Postów
...... ......
(gosiaaurelia)
Stały Bywalec
Dziewczyno Sąd to taka mądra Instytucja, żę sprawdzi czy twój ex pracuje legalnie czy nie. Nie wierzy na słowo jak mówi się ''jestem bezrobotny'', widocznie twój ex jest bezrobotny ale pracuje na czarno i chyba tu jest twój problem.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-3  
Odpowiedz   Cytuj
1 Post
Magda Kowalska
(magda281)
Wiking
ciekawe dlaczego nie myślałaś o tym, gdy odbierałaś ojca dzieciom i nie interesowało Was, ze ich matki nie stać "na cukierki". A teraz rozwodzisz się z nim i dziwisz się ,że potraktował Cię tak, jak pierwszą żonę Agnieszko ? Choć wiadomo, że płaci Ci alimenty i nie wiem, po co te kłamstwa?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
1557 Postów
Gct Kowalska
(Gct)
Maniak
Do autorki watku.
Jest taka strona, ale nic ci nie da, bo trzeba posiadac norweski numer personalny aby sie tam zalogowac i sprawdzic.
Sad w PL ma taka moc, zeby sprawdzic dochod ojca z Norwegii, trzeba zlozyc w polskim sadzie odpowiedni wniosek.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok